Αναζήτηση για περισσότερες από 6616 εγγραφές

Return

από leomatos88
Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Όταν γύρισε ο Λουτσέσκου το 21-22 στον ΠΑΟΚ, έναν άλλον ΠΑΟΚ είχε αφήσει κι έναν άλλον ΠΑΟΚ βρήκε. Η ομάδα σε εκείνα τα 2 χρόνια που μεσολάβησαν είχε υποστεί έναν βίαιο μετασχηματισμό, ο οποίος δεν την είχε αφήσει στάσιμη (δε θα ήταν μετασχηματισμός σε αυτήν την περίπτωση), αλλά την είχε πάει κάποια ...
από Miles
Πέμ 14 Μάιος 2026, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Το ακόμα πιο σοκαριστικό, σε προσωπικό επίπεδο, ήταν όταν άκουσα τον Ρασβάν να λέει πως η ομάδα μας, τώρα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση να διεκδικεί κάθε χρόνο μέχρι τέλους πράγματα οπότε βρίσκεται σε φάση αποκομιδής τεχνογνωσίας σε κάθε επίπεδο.
Και ήταν σοκαριστικό γιατί από την ...
από Demir
Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Παντού βλέπω μισές αλήθειες και παρουσίαση γεγονότων όπως μας συμφέρει ..
Η αεχ έπαιζε ματς κονφερενς χαμηλής έντασης με τσελιε καο αμπερντιν .. τον μήνα Γενάρη Φλεβάρη ο ΠΑΟΚ έπαιξε 6 ματς παραπάνω σε 6 βδομάδες - όλα ντέρμπι( Λυόν - Μπέτις - θελτα - ζελα) ενώ η αεχ καθόταν και προετοιμάζονταν για ...
από George Best4
Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Παντού βλέπω μισές αλήθειες και παρουσίαση γεγονότων όπως μας συμφέρει ..
Η αεχ έπαιζε ματς κονφερενς χαμηλής έντασης με τσελιε καο αμπερντιν .. τον μήνα Γενάρη Φλεβάρη ο ΠΑΟΚ έπαιξε 6 ματς παραπάνω σε 6 βδομάδες - όλα ντέρμπι( Λυόν - Μπέτις - θελτα - ζελα) ενώ η αεχ καθόταν και προετοιμάζονταν ...
από van rooy
Παρ 15 Μάιος 2026, 07:54
Jump to forum
Jump to topic

Δεν με έχει πάρει απο κάτω αλλά όταν σκέφτομαι πως χάσαμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα δεν μπορώ να είμαι ήρεμος.
από Kostas_FI
Παρ 15 Μάιος 2026, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Τα πράγματα με τον Λου είναι απλά.... εγώ δε πιστεύω ότι ζητάει ζητάει και δε του παίρνουν....Όσο είναι ο Λου τα έχουμε πει τα αγαπημένα παιδιά πρέπει να παίζουν γι'αυτό και ποτέ δε θα πάρουμε καλύτερο στόπερ από τον κεντζιορα που για εμένα είναι μέτριος παίχτης ποτέ δε θα πάρουμε καλό Αρ εξτρέμ ...
από leomatos88
Παρ 15 Μάιος 2026, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Απλά καλύπτει τις χτυπητές του αδυναμίες. Είναι ο χειρότερος προπονητής στο να αξιολογεί μεταγραφές , τουλάχιστον από όσους έχουν κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Και είναι ο χειρότερος στο να εντάξει τις μεταγραφές που έγιναν. Εκτός εάν θεωρεί κανείς ότι ο Ζαφείρης είναι χειρότερος του Οζντόεφ ή ότι ...
από Equalizer
Σάβ 16 Μάιος 2026, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 43. Mahamadou Balde

Νομίζω και η Φόρτσα το γράφει σήμερα

Και τα σχόλια που βλέπω στα σοσιαλ είναι ο κλασσικός εμετός

Τι ακριβώς είναι ο Μπαλντε ρε μάγκες; Κανένας θρύλος της ομάδας και τον ξεπουλαμε για να πληρώσουμε τη ΔΕΗ;

Ένα θεωρητικά ταλέντο ήταν που αν εξαιρέσεις τον κλασσικό γελοίο ενθουσιασμό επειδή έδειξε ...
από Andrew R
Σάβ 16 Μάιος 2026, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
από Mitsospaoki4
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης-ΠΑΟΚ, 01/11, 18:15, ΕΡΤ2

Με αφορμή και την επιστροφή του, μάθαμε ο Βεζυρτζής τι αγόρασε;
από DamoN
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 13:15 Με αφορμή και την επιστροφή του, μάθαμε ο Βεζυρτζής τι αγόρασε;
Το ίδιο με όταν δεν έχουμε λεφτά ;;;;
από Cylon-4
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Ερχεται, ερχεται ολη η γυφτια.....
:opaokara:
από Iznogoud4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-γαυρος, 23/11, 16:00, ΕΡΤ2

Μέχρι χθες δεν το πίστευα. Λέω τα βρήκαν για το γηπεδικό, η ΚΑΕ ετοιμάζεται για πώληση, νίκες σε βόλλεϊ-χάντμπολ, δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό.

Αλλά σήμερα, μετά τις ανακοινώσεις, είμαι σίγουρος για τη νίκη. *αμηστε τον *ούστη τον Ολ*μπιακό! :opaokara: :opaokara:
από kataramenos5
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-γαυρος, 23/11, 16:00, ΕΡΤ2

Ελπιζω οτι ο αντιπαλος αυριο θα ναι μονο ο γαυρος κι οχι ο διπλανος μας
Προσεξτε καρντασια.