Απόψε έζησα μεγαλοπρεπώς το:
"Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να συμβεί"
Παρακαλούσα πριν το παιχνίδι να πάρουμε ένα ηρωϊκό Χ
Όταν ισοφάρισαν και πριν την ακύρωση ήθελα να τα σπάσω όλα.
Εκείνα μάλιστα τα λίγα δευτερόλεπτα πριν ακυρωθεί φοβόμουν το εφιαλτικό σενάριο να το χάναμε κιόλας στο δίλεπτο ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 6628 εγγραφές
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
embuji, Συλλυπητήρια.
Πήγα να δω το ματς χαλαρός και κόντεψα να βρεθώ στην στεφανιαία μονάδα του ΑΧΕΠΑ.
Σαν τον Κωνσταντέλια δεν έχει βγει Έλληνας παίκτης τα τελευταία 35 χρόνια. Έτσι και καλύτερα να συνεχίσεις παλίκαρε. Στον ΠΑΟΚ for ever...λέμε τώρα.
Κάντε κάτι με τις στημένες μπάλες, δεν είναι ...
Πήγα να δω το ματς χαλαρός και κόντεψα να βρεθώ στην στεφανιαία μονάδα του ΑΧΕΠΑ.
Σαν τον Κωνσταντέλια δεν έχει βγει Έλληνας παίκτης τα τελευταία 35 χρόνια. Έτσι και καλύτερα να συνεχίσεις παλίκαρε. Στον ΠΑΟΚ for ever...λέμε τώρα.
Κάντε κάτι με τις στημένες μπάλες, δεν είναι ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακούω δηλώσεις Λουτς.
Τον ρωτάνε τι είχε η ομάδα σήμερα και πήρε το ματς. Αφού κάνει την γνωστή ανάλυση κτλ κτλ... πετάει στο τέλος ένα "Ήταν και ο Θεός μαζί μας"
Πολύ παρε με τον Αγγελο κάνεις Ρασβαν
Τον ρωτάνε τι είχε η ομάδα σήμερα και πήρε το ματς. Αφού κάνει την γνωστή ανάλυση κτλ κτλ... πετάει στο τέλος ένα "Ήταν και ο Θεός μαζί μας"
Πολύ παρε με τον Αγγελο κάνεις Ρασβαν
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρχισαν τα τσίπουρα παρέα στο Μπαχτσέ μάλλον
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι αληθεια οτι η ζωνη στα στημενα δεν μας βγαινει μεχρι στιγμης.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 57 και έχω στένωση στον δεξιό κατιόντα κλάδο της στεφανιαιας. Για αυτό ο καρδιολόγος μου με βάζει να κάνω κάθε χρόνο τεστ κοπώσεως. Για να το παρακολουθούμε λέει. Άρα για φέτος έκανα, σωστά;;;;
Πέραν πλάκας, και ενώ είναι γνωστό ότι για μένα τα οποία αρνητικά στοιχεία έχει ο Λουτσεσκου είναι ...
Πέραν πλάκας, και ενώ είναι γνωστό ότι για μένα τα οποία αρνητικά στοιχεία έχει ο Λουτσεσκου είναι ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαστε ακόμα ζωντανοι και εξω από την εντατικη.
Στις χαρές και στις λύπες μαζί.

Στις χαρές και στις λύπες μαζί.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώς τους φυστικωσαμε έτσι τους ταχυδυναμικους ? 
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαιρετισμούς από το ασπρόμαυρο και μόλις γαμημενο Λιλ
Α ΤΟΥΤ Α ΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Α ΤΟΥΤ Α ΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ματς έπος που επιτέλους η τύχη δεν μας γύρισε την πλάτη
Τέλειο 1ο ημίχρονο . Στο 2ο χάσαμε λίγο το μυαλό μας αλλά λογικό αφού είχαμε απέναντι μια ομάδα 3πλασιου μπατζετ .
Τσιφτσής Ντελιας Αντριγια ήταν διαστημικοί αλλά ο Μειτε από άλλο πλανήτη … τους κατάπιε τους ταχυδυναμικους
Κι όταν θα πάω ...
Τέλειο 1ο ημίχρονο . Στο 2ο χάσαμε λίγο το μυαλό μας αλλά λογικό αφού είχαμε απέναντι μια ομάδα 3πλασιου μπατζετ .
Τσιφτσής Ντελιας Αντριγια ήταν διαστημικοί αλλά ο Μειτε από άλλο πλανήτη … τους κατάπιε τους ταχυδυναμικους
Κι όταν θα πάω ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο π@παρες είναι στην κοσμοτε.
Ο ένας ρωτάει τον Τσιφτση, νιώθεις ήρωας; (η πρώτη ερώτηση).
Ο άλλος αναρωτιέται αν στον ΠΑΟΚ σκέφτονται πια ποιος θα παίζει βασικός τέρμας.
Ο άλλος λέει ότι έχουμε θέμα με τις αθλητικες ομάδες...
Ρε σεις, 0-3 στο ημίχρονο.
Και με έναν εξαιρετικό αντίπαλο, είναι ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ ότι μεγάλο μερίδιο στη σημερινή εικόνα έπαιξε η αναγκαστική αλλαγή του Καμαρά.
Δε μου αρέσει καθόλου αυτός ο παίχτης. Από πέρυσι το λέω. Άτεχνος, ατσουμπαλος καθυστερεί πολύ την μετάβαση του παιχνιδιού, θέλει 18 κοντρολ να κατεβάσει την μπάλα και τακτικά είναι άναρχος. Τρέχει παντού και δεν ...
Δε μου αρέσει καθόλου αυτός ο παίχτης. Από πέρυσι το λέω. Άτεχνος, ατσουμπαλος καθυστερεί πολύ την μετάβαση του παιχνιδιού, θέλει 18 κοντρολ να κατεβάσει την μπάλα και τακτικά είναι άναρχος. Τρέχει παντού και δεν ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε και λέμε....Αντριγια 2 γκολ μία ασίστ....οχι mvp....Κωνσταντελιας γκολ κερδισμένο πέναλτι άπειρα χιλιόμετρα....οχι mvp.....Ο βαριεστημένος αργός χοντρός Μειτε κατάπιε σαν αλλος Κρόνος άλλη μια ντουζίνα παιδιά....οχι mvp.....Ο Κενυ το πουλέν μου το τσοπανοσκυλο που κυνηγούσε προβατίνες στα ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 01:26
- Jump to forum
- Jump to topic
l'equipe
LOSC's president, furious after the referee refused an obvious penalty for his team, called out to Nikola Dabanovic in the dressing room corridor at half-time to inform him that he had contacted UEFA boss Aleksander Ceferin.

LOSC's president, furious after the referee refused an obvious penalty for his team, called out to Nikola Dabanovic in the dressing room corridor at half-time to inform him that he had contacted UEFA boss Aleksander Ceferin.