Αναζήτηση για περισσότερες από 5818 εγγραφές

Return

από WeWillRockYou
Δευ 23 Φεβ 2026, 10:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Στήριξη στον μικρό, ο οποίος όπως είναι φυσιολογικό για την ηλικία του έχει σκαμπανεβάσματα.
Χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσει εκεί που μπορεί, αλλά ο δρόμος είναι ανοιχτός και το ταλέντο υπάρχει.
Του έλαχε να πρέπει να παίζει σε μια περίοδο που έχει βγει οφ όλη η μεσοεπιθετική μας ...
από eorptol1
Δευ 23 Φεβ 2026, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Εσείς που χρησιμοποιείται την μεταγραφή Ζαφείρη για να χτυπήσετε με τον νου σάς τον Σαββίδη, είστε χυδαίοι τόσο απέναντι στο παιδί όσο και απέναντι στον Σαββίδη και πραγματικά ντρέπομαι που τόσο τοξικοί άνθρωποι είναι η λένε ότι είναι συνοπαδοι μου,η κολοτουμπα με Ζαφείρη θα έρθει γρήγορα και όπως ...
από margas
Δευ 23 Φεβ 2026, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Μ’αυτά και μ’αυτά, τον φάγατε, τον κραξατε, τον χρησιμοποιήσατε για να κράξετε τον Σαββιδη και ένα χρόνια πολλά δεν του είπατε.

Χρόνια πολλά μωρή παικταρα και αστούς να λένε, ξέρουμε τι παίκτης είσαι!

Κατσε να γυρίσουν οι ντελιας μειτε να δούμε επιτέλους όργια.

Το καλύτερο χαφ στην Ελλάδα, μετά ...
από marsantos
Δευ 23 Φεβ 2026, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

...
δεν λειτουργεί έτσι και η αεχ περσι έκανε αρνητικό 6 στα 6

marsantos...πρέπει να καταλάβεις οτι στον αθλητισμο αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο αστο καλύτερα και πάνε για ψάρεμα...

η διαφορά μας ξέρεις ποιά είναι...εγώ αυτο που λέω δεν το βασίζω στην... πρόβλεψη

για μένα οσο πιθανο είναι να ...
από marsantos
Δευ 23 Φεβ 2026, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα marsantos.
Θεωρείς όπως είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι προτιμότερα τακτικά να παίζει ο ζιφκο με Τάισον τόσα συνεχόμενα παιχνίδια ευελπιστώντας ότι μπορεί με μια φάση να σου πάρουν ματς αντί να είχε σταδιακά εντάξει κι άλλους μικρούς ώστε να ανοίξει το rotation? Υπήρξαν αρκετά ματς ...
από navigator11
Δευ 23 Φεβ 2026, 20:14
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ένα μόνο ξέρω πέρα από αναλύσεις και προβλέψεις, που εδράζονται απόλυτα ή όχι και τόσο στη στυγνή λογική. Αυτός, παρά τις ατέλειές του, τις καταστροφικές, όπως παρουσιάζονται όποτε "σηκώνει", εμμονές του κλπ, ήταν, είναι και θα είναι ο πρώτος που πιστεύει και θα συνεχίσει να πιστεύει στο ...
από leomatos88
Δευ 23 Φεβ 2026, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Κυριακή κοντή γιορτή! Μιας και είμαστε στο τόπικ του προπονητή, ας θυμηθούμε το game by game που λέει κατά καιρούς. Αυτό αφορά επίσης τους αγώνες των αντιπάλων μας. Δεν είναι μαθηματικά το ποδόσφαιρο μόνο, ούτε μόνο ελπίδα και πάθος. Ποιος μπορεί να προδικάσει το οτιδήποτε; Ρευστά είναι όλα, υπάρχει ...
από marsantos
Τρί 24 Φεβ 2026, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

...
11/04 Μπριζ - ΠΑΟΚ 1-0
18/04 ΠΑΟΚ - Μπριζ 0-2
21/04 γαύρος - ΠΑΟΚ 2-1 (po)
24/04 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (po)
Ακολούθησε η απόλυτη τρέλα.

Και τότε, πλην του φυσιολογικού ντεφορμαρίσματος, υπήρξαν ιώσεις (για τραυματισμούς δε θυμάμαι), και τότε βεβαίως έχασες στόχους, αλλά...
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Δε λέω ότι ...
από leomatos88
Τρί 24 Φεβ 2026, 00:37
Jump to forum
Jump to topic

Γειά σου ρε μάγκα leo.
Επειδή θυμάμαι τον τελευταίο μας διάλογο, δείχνεις όντως αισιόδοξος ποδοσφαιρικά.. :mrgreen:
Πιστεύω αυτές τις 2 μέρες πήρες ένα δείγμα για αυτό που συζητούσαμε για το τι θα γίνει αν στραβώσει το ματσάκι με την Τρίπολη. Κάποια ψήγματα απο το τρίπτυχο 'βαριά, εμμονικος ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 24 Φεβ 2026, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Έγινες 23 ετών ρε παλίκαρε;
Να τα εκατοστήσεις!
ΥΓ: Άντε, μεγάλωσες πιά. Καιρός για κανέναν ...νέο
από marsantos
Τρί 24 Φεβ 2026, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

...

Καλημέρα αγαπημένε Καρπουζα.
Κατ' αρχήν, τι αρρώστια κουβαλάμε και 2 τα ξημερώματα αντί να κοιμόμαστε, μας έχει πάρει τα μυαλά η ΠΑΟΚάρα..

ο ζίβκο δεν ειναι το ίδιο γιατι λείπει ο ντέλιας και αναγκαστικά οι προσπάθειές του θα πρέπει να καλύψουν μεγαλυτερο χώρο..

Αυτά είναι δεδομένα ...
από Andrew R
Τρί 24 Φεβ 2026, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

...
ειναι τοσο κολωφαρδη το χαρτι που αν περασουν τωρα το επομενο ευρωπαικο το παιζουν αναμεσα στο Πασχα και δεν εχουν αγωνα πρωταθληματος

Ρε Andrew πάλι τηλεπάθεια. :opaokara:

Είσαι μεγάλη όαση για μένα , καθώς η παρουσία σου στο φόρουμ, με έχει απαλλάξει από ένα μεγάλο φόρτο εκνευριστικής ...
από aivas19
Τρί 24 Φεβ 2026, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Λοιπον ηρθε η ωρα να βγαλεις σε 2 μηνες τα λεφτά σου
από Χωρικός
Τρί 24 Φεβ 2026, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 23.Joan Sastre

Ανάρτηση του Joan στο instragram:
Μόνο σεβασμός για τα χρώματα που φοράω!
Είμαι εδώ , προπονούμαι, είμαι έτοιμος!
από Miles
Πέμ 26 Φεβ 2026, 00:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Εγώ προχθές είδα ότι έκανε περιστροφή μόνος του, στο κέντρο του γηπέδου, με αντίπαλο παίχτη σε ακτίνα αρκετών μέτρων. Αυτό δεν θυμάμαι να το έχει κάνει ξανά.