Αναζήτηση για περισσότερες από 6637 εγγραφές

Return

από chri5ti9
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Από πέρυσι ξεκίνησε να δείχνει περίεργα δείγματα . Εν τέλη φέτος είναι το αποκορύφωμα . Μόνιμα κακός και πηγή κινδύνου . Τώρα χωρίς τον Μιχα σφίξαμε
από MrSam1926apc
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Απορώ πραγματικά τι άλλο πρέπει να κάνει αυτός ο άνθρωπος ώστε στα λάιβ των αγώνων να μη γράφουν κάποιοι μίζεροι λες και έχουμε τον Παράσχο ή τον Φρίγκερ στον πάγκο.

Να πάρει πρωτάθλημα απ το -15.
Να πάρει πρωτάθλημα με Τοχούρογλου, Ναλιτζή, Φρουσο, Θενκ Γκοντ Αμαφουλε και εννοείται στην ...
από scarsick
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

την αποψη μας λεμε και σε οποιον αρεσει

λουτσε αυτα τα χαλια εσυ τα εφτιαξες με την ξεροκεφαλια σου.εισαι τραγικος εσυ και οι εμμονες σου

Αυτή είναι η "άποψη" που "σε όποιον αρέσει"; Ότι ο Λουτσέσκου είναι "ξεροκέφαλος", "τραγικός και "εμμονικός" και έφτιαξε "αυτά τα χάλια";
Εγώ αυτή την ...
από eorptol1
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

την αποψη μας λεμε και σε οποιον αρεσει

λουτσε αυτα τα χαλια εσυ τα εφτιαξες με την ξεροκεφαλια σου.εισαι τραγικος εσυ και οι εμμονες σου

Αυτή είναι η "άποψη" που "σε όποιον αρέσει"; Ότι ο Λουτσέσκου είναι "ξεροκέφαλος", "τραγικός και "εμμονικός" και έφτιαξε "αυτά τα χάλια";
Εγώ αυτή ...
από CCCP
Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Εγω θα το ξαναπω. Οταν εχεις φτασει σε σημειο που ο Μιχαηλιδης
-Που λεγαμε οτι κανει μονο για αριστερο μπακ σε τριαδα
-Γιατι ειναι λιγος στο αμυντικο κομματι
-και ειναι και ψιλολαθερ

να ειναι ο σταρ σεντερ μπακ σου και να ποναει οταν δε παιζει αυτος οπως και ο Λοβρεν που θεωρουταν τελειωμενος...

Ε ...
από nkoss
Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Ακριβώς. Άμπαλοι. Όπως κι ο Μπάμπα ήθελε λίγη ξεκούραση για να γίνει πάλι ο διαστημικός Μπάμπα που ξέραμε. Το πρόβλημα δεν είναι η αμπαλοσύνη μας. Το πρόβλημα έιναι η σιγουριά μας για τις απόψεις μας.
από tenten4GT
Παρ 12 Δεκ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Σημερα το στησιμο αλλα και οι αλλαγες ηταν 0. Δεν υπαρχει ανθρωπος που να βλεπει λογικη στην χρησιμοποιηση Τσαλοφ.

Τι θες να κάνει δηλαδή να βάλει τον μύθου βασικό 5 συνεχόμενα ματς;;να τον χάσει με κανένα τραυματισμό κ αυτόν .επίσης μπορεί να πάρουν φορ τέλος Γενάρη η κ να μην πάρουν κιόλας,κ ...
από Мир
Παρ 12 Δεκ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

George Best4 έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 00:05 18 ετών είναι και ακόμα σωματικά χτίζεται.
Εγώ παντός μετά τα 18 άρχισα να αποδομώ το σώμα μου :D :D
από George Best4
Παρ 12 Δεκ 2025, 00:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Τεράστια η ευθύνη Σαββίδη. Και που τον έφερε και που τον έχουμε ακόμα και που δεν έφερε άλλον το καλοκαίρι.

Ο τύπος δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Από εμάς να παίξει κάποιος τόσο αρνητικός δε θα είναι.
Τουλάχιστον 1 σπριντ θα κάνουμε, λίγο νεύρο θα δείξουμε. Είναι τραγικός.

Δυστυχώς όπως τα έκαναν θα ...
από nunies4
Παρ 12 Δεκ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αυτο που λενε "ποδοσφαιρικος θεος" ειναι πιπες. Δεν υπαρχει ποδοσφαιρικος θεος.
Γιατι αν υπηρχε, αυτο το γκολ "αφισα" σε δωματια πιτσιρικαδων για τις επομενες 10ετιες, το αφηνει και μπαινει.
από DamoN
Παρ 12 Δεκ 2025, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Για να το βάλει με την Μπέτις να γουστάρουμε !!!
από RazvanLucesku
Σάβ 13 Δεκ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 12:29 ολοι τον θελουμε εδω αλλα αφου τα βλεπουμε τα πραγματα ...συναισθηματικά...καλο ειναι να βλεπουμε και το...δίκαιο...
Το δίκαιο είναι όσο ο Γιάννης θέλει να παίζει εδώ, ΠΡΕΠΕΙ να παίζει εδώ. Ούτε για 30, ούτε για 50, ούτε για 200.

Αυτός ο παίκτης ομορφαίνει τις ζωές μας, δεν έχει αξία αυτό.
από leomatos88
Σάβ 13 Δεκ 2025, 14:01
Jump to forum
Jump to topic

Ακατανόητο γιατί το ξαναματασυζητάμε... Πέραν δηλαδή του να συγχυζόμαστε στα καλά καθούμενα, σε τί αποσκοπεί αυτή η κουβέντα; Για πάντα στην Τούμπα ο Γιάννης, από αυτό πρέπει να ξεκινάει κάθε σκέψη κατά την ταπεινή και ασήμαντη γνώμη μου. Παίζει σε πολύ μεγάλη ομάδα ούτως ή άλλως. Αμοίβεται με ...
από theo-drama
Σάβ 13 Δεκ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Αφήστε τις μεταγραφές, έρχεται.... το φιλαράκι του...
Έχουν κάτι χρωστούμενα..... σε μερικούς.. να δώσουν.
από gervasio artigas
Σάβ 13 Δεκ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

εγω λεω ότι με τον ΜΑΓΟ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ο ΠΑΟΚ θα ξεχωριζεται ως ομαδα σε π.ζ και μ.ζ εποχες (Προ ΖΑΦΕΙΡΗ και Μετα ΖΑΦΕΙΡΗ )
Εκτιμω οτι το Αθηναισταν το γνωριζει και φροντιζει για μπλοκα σε Λειβαδια και Περιστερι
Θα εβαζε και με Αρη και Παναθηναικο αλλα με ξενους διαιτητες "δυσκολευει" το πράγμα