Αναζήτηση για περισσότερες από 6826 εγγραφές

Return

από eorptol1
Δευ 08 Ιουν 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Φαλακροκορακα εισαι το μεγαλύτερο σιχαμα όπως και πολλοί οπαδοί μας που τον θαυμάζουν και τον ακούνε ζω Θεσσαλονίκη και ξέρω πολύ καλά τι λέω....κουλιανε είσαι και εσύ κοπριτης και το μεγαλύτερο πλυντήριο του φαλακροκορακα..... :redcard: :redcard:
από aivas19
Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Γιατί είναι κακό να ψάχνει κάτι καλύτερο η ομάδα για προπονητή?

Ο προπονητής έχασε 2 ματς υπερκομβικα χάρη στα οποία τώρα ψάχνουμε αναδιαρθρώσεις και να αλλάξουμε 35 παίχτες. Για ματς με τον ΟΦΗ ή με τον ζελο που θα μας έβαζε καβάλα στ άλογο με άνετο σχεδιασμό.

ΠΑΟΚ είμαστε όχι Λουτσεσκου ...
από Dimitrisou
Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Εγω πάντως θα πρότεινα στους δημοσιοχαχαχαχα που κάνουν μετάφραση με το ΑΙ της google μια στο τόσο να πληρώσουν ένα μεταφραστη και να γράψουν τι λέει ακριβώς και πως το λέει και σε τι ερωτήσεις απαντάει...
από George Best4
Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μάγκες σταματήστε την παρανοια.
Μη δικαιολογείτε ακατανόητα πράγματα.
Πράγματα γίνονται μπροστά στα μάτια μας και τα αγνοούμε. Βρίσκουμε δικαιολογίες, γράφουμε ότι να ναι.

"Που το κακο η ομάδα να ψάχνει για προπονητή" γράφει ο άλλος.

Δεν τον θες τον προπονητή? Τελείωσε τον.
Δεν είναι ...
από gervasio artigas
Σάβ 06 Ιουν 2026, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω και ευχομαι και πιστευω οτι ο οργανισμός ΠΑΟΚ, τελικά ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ να σε διώξει
Δεν νομίζω ότι κυκλοφορεί τόση ΠΗΧΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ εντός του οργανισμού ΠΑΟΚ ,όση έξω απ' αυτόν
από leomatos88
Σάβ 06 Ιουν 2026, 16:50
Jump to forum
Jump to topic

Μπήκα να πω μια καλησπέρα στον μεγάλο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Δεν ξέρω αν θα μείνεις, αν σε φύγουν, άμα φέρουν άλλον ή όχι.
ΠΑΟΚάρα φίλτατε Στρατηγέ Κόμη Δράκουλα, διακορευτή αθηνέζων.
ΠΑΟΚάρα για πάντα, εδώ, στο Βουκουρέστι, στο οπουδήποτε είμαστε.
από tzakis82
Σάβ 06 Ιουν 2026, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Όταν όλοι κρυβόντουσαν βγήκες μπροστά και δεν σταμάτησες να τους φωνάζεις πόσο κλέφτες και ψεύτες είναι. Υπερασπίστηκες όσο κανένας τον ΙΒΑΝ στις δύσκολες στιγμές και το κάνεις ακόμη και τώρα. Είσαι και η ασπίδα και το δόρυ του. Τους ξεμπροστιάζεις όπως και όσο κανένας. Κανένας δεν σε κάλυψε στα ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 07 Ιουν 2026, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Και εδώ η άποψη μου θα παραμείνει η ίδια.
Ικανότητα Εντιμότητα.
Ο συγκεκριμένος τα έχει
και τα έχει αποδείξει πολλάκις.

Συν το ότι έχει υπερασπιστεί
και κρατήσει τον ΠΑΟΚ όπως
ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος. Στα δύσκολα....

Συν το ότι γνωρίζει φυσικά τα του ΠΑΟΚ όσο κανένας άλλος.

Συν το ότι έρχονται δύο ...
από Kabamaru11
Τρί 09 Ιουν 2026, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Καλα και περυσι κατα 99.9% φευγατος ηταν,αλλα εμεινε.Και ο Γιαννουλης χθες γραφανε πως κατα 90% κλεινει στον γαυρο και σημερα αποσυρθηκε.

Γενικα δημοσιογραφια γτπ καβαλα,σερρες και δραμα μαζι.
από TsantiridisG
Τρί 09 Ιουν 2026, 19:31
Jump to forum
Jump to topic

Για πολλούς κ εξω αγωνιστικούς ακόμη λόγους , πρέπει να μείνει η αλεπού των Καρπαθίων . Είναι ένα προσώπο που ενώνει κ κάτι μου λέει ότι του χρόνου θα το χρζομαστε
από leomatos88
Τρί 09 Ιουν 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Από όσα διαβάζω να λέτε ότι λέει ο Κόλκας (ούτε με μισό μπουκάλι ουίσκι δεν μπορώ να τον ακούσω) συμπεραίνω μεν ότι δεν έχει ιδέα, είμαι βέβαιος δε ότι αν είχε προσληφθεί ο κολλητός του θα ήξερε, όπως παλιότερα, ακόμη και πότε κατούρησε ο ένας ή ο άλλος.
Από εκεί και πέρα, θεωρώ τεράστιο ρίσκο να ...
από Σουριναμέζος
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Όλα αυτά τα πρέπει να μείνει (ή δεν πρέπει να φύγει) γιατί ξεκινάει η προετοιμασία σε μια βδομάδα, γιατί δεν έχουν βρει ακόμα προπονητή, γιατί δεν μπορούν να βρουν καλύτερο, γιατί έχουν γίνει πολλές αλλαγές μαζεμένες, κτλ για εμένα είναι παπαριές.

Ο Λουτσέσκου πρέπει να μείνει αν η διοίκηση θεωρεί ...
από Dimitrisou
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..

Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτο :lol ...
από Μπαρκαρούτσος
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..

Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτο :lol ...
από marsantos
Τρί 09 Ιουν 2026, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ λογικό αυτό που λες φίλε Dimitri.
Όμως αν μείνουμε έξω από Ευρώπη και σου πουν πουλιέται ο Ντελιας γιατί ...