Μόνο στις ταινίες των πρωταθλημάτων είδαμε ποιοι είναι στη διοίκηση, τη ceo, τον υπεύθυνο τύπου κι όλους τους παρατρεχάμενους
Τώρα στα ζόρια έβγαλαν πάλι τον προπονητή να φάει το σκατο
Οι παίκτες που φοβόντουσαν τη σκιά τους μην κερδίσουν καμία δεύτερη μπάλα και δεν ξέρουν τι να την κάνουν ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 6628 εγγραφές
- Δευ 27 Απρ 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εσύ ρε σίχαμα έχεις το θράσος να ξαναγράφεις εδώ μετά το παρακάτω;
paok_athens_g4 έγραψε:Ρε βάζει τον καμάρα ο παλιοπουστας ελεος
- Δευ 27 Απρ 2026, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλωνω Ραζβανοσκυλο για πολλους λογους.
Γιατι ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ειναι αγνωμων.
Δεν ειμαστε οι Μάντσεστερ Σίτυ και δεν ειμαστε ΠΑΟΚ μονο για να νικάμε.
Γιατι ειναι ενας απο τους λίγους λόγους που ο ΠΑΟΚ ειναι ανταγωνιστικός σε αυτο το επίπεδο.
Γιατί ειναι ΑΔΙΚΟ οταν σου στραβωνουν ολα να την ...
Γιατι ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ειναι αγνωμων.
Δεν ειμαστε οι Μάντσεστερ Σίτυ και δεν ειμαστε ΠΑΟΚ μονο για να νικάμε.
Γιατι ειναι ενας απο τους λίγους λόγους που ο ΠΑΟΚ ειναι ανταγωνιστικός σε αυτο το επίπεδο.
Γιατί ειναι ΑΔΙΚΟ οταν σου στραβωνουν ολα να την ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ραζβαν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στον ΠΑΟΚ.
Δε θα φυγει ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ προπονητης της ιστοριας μας γιατι επαιζε Κυριακη Τεταρτη ματς στα κοκκινα επι 2 μηνες.
Δε θα φυγει ο προπονητης που πηρε πρωταθλημα ξεκινωντας χρονια με μειον βαθμους.
Δε θα φυγει προπονητης που πηρε πρωταθλημα περνωντας σουβλακι ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΚ ...
Δε θα φυγει ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ προπονητης της ιστοριας μας γιατι επαιζε Κυριακη Τεταρτη ματς στα κοκκινα επι 2 μηνες.
Δε θα φυγει ο προπονητης που πηρε πρωταθλημα ξεκινωντας χρονια με μειον βαθμους.
Δε θα φυγει προπονητης που πηρε πρωταθλημα περνωντας σουβλακι ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΚ ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον τελικό με τον βάζελο συνέβησαν πολλά που έδειχναν οτι δεν είναι δικό του το θέμα
Με την ΑΕΚ και με τον ΟΦΗ όμως, αναδείχθηκε το γεγονός πως παίζει με αυτό που όλοι μας αποκαλούμε "κολλήματα". Δεν ανακατεύει τράπουλα, δεν κάνει καινοτομίες, δεν επιχειρεί να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι θα διώξουμε τον πιο πετυχημένο προπονητή που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ....με ξεπερνάει σαν άνθρωπο
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Meanwhile
"Έχω δουλέψει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, έχω δεθεί με την ομάδα, με την Θεσσαλονίκη, με την Ελλάδα. Είχαμε μαζί μια τεράστια επιτυχία και αυτά όλα τα οφείλω στον Ιβάν Σαββίδη, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε εδώ, ο άνθρωπος που μου έδωσε πολλά και μεταξύ αυτών μια ...
"Έχω δουλέψει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, έχω δεθεί με την ομάδα, με την Θεσσαλονίκη, με την Ελλάδα. Είχαμε μαζί μια τεράστια επιτυχία και αυτά όλα τα οφείλω στον Ιβάν Σαββίδη, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε εδώ, ο άνθρωπος που μου έδωσε πολλά και μεταξύ αυτών μια ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να ισχύει το ότι ξέσπασε για πρώτη φορά ο Ραζβάν στους παίχτες μετά το κύπελλο. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ακούνε τα εξ αμάξης ο μεγαλύτερος παράγοντας που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ και ο πιο ΠΑΟΚ προπονητής όλων των εποχών, και όχι αυτοί οι απαράδεκτοι κακομαθημένοι που δεν έπαιξαν ούτε για ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 08:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο ντελιας, η μόνη περίπτωση είναι να του βάλει κορδέλα η ΠΑΕ και να τον αναγκάσει.
Όσο για κάποια θέματα που αναφέρθηκαν παραπάνω...
Ο Τζολης έφυγε ανέτοιμος από τον ΠΑΟΚ και πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια μέχρι να βρει τα πατήματα του. Δούλεψε πολύ σκληρά, ουσιαστικά ξανά ...
Όσο για κάποια θέματα που αναφέρθηκαν παραπάνω...
Ο Τζολης έφυγε ανέτοιμος από τον ΠΑΟΚ και πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια μέχρι να βρει τα πατήματα του. Δούλεψε πολύ σκληρά, ουσιαστικά ξανά ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
τωρα θα μαθουμε τι που....ες ειναι οι αθηναιζοι αρδ.αυτο που γινετε τωρα εδω μεσα ακριβως αυτο θελουν να πετυχουν σε πιο ευρεια κλιμακα.να αρχιζει την μουρμουρα ο κοσμος του ΠΑΟΚ αυριο μεθαυριο και τα βρισιδια και παει λεγοντας.θα προτεινα να μην αναδημοσιευονται τετοια εμπρηστικα αρθρα και ειδικα ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 19:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Για πέμπτο φορ του βαζελου καλά νούμερα γράφεις.
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Τι έγινε, είναι κάλος τώρα ο Γιερεμί Γερεμέγιεφ;
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μειτε περπατούσε. Άλλο τό ένα άλλο το άλλο
Και ο Ζαφείρης έτρεχε αλλα δε μπορούσε να δώσει τη μπάλα με τη μία. Σχεδόν ολες οι επιθέσεις του ΠΑΟΚ ξεκινάνε με πάσα στον Μεϊτε των αμυντικών και σπάσιμο με τη μία στα πλάγια.
Το ότι δεν είχε τις αντοχές και Ρυθμό χαίρω πολύ δε περιμένω να μου το ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Και αν έπαιζε ο Χατσιδης σήμερα και δεν εκτελούσε όπως ο Ζιφκο στο 2ο και δεν έβγαζε την μπάλα σωστά στο 3ο, θα τον κραζαμε τον Ντελια?Equalizer έγραψε: Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:55 Επιτέλους είδαμε κάποιες κινήσεις δεκαριού και οχι τουρίστα
Σορρυ, αλλά έτσι είναι
Μόλις αποφάσισε να παίξει λίγο ΝΟΡΜΑΛ, συνέβαλε σε νίκη.
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Το πρόβλημα είναι ότι ούτε κερδήθηκε κανένα ματς λόγω τέρμα. Σήμερα ο Γιρι είναι καθοριστικός