Αναζήτηση για περισσότερες από 5022 εγγραφές
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
«Να πω την αλήθεια δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Καταλαβαίνω απλά ότι μου... προσέφεραν ένα δώρο στο τέλος του αγώνα. Ρώτησα τον συνεργάτη μου αν είναι πολλές αυτές οι νίκες. Με την έννοια ότι είμαι τόσο καιρό και ήθελα να είναι παραπάνω. Είναι ένα ξεχωριστό βράδυ για μένα, για αυτή την έκπληξη να ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Τα φώτα λογικά θα πέσουν στον Τάισον, αλλά ο παίχτης με τη μεγαλύτερη διάθεση χθες ήσουν εσύ.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσα ακόμη χρόνια πρέπει να μείνεις, για να μπορέσεις να βρεις ένα σύστημα που χωρίς τον Ντέλια να μπορεί η ομάδα να δημιουργεί επιθέσεις;
Αν η ομάδα χωρίς Κωνσταντελια απέδιδε το ίδιο με την ομάδα με Κωνσταντελια, θα σημαινε ότι ο Ραζβαν δεν παίρνει το 100% του Κωνσταντελια.
Δεν γίνεται να ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Στο πρώτο ημίχρονο έχει κάνει κάτι φοβερές επιστροφές και έκοψε κάθε σκέψη επικίνδυνη κατάσταση.
Μετά το 20-25 αυτός ήταν που ουσιαστικά μετέδωσε σε όλη την ομάδα το μήνυμα πως παιδιά σήμερα αν δεν τρέξουμε και δεν σπρώξουμε, δεν κερδίζουμε.
Μετά το 20-25 αυτός ήταν που ουσιαστικά μετέδωσε σε όλη την ομάδα το μήνυμα πως παιδιά σήμερα αν δεν τρέξουμε και δεν σπρώξουμε, δεν κερδίζουμε.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήνω αυτό εδώ..
Είσαι ο φανερός αλλά και ο αφανής ήρωας για όλες τις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Αποθεώθηκες αλλά και λοιδορήθηκες ταυτόχρονα από οπαδούς που τόσα εύκολα ξεχνάνε.
Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα ο καλύτερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ.
Αναγνωρίζω τα καλά σου ...
Είσαι ο φανερός αλλά και ο αφανής ήρωας για όλες τις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Αποθεώθηκες αλλά και λοιδορήθηκες ταυτόχρονα από οπαδούς που τόσα εύκολα ξεχνάνε.
Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα ο καλύτερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ.
Αναγνωρίζω τα καλά σου ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
"Στο ίδιο μήκος και ο Οζντόεφ. Μιλώντας, επίσης μαζί του το καλοκαίρι στην Ολλανδία, η σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πρωτίστως ανθρώπινη. Ο Ρώσος τον σέβεται ως άνθρωπο. Μάλιστα, σε συμπληρωματική ερώτηση για το αν αυτός ο σεβασμός προς το πρόσωπό του αρκεί, ο «Μάγκο» ήταν απόλυτος. Όλα ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας λήγουν όλα τα συμβόλαια μαζί με αυτό του Ράσβαν.
Καινούριος προπονητής με 25 καινουριους παίκτες. Καλά, 20 καινουριους και 5 από τις ακαδημίες.
Καινούριος προπονητής με 25 καινουριους παίκτες. Καλά, 20 καινουριους και 5 από τις ακαδημίες.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γίνεται να μην επηρεαστεί ο παίχτης όταν είναι τόσο δεμένος με τον προπονητή του. Γι' αυτό και η δουλειά του επόμενου θα είναι ακόμα δυσκολότερη, τουλάχιστον την πρώτη χρονιά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συζητάμε τέτοια πράγματα το επόμενο καλοκαίρι.
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Η λογική λέει ότι θα επιστρέψει στο ματς με την Λουντογκόρετς αν ζητήσουμε αναβολή του αγώνα με τον ο.α.ρ.η.ς. Αλλά επειδή λογική και ΠΑΟΚ ακόμα και αν συναντηθούν δεν λένε ούτε καν ένα γεια, δεν βλέπω να ζητάμε αναβολή του αγώνα της 7/12.
Έχουμε θέματα τραυματισμών στον άξονα και στο 10, έχουμε ...
Έχουμε θέματα τραυματισμών στον άξονα και στο 10, έχουμε ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Αριστερό εξτρέμ βασικό θα πάρουμε ή θα παίζουμε με τους 38χρονους ρε μαλακες;
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Κακή ενδεκάδα αλλά σωστές αλλαγές μετά την ισοφάριση και καλή διαχείριση
Διπλό από αυτά που τα γουστάρεις φρόντισε να το αξιοποιήσεις
Διπλό από αυτά που τα γουστάρεις φρόντισε να το αξιοποιήσεις
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Αργοκουρουτα δεν κάνεις
Ταχυδυναμικος θέλουμε λεμε
Ταχυδυναμικος θέλουμε λεμε
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Κάτι @@ ΝΑ
Μόνοι τους το πήραν με το Ταισον
Μόνοι τους το πήραν με το Ταισον
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Εχει μεγάλο ενδιαφέρον η γνώμη όλων εκείνων που δεν ηθελαν ανανέωση του Τάισον ή δεχόταν παραμονή για ένα ποιοτικό 20λεπτο.
Πόσο άμπαλοι ειστε ρε κερκιδοπροπονηταράδες.
ΥΓ. Το ενδιαφέρον ειναι ρητορικό. Δεν θέλω καμία γνώμη ν' ακούσω.

Πόσο άμπαλοι ειστε ρε κερκιδοπροπονηταράδες.
ΥΓ. Το ενδιαφέρον ειναι ρητορικό. Δεν θέλω καμία γνώμη ν' ακούσω.