Η αναζήτηση βρήκε 27 εγγραφές

Return

από WeWillRockYou
Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ρε παιδιά, πριν 2 εβδομάδες όταν ακούγονταν τα ονόματα τύπου Cheddira, Danny Mota κλπ, Οι περισσότεροι λέγανε ότι θα προτιμούσαν κάποιο παίκτη με νούμερα, έστω και από χαμηλότερα πρωταθλήματα. Να ακολουθούσαμε πχ. το παράδειγμα του Ελ Κααμπι ή του Πριγιοβιτς παλιότερα.
Τώρα που έχουμε μια τέτοια ...
από xrisitsapa
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα όταν βγήκε στον sport fm ο τζορμπατζογλου να πει για τον Γιακουμάκη, συνέχεια έλεγε με υπονοούμενα για τον Αύγουστο ότι θα γίνουν πολλά και διάφορα. Τον άκουσε κανείς άλλος????

Υποθέτω μιλάει για Τσαλοφ και Ντεσποτοφ.

Είναι κρίμα πάντως πόσο εύκολα μπορούμε να πουλήσουμε τον Βούλγαρο ...
από rou
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Δηλ θα δεχτει ο προπονητης να του φυγει ο μοναδικος του φορ που ειναι προπονημενος με την ομαδα και ξερει πως παιζει ,και να ερθουν 2 καινουριοι?
Και πως μπορει να νιωθει ο Τσαλοφ γνωριζοντας οτι θα φυγει? Θα αποδωσει ?

Θελω να πιστευω οτι σε αυτο το σεναριο θα φερουν καποιον αρκετα καλο ...
από DaVinci
Τρί 05 Αύγ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Ήθελε 4 η Βερντερ για Ντουκς μας έλεγαν. Ο Γιοβιτς δεν έρχεται Ελλάδα και είναι επιστημονική φαντασία μας έλεγαν. Η Ναντ ζητάει πολλά για Τσιριβεγια και δεν έχει μεταπωλητική αξία μας έλεγαν.

Με 4 χαρτιά σύνολο είχες Ντουκς και Τσιριβεγια φέτος και ήσουν καλυμμένος. Στο ίδιο έργο θεατές.
από Blackgr4
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Αν τελικά μπορούσαμε να πάρουμε με 2 εκατομμύρια τον Ντουκς και δεν το κάναμε, περιμένω να δω κάτι πραγματικά τρομερό για φορ. Δεν έχει άλλη εξήγηση.
Ο τύπος είναι ο ορισμός του συμμετοχικού φορ (το επιβεβαιώνουν άλλωστε τα στατιστικά του), τρομερή τεχνική, κατεβάζει μπάλες, ε δεν ξέρω τι σκ@τά άλλο ...
από George Best4
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά μπορώ να πάω κι εγώ να κάνω πρόταση στον Χαλαντ 3 μύρια το χρόνο να τον έχω να μου καθαρίζει τα ποδοσφαιρικά μου.
Όταν ξέρω ότι δεν θα δεχτεί το μόνο εύκολο να κάνω προτάσεις.

Αν η διοίκηση ήθελε τον Γιοβιτς, θα έφτανε μέχρι 1,κάτι γιατί θα έκανε αυτή την κοστολόγηση. Δε θα ερχόταν.

Αν ...
από Γερασίμου
Τετ 06 Αύγ 2025, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Από την στιγμή που ο δεξιός μπακ Βαγιαννίδης τον οποίο είχε για πρωινό ο 37 ετών Τάισον, πουλήθηκε έναντι 12 ή 14 εκατομμυρίων, ο Κωστούλας με μισή χρονιά έναντι 33 και ο Αλφζ θέλει 30 για τον πεναλτάκια Ιωαννίδη, άσχετα αν δεν τα πάρει ούτε στην Δευτέρα Παρουσία, για τον Ντέλια τα 20 είναι ...
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως κανένας Αρδ δεν λέει ότι είναι κοντά ποσο μάλλον ότι θα κλείσει τόσο άμεσα. Ίσα ίσα μιλάνε για δύσκολη περίπτωση, ευκαιρίες Αυγούστου κτλπ. Ξέρουμε πολύ καλά πως κάτι Μποβε κατέληξαν σε Μπακαγιοκο ελεύθερο
από Developer4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:05 Ναι αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι American football να τον κάνουμε αλλαγή μόνο όταν κάνουμε επίθεση
Μανία εδώ μέσα με την απαξίωση του Δέσποτα. Τη χρονιά του περίφημου αρχιδάτου:

Δέσποτας ---> 15 γκολ & 17 ασσίστ
Μπράντον&Σαματας μαζί ---> 15 γκολ & 13 ασσιστ

Εντάξει;
από JohnDag
Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ζαφείρης είναι και μεταγραφή εντυπώσεων και μεταγραφή (αγωνιστικής) ουσίας.

Win-win είναι η φάση απ' όποια πλευρά κι αν το δεις, συνεχίζω βέβαια να μην δίνω πάνω από 1% να ολοκληρωθεί μια τέτοια κίνηση.

Και ίσως το 1% είναι και μεγάλο σαν ποσοστό.
από FreeWatcher
Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Βρε μεταγραφές θέτε?
Δεν θέτε…
Δανεικούς θέτε?
Δεν θέτε…
Αγορές θέτε?
Δεν θέτε…
Να χτυπήσουμε παιχτάρα σε καλή ηλικία που δεν κατάφερε ο γάβρος θέτε?
Δεν θέτε…
Και τι θέτε?
Να σε πω εγώ.
ΜΙΡΛΑΑΑΑΑ…
Εδώ ο άλλος ξυνίστηκε μη φέρω Ζαφείρη κ χάσει τη μπίζνα του γηπέδου ο ξάδερφός του ο Τέλης!
Έλεος…
από Rexaris
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.