Το σημερινό θα διδάσκεται σε σεμινάριο για το τι να ΜΗΝ κάνεις στην διαχείριση μιας ομάδας εν έτει 2025:
Δηλαδή, να πιστέψουμε ότι δεν είχε γίνει συζήτηση για ανανέωση τόσο καιρό;
Αν όντως δεν είχε γίνει, μιλάμε για έγκλημα.
Αν είχε γίνει, προφανώς δεν τα είχαν βρει, άρα ο παίκτης ίσως να ήθελε ...
Η αναζήτηση βρήκε 21 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Γιατί πολύ απλά,λένε ότι είναι ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι ΠΑΟΚ.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ πειράζει που δεν θέλω να φύγει ούτε με 20 ούτε με 30 ούτε με 40?
Κι όχι μόνο για αυτά που βλέπουμε
Όχι μόνο επειδή αυτά τα 20, 30, 40 θα πάνε στην τρύπα που θα έχει η τωρινή ΠΑΕ το 2026, 2027 κλπ και όχι σε σοβαρή ενίσχυση.
Κυρίως επειδή στο κωλο modern football , ναι, θέλω ο Ντέλιας να γίνει ...
Κι όχι μόνο για αυτά που βλέπουμε
Όχι μόνο επειδή αυτά τα 20, 30, 40 θα πάνε στην τρύπα που θα έχει η τωρινή ΠΑΕ το 2026, 2027 κλπ και όχι σε σοβαρή ενίσχυση.
Κυρίως επειδή στο κωλο modern football , ναι, θέλω ο Ντέλιας να γίνει ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Μπήκα μετά από 12ωρο βάρδια δουλειά να διαβάσω για κάνα παίχτη και βλέπω τρωγόμαστε για τα ChatGPT Kai salarysport και δεν ξέρω τι άλλοι.Ρε έναν παπά ρε θέλω να διαβάσω να ξεχαρμανιάσω από την δουλειά
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ποιά είναι τα νέα δεδομένα? Το παιδί ερχόταν από δύο εξαιρετικές σεζόν 2022-23 και 2023-24 που έδειχναν κλασσική περίπτωση late bloomer. Στην Νάπολι δεν βρήκε χώρο και πήγε σε έναν κακό δανεισμό όπου δεν πήρε λεπτά πέρσι, όπως έχει συμβεί σε χιλιάδες ποδοσφαιριστές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δεν μπορώ να το πιστέψω γαμω την τρέλα μου.
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια
Αναλογικα είναι το μεγαλύτερο ξεπούλημα της ιστορίας μας.
Δεν μπορεί να συμβαίνει
Ιβάν εμφανίσου τώρα γαμω την τρέλα μου και λήξε το θέμα ανανεωσε τον τώρα που να με πάρει ο έξω από δω.
Στα 100 χρόνια ρε μαλακές
Εμφανίσου ...
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια
Αναλογικα είναι το μεγαλύτερο ξεπούλημα της ιστορίας μας.
Δεν μπορεί να συμβαίνει
Ιβάν εμφανίσου τώρα γαμω την τρέλα μου και λήξε το θέμα ανανεωσε τον τώρα που να με πάρει ο έξω από δω.
Στα 100 χρόνια ρε μαλακές
Εμφανίσου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ και χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας πάντως δεν θέλω άλλες μεταγραφές.
Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.
Τι κέρδισε ...
Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.
Τι κέρδισε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/14307949/paok-mploko-savvidi-sti-metagrafi-konstantelia/?utm_campaign=game_time&utm_medium=post&utm_source=facebook_groups&fbclid=IwY2xjawLvOHZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyOU1RTGFaR0VyMzc4MjVrAR5Y2RrJXyDZvmSyeXmybNc-D4 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
επειδή μου βρωμάει πολύ παραμύθι στην όλη φάση, εάν δεν πουληθεί ο ντέλιας, θα είναι το λογικό και το αυτονόητο
κανένας σαββίδης δεν θα γίνει "θεός" στα μάτια μου
κανένας σαββίδης δεν θα γίνει "θεός" στα μάτια μου
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν στον δρόμο κι αυτοί από την ανάποδη όμως , αλλά επειδή θα ανανεώσουμε Ντελια δεν βγαίνουν τα κουκιά και τους πήραν τηλέφωνο να γυρίσουν κι αυτοί πίσω.
Γενικά αυτή την στιγμή στην Ολλανδία πάνε και έρχονται αμάξια

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Ντελια τον κρατήσαμε εμείς και ο Ραζβαν .
Τελικά το μπινελίκι όταν πρέπει κάνει και καλό .
Νιαου
Τελικά το μπινελίκι όταν πρέπει κάνει και καλό .
Νιαου
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε καμία ΦΙΦΑ δεν μπορεί να πάει εκτός αν έχει υπογεγραμμένο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, που αν ισχύει δε θα μιλούσαμε τώρα... Ελεύθερη αγορά έχουμε, ελευθερία συμβάσεων έχουμε, συμβόλαιο σε ισχύ χωρις ρήτρα έχουμε για ακόμη 2 χρόνια... Ημαρτον με τον κάθε ΗΜΙμαθη δημοσιογράφο που μας το παίζει και ειδήμονας
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβαται μην μεινει και του ξανακανει ταναπου την τζαμπασοφια.vasgias έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:12 Αρχικά, πρώτη φορά βλέπω τον Σαμπράκο τόσο νευριασμένο και στην τσίτα. Όπως καλά ανάφερε πιο πάνω ένα παιδί είναι ο ορισμός του νερόβραστου συνήθως.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.kicker.de/irre-wendung-droh ... 06/artikel
Απο εμπιστη πηγη πληροφορησης.
Λεει ξεκαθαρα οτι δεν ολοκληρωθηκε καμια συμφωνια και δεν επεσε καμια υπογραφη.Αρα δεν υπαρχει νομικο θεμα.
Απο εμπιστη πηγη πληροφορησης.
Λεει ξεκαθαρα οτι δεν ολοκληρωθηκε καμια συμφωνια και δεν επεσε καμια υπογραφη.Αρα δεν υπαρχει νομικο θεμα.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο επόμενος που θα γράψει εδώ για τον ντελια ή το συμβόλαιο του, θα μας αποχαιρετήσει για εύλογο χρονικό διάστημα. Άντε γιατί τσουρέκια μας τα κάνατε!