Αναζήτηση για περισσότερες από 6616 εγγραφές
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Όταν γύρισε ο Λουτσέσκου το 21-22 στον ΠΑΟΚ, έναν άλλον ΠΑΟΚ είχε αφήσει κι έναν άλλον ΠΑΟΚ βρήκε. Η ομάδα σε εκείνα τα 2 χρόνια που μεσολάβησαν είχε υποστεί έναν βίαιο μετασχηματισμό, ο οποίος δεν την είχε αφήσει στάσιμη (δε θα ήταν μετασχηματισμός σε αυτήν την περίπτωση), αλλά την είχε πάει κάποια ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ακόμα πιο σοκαριστικό, σε προσωπικό επίπεδο, ήταν όταν άκουσα τον Ρασβάν να λέει πως η ομάδα μας, τώρα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση να διεκδικεί κάθε χρόνο μέχρι τέλους πράγματα οπότε βρίσκεται σε φάση αποκομιδής τεχνογνωσίας σε κάθε επίπεδο.
Και ήταν σοκαριστικό γιατί από την ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντού βλέπω μισές αλήθειες και παρουσίαση γεγονότων όπως μας συμφέρει ..
Η αεχ έπαιζε ματς κονφερενς χαμηλής έντασης με τσελιε καο αμπερντιν .. τον μήνα Γενάρη Φλεβάρη ο ΠΑΟΚ έπαιξε 6 ματς παραπάνω σε 6 βδομάδες - όλα ντέρμπι( Λυόν - Μπέτις - θελτα - ζελα) ενώ η αεχ καθόταν και προετοιμάζονταν για ...
Η αεχ έπαιζε ματς κονφερενς χαμηλής έντασης με τσελιε καο αμπερντιν .. τον μήνα Γενάρη Φλεβάρη ο ΠΑΟΚ έπαιξε 6 ματς παραπάνω σε 6 βδομάδες - όλα ντέρμπι( Λυόν - Μπέτις - θελτα - ζελα) ενώ η αεχ καθόταν και προετοιμάζονταν για ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντού βλέπω μισές αλήθειες και παρουσίαση γεγονότων όπως μας συμφέρει ..
Η αεχ έπαιζε ματς κονφερενς χαμηλής έντασης με τσελιε καο αμπερντιν .. τον μήνα Γενάρη Φλεβάρη ο ΠΑΟΚ έπαιξε 6 ματς παραπάνω σε 6 βδομάδες - όλα ντέρμπι( Λυόν - Μπέτις - θελτα - ζελα) ενώ η αεχ καθόταν και προετοιμάζονταν ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 07:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν με έχει πάρει απο κάτω αλλά όταν σκέφτομαι πως χάσαμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα δεν μπορώ να είμαι ήρεμος.
- Παρ 15 Μάιος 2026, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πράγματα με τον Λου είναι απλά.... εγώ δε πιστεύω ότι ζητάει ζητάει και δε του παίρνουν....Όσο είναι ο Λου τα έχουμε πει τα αγαπημένα παιδιά πρέπει να παίζουν γι'αυτό και ποτέ δε θα πάρουμε καλύτερο στόπερ από τον κεντζιορα που για εμένα είναι μέτριος παίχτης ποτέ δε θα πάρουμε καλό Αρ εξτρέμ ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά καλύπτει τις χτυπητές του αδυναμίες. Είναι ο χειρότερος προπονητής στο να αξιολογεί μεταγραφές , τουλάχιστον από όσους έχουν κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Και είναι ο χειρότερος στο να εντάξει τις μεταγραφές που έγιναν. Εκτός εάν θεωρεί κανείς ότι ο Ζαφείρης είναι χειρότερος του Οζντόεφ ή ότι ...
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 43. Mahamadou Balde
Νομίζω και η Φόρτσα το γράφει σήμερα
Και τα σχόλια που βλέπω στα σοσιαλ είναι ο κλασσικός εμετός
Τι ακριβώς είναι ο Μπαλντε ρε μάγκες; Κανένας θρύλος της ομάδας και τον ξεπουλαμε για να πληρώσουμε τη ΔΕΗ;
Ένα θεωρητικά ταλέντο ήταν που αν εξαιρέσεις τον κλασσικό γελοίο ενθουσιασμό επειδή έδειξε ...
Και τα σχόλια που βλέπω στα σοσιαλ είναι ο κλασσικός εμετός
Τι ακριβώς είναι ο Μπαλντε ρε μάγκες; Κανένας θρύλος της ομάδας και τον ξεπουλαμε για να πληρώσουμε τη ΔΕΗ;
Ένα θεωρητικά ταλέντο ήταν που αν εξαιρέσεις τον κλασσικό γελοίο ενθουσιασμό επειδή έδειξε ...
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-ΠΑΟΚ, 01/11, 18:15, ΕΡΤ2
Με αφορμή και την επιστροφή του, μάθαμε ο Βεζυρτζής τι αγόρασε;
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ίδιο με όταν δεν έχουμε λεφτά ;;;;Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 13:15 Με αφορμή και την επιστροφή του, μάθαμε ο Βεζυρτζής τι αγόρασε;
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ερχεται, ερχεται ολη η γυφτια.....

- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-γαυρος, 23/11, 16:00, ΕΡΤ2
Μέχρι χθες δεν το πίστευα. Λέω τα βρήκαν για το γηπεδικό, η ΚΑΕ ετοιμάζεται για πώληση, νίκες σε βόλλεϊ-χάντμπολ, δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό.
Αλλά σήμερα, μετά τις ανακοινώσεις, είμαι σίγουρος για τη νίκη. *αμηστε τον *ούστη τον Ολ*μπιακό!

Αλλά σήμερα, μετά τις ανακοινώσεις, είμαι σίγουρος για τη νίκη. *αμηστε τον *ούστη τον Ολ*μπιακό!
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-γαυρος, 23/11, 16:00, ΕΡΤ2
Ελπιζω οτι ο αντιπαλος αυριο θα ναι μονο ο γαυρος κι οχι ο διπλανος μας
Προσεξτε καρντασια.
Προσεξτε καρντασια.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic