Αναζήτηση για περισσότερες από 5022 εγγραφές

Return

από leomatos88
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Περαστικά μεγάλε μάγε! Μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτά. Όσο περισσότερο μεγαλουργείς τόσο θα σε φοβούνται. Και θα σε παίζουν τζούντο κι όχι άμυνα. Φέτος θα πανηγυρίσεις το δεύτερό σου πρωτάθλημα. Σιδερένιος.
από george188
Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:41
Jump to forum
Jump to topic

marsantos έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:20 Εν τω μεταξύ το τράβηγμα μπορεί να το έπαθε από την καταπόνηση των πολλών γλιστρηματων. Έκανε τόσες υπερεκτασεις που ζόρισε τον οπίσθιο υπερβολικά.
Γλιστρήματα και πολλες κλωτσιες, θα γινοταν το κακο
από icue
Δευ 10 Νοέμ 2025, 01:42
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ήταν το πρώτο ματς που ο Ντελιας είπε ξύλο εσεις; γκολ εγώ.

Μέχρι τώρα σε ματς που έτρωγε ξύλο μπορεί να συνέχιζε να παίζει αλλά δεν το έπαιρνε προσωπικά.

Και στον πανηγυρισμο φάνηκε.
από Shivaspace
Δευ 10 Νοέμ 2025, 01:46
Jump to forum
Jump to topic

πως αλλιώς να σταματήσεις αυτόν τον παίκτη..η πλάκα είναι πως τους περνούσε και μετά τις γλιστρες ξεκινώντας σχεδόν πεσμένος στο έδαφος..έτσι συμπεριφέρονται στον παιχταρά μας και η κάθε είδους αναγνώριση είναι βαθιά υποκριτική..δεν μπορώ ν ακούω άλλο καλά λόγια για τον ντέλια απο αλλόθρησκους θέλω ...
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 08:50
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο έτσι μπορούσαν, τα λέγαμε κ για το β' διαλογής γερμανό κ τα κατάφεραν. Μετά το 70 θύμισαν Ιωνικό, μπράβο τους (βαζέλια έχει κ πιο κάτω.
Εμείς must win παιχνίδια, μόνο με elite μας έβαζαν να τα παίζουμε. Πάλι καλά που είναι δική μας η ΕΠΟ. Μάκη δε λέμε για 'σένα, εσύ καριερίστας ήσουν πάντα
από astral
Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Μας είχαν κλείσει σωστά στο πρώτο ημίχρονο και σε συνδυασμό με το χωράφι και το ξύλο δεν ήταν εύκολο να μπούν παίκτες κλειδιά στο παιχνίδι.

Σταδιακά βρέθηκαν λύσεις, ειδικά μετά τις αλλαγές στο δεύτερο, αλλα ήταν ήδη αργά και ήμασταν 2 γκολ πίσω.
από Amsterdamer_87
Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Και κατι ακομα γι'αυτον τον σιχαμερο στημενο Ρεφερυ..
Σχετικα με τον Σιωπη..
Αντικειμενικα Οποιοδηποτε μαρκαρισμα που βρισκει ποδια απο πισω τιμωρειται με κιτρινη παγκοσμιως..
Αυτο το σιχαμα δεν εδωσε καν καρτα,γιατι μετα θα εμπαινε στην μεση το Βαρ και
η καρτα θα γινοταν κοκκινη..
Δεν εδωσε ...
από leomatos88
Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Και ο Τερίμ σε είχε αποκλείσει στο κύπελλο, αλλά στο τέλος τον… απέλυσες με τεσσάρα και πρωταθλητής.
Ο Μπενίτεθ βέβαια δεν είναι Τερίμ. Είναι ένας μάστορας της τακτικής, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το αντιποδόσφαιρο, δηλαδή το καράτε, το βρεγμένο γήπεδο, η μανούρα που θα σπάσει το ρυθμό, ο σκοπός ...
από Azrael
Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ειναι ετσι ακριβως.Αν σφυριζε και για τις 2 ομαδες με τον ιδιο τροπο δεν θα ειχα θεμα.Εδω φανηκε ξεκαθαρα οτι εχει προθεση.
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

Ας μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε στις κουλες.
Έχουν γραφτεί πολλά για την χθεσινή διαιτησια με αφορμή δύο κίτρινες που δεν έδωσε

Φαντάζομαι το λες για τα μαρκαρίσματα των Τετέ & Σιώπη, που όλοι εκτός από εμάς θα είχαν ξεσηκωθεί γιατί δεν πάνε καθόλου να παίξουν μπάλα. Για την κόκκινη στο 4 ...
από black death
Δευ 10 Νοέμ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Εξαιρετικό το γκολ χθες

Προσπάθησε όντως να είναι κινητικός

Αλλά -θα μου επιτρέψουν μερικοί είρωνες να πω- πως όταν όλη η ομάδα είναι κακή, τότε όλοι οι παίκτες ευθύνονται. Και ειδικότερα το 10αρι της ομάδας, από το οποίο εγώ πάντα έχω έξτρα απαιτήσεις καθότι το θεωρώ τον εγκέφαλο και τη ...
από sic-4
Δευ 10 Νοέμ 2025, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Βλεπω τωρα την εξηγηση που δινεις στο δευτερο σχολιο. Δεν με καλυπτει ιδιαιτερα.
Συμφωνω σε αυτο που λες οτι η παραγκα δεν ηταν πολεμος εναντιον του ΠΑΟΚ συγκεκριμενα, χεσμενους μας ειχαν. Ομως ο ΠΑΟΚ ηταν ο βαρυτερα θιγομενος απο αυτην την κατασταση και οι διαμαρτυριες ολων μας δεν ηταν καθολου ...
από navigator11
Δευ 10 Νοέμ 2025, 16:32
Jump to forum
Jump to topic

Ο γερμανός επέλεξε να επιτρέψει το σκληρό παιχνίδι, αν του δώσουμε το ελαφρυντικό ότι πρόκειται περί απλά κακού διαιτητή, αλλά με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο το ... σκληρό καργιολίκι του πήγε μάλλον στον γεροδιάολο και κιτρίνισε τσακ μπαμ τον Γιακουμάκη.

Περαστικά στον Γιάννη.
από icue
Δευ 10 Νοέμ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

Αρκει στην θεση του να δουμε τον Πελκα και οχι τον Ιβανουσετς.
από marsantos
Τρί 11 Νοέμ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Την άλλη φορά που θα πάμε στο πατατοχωραφο να φέρουμε 4-5 διαφορετικά παπούτσια σαν την F1. Να ξεκινάμε με ενδιάμεσα στην αρχή, μετά με μεσαία και να βάζουμε στο τελευταίο 20λεπτο τα μαλακά.

Κι εγώ όση ώρα γράφω την F1 έχω στο μυαλό μου. :D
Πως τα φέρνει η μοίρα. Ένα γλίστρημα μας άνοιξε το ...