Η αναζήτηση βρήκε 99 εγγραφές

Return

από pavlos06
Κυρ 18 Ιαν 2026, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Όχι ρε ο χατζοπουλος δεν θα βαλει τον δικηγορο του να ενοχλήσει. Ότνα πιθανόν αυτα τα 2 μυρια θα βαραινουν αυτον αν δεν τα πληρωσει ο τελης για να κανει τα ναζακια του.
Ο χατζο ειναι δυνατος οικονομικα αλλα όχι σε επίπεδο να μην τον νοιάζουν τα 2 εκατομμύρια. Εδω από ότι φαίνεται καποιοι δισ/ουχοι ...
από pavlos06
Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Ο Θεσσαλονικευς παλι εκτίθεται εναντι του τσετσένου.
Μετά εμεις φταίμε και θέλουμε το κακο του μπάσκετ και ειμαστε πληρωμενοι απο τον πατερούλη. Τέλη, συγκεντρώσου μπρο
από pavlos06
Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Πόνταραν στο ότι ο σαββίδης δεν θα ζητησει τα χρήματα του και αν τα ζητήσει θα εβγαιναν οι γνωστοι αγνωστοι και θα κραζαν τον μπατιρη που ζηταει τα 2 μύρια.
Για αυτό και πλήρωσαν αυτούς που μπορει να μιλούσαν για να κανουν μοκο. Δεν περίμεναν ότι δεν ειναι όλοι σαν τον ΑΣ και κάποιοι ειναι ...
από pavlos06
Παρ 23 Ιαν 2026, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Α.Σ. μη νομίζετε οτι σας ξεχνάμε.
από pavlos06
Παρ 23 Ιαν 2026, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Νομιζω καταληγουμε οτι δεν καταστρεφει τα CF, απλα του φέρναν μόνιμα λάθος CF.
από pavlos06
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Aυτοί που λέτε ότι και ο σαββίδης εκανε λάθη, Ναι εκανε. Τα πλήρωνε όμως , έτσι ? αυτή είναι η διαφορα μέχρι στιγμής.
από pavlos06
Παρ 30 Ιαν 2026, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Πολύ δυνατή προσωπικότητα εντός γηπέδου και εντός αποδυτηρίων.
Έχει 6-7 αντιπαλους παιχτες μετα απ την νίκη τους αντί να πανηγυρίζουν, να τον ακούνε να τους κράζει και να μην λενε κουβέντα.
από pavlos06
Σάβ 31 Ιαν 2026, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέλαν να ενημερώσουν τους χιλιάδες τηλεθεατες τους υποτίθεται για το ότι δεν θα καλύψουν το ματς. Το οποίο προφανώς θέλαν να κάνουν τζάμπα.

Σε μια τέτοπια στιγμη αντι να δωσει 5 ευρω θέλει να κανει μικροπολιτική κοντρα στην ΠΑΕ.
από pavlos06
Σάβ 31 Ιαν 2026, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Ολοι ξεκινησαμε με την παρεα μας να παμε εκδρομη σε κάποιο ματς.
Είτε ευρωπαικό είτε ακόμα και εντός ελλάδας. Η επαρχία κανουμε αρκετά χλμ συνεχώς ακομα και για να έρθουμε στην Τούμπα.

Βασικά όλοι ξεκινήσαμε για να παμε εκδρομή με την παρέα μας να κάνουμε κάτι που μας γεμίζει.
Και αυτός είναι ο ...
από pavlos06
Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Τους ζήτησαν όσα τους ζήτησαν με την επαγγελματική τους ιδιότητα.
Σε μια τέτοια στιγμή αφού θέλουν να τιμήσουν τα παιδια ας δώσουν το ταλιράκι ως φίλοι της ομάδας και όχι ως επαγγελματίες φίλοι της , να τα αποχαιρετήσουν και ας αφήσουν τις πολιτικές ότι δεν μας αφήνουν και μας ζηταν πολλά λεφτα που ...
από pavlos06
Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μιλάμε για παιχτη που ειχε να παιξει ματς 10 μέρες. Να τον αφήσει πάγκο να τον προστατέψει από τι ? Ισα ισα που επρεπε να παρει και λίγο ρυθμο.
Ατυχία. Ελπίζω να μην ειναι τίποτα και τετάρτη να μπει κανονικά όπως ozdoev και meite που τα πρόλαβαν.
από pavlos06
Τρί 03 Φεβ 2026, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Άσχετα που δεν επιασε σε ευρωπαικο επίπεδο, στη ρωσία θεωρούνταν/θεωρείται καλος παιχτης. Και το καλοκαιρι εβρισκε ομαδα να παει, ο ίδιος δεν ήθελε για προσωπικούς λόγους.
Και ο σαματα αν δεν κανω λαθος είχε βρει να φύγει και εμεις τον είχαμε κρατήσει γιατι είχαμε ξεμείνει σε κάποια φαση.
από pavlos06
Τετ 04 Φεβ 2026, 09:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Πιστεύεις ότι στον συγκεκριμενο πρεπει να γινει συμβολαιο για να τον δέσουμε ?
7 χρόνια είναι εδώ και για την ομάδα έχει φθάρει το όνομά του περισσότερο από οποιονήποτε άλλον εντός club.

Ας του κάνουν τα χατήρια, όπως το κάνουν απ'ότι φαίνεται από περισυ το γενάρη και μετά και το μαιο θα ειμαστε ...
από pavlos06
Τετ 04 Φεβ 2026, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Το ερώτημα είναι. ποιον κοβει αυριο ο coach για να βάλει παίχτη που ούτε καν εχει συστηθεί μαζί του ?
Θεωρώ ενας κομμένος είναι ο chalov - yeremeyef , πιθανόν ο ivanusec για να μπει ο ζαφειρης αφου δεν εχει ρυθμο για να βοηθησει. Και μετά ?
από pavlos06
Παρ 06 Φεβ 2026, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

Για τον κόσμο της ομάδας και τι γνωρίζει γι' αυτούς: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποδοχή, για όλα αυτά τα μηνύματα που δέχτηκα τόσο εγώ, όσο και η γυναίκα μου.

Έχω μια περιέργεια τι της στείλαν της καημένης :opaokara: