Με αφορμή τα παραπάνω, υπάρχουν ορισμένα δεδομένα, και συγγνώμη για το σεντόνι.
Το πρώτο είναι ότι τουλάχιστον από το 2016-17 που άρχισε η ομάδα να δείχνει τη δύναμή της, όπου για να γίνει αυτό χρειάστηκε να ευθυγραμμιστούν διάφορες συνισταμένες, όπως να βάλει αρκετά περισσότερα χρήματα ο Σαββίδης ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 6804 εγγραφές
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Φίλε Andrew.
Καταλαβαίνω ότι η άποψη μου δε σου αρέσει και για αυτό τη χαρακτηρίζεις πλυντήριο και νεοπλουτιστική και άλλα πολλά. Δεκτό.
Άλλωστε και η δική σου μου φαίνεται ακραία συμπλεγματική και κομπλεξική.
Δε πειράζει έτσι είναι η ζωή με κάποιους συμφωνούμε με κάποιους διαφωνούμε.
Φορουμ ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Κηφισιά 23/11 19:00 NovaSports
Απ τα ματς που χανονται πρωταθληματα αν τα παρεις στο χαβαλε.
Δε θελει πολυ,ενας τερματας που τη βλεπει Μπουφον ,ενα ...αλλήθωρο κορακι
ενα βαρ που ..τρωει σουβλακια.ΠΑΟΚ και χαλαρα δεν υπαρχει.
Σεμνα και ταπεινα.
Δε θελει πολυ,ενας τερματας που τη βλεπει Μπουφον ,ενα ...αλλήθωρο κορακι
ενα βαρ που ..τρωει σουβλακια.ΠΑΟΚ και χαλαρα δεν υπαρχει.
Σεμνα και ταπεινα.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κακά τα ψέματα, ο μέγιστος τακτίσιαν Μπενίτεθ έδωσε το πρόσταγμα για όλες τις μικρές ομάδες πώς να παίζουνε τον ΠΑΟΚ. Θεατρικό ρεσιτάλ, πρήξιμο ατέλειωτο στο κοράκι ανά πάσα περίσταση, αντιαθλητικά χτυπήματα και έχει το μενού και άλλες συνταγές.
Άλλη μία γειτονιά των Αθηνέζων, το πολύ πολύ με δέκα ...
Άλλη μία γειτονιά των Αθηνέζων, το πολύ πολύ με δέκα ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τετεη ρουφα μας τα πεη παλιομλκ!
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
MVP ο Τσάλοφ, γιατί η είσοδός του ξεκλείδωσε το παιχνίδι!
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Να λέμε τα κακά αλλά να λέμε και τα καλά.
Σήμερα ο Λουτσεσκου έδειξε στους αντιπάλους του προπονητές πως απενεργοποιεί πλήρως έναν παίκτη που έχει γίνει τόσος ντόρος γύρω του και δυσκόλεψε τους πάντες μέχρι τώρα.
Ευχαριστούμε την Κηφισιά για το σημερινό. Δεν κατέβηκε με σκοπό να παίξει όπως έκανε ...
Σήμερα ο Λουτσεσκου έδειξε στους αντιπάλους του προπονητές πως απενεργοποιεί πλήρως έναν παίκτη που έχει γίνει τόσος ντόρος γύρω του και δυσκόλεψε τους πάντες μέχρι τώρα.
Ευχαριστούμε την Κηφισιά για το σημερινό. Δεν κατέβηκε με σκοπό να παίξει όπως έκανε ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άνετη νίκη απέναντι στο εριστικό βαζελοπαράρτημα που με λίγο περισσότερη προσοχή στην τελική προσπάθεια,θα είχε έρθει νωρίτερα.
MVP για εμένα ο πανταχού παρών Ozdoev.
Από κοντά οι Zile με πολλά τρεξίματα και 2+1 ασίστ, ο Meite που προσγείωσε στα κυβικά του όποτε χρειάστηκε την μαύρη κουράδα που από ...
MVP για εμένα ο πανταχού παρών Ozdoev.
Από κοντά οι Zile με πολλά τρεξίματα και 2+1 ασίστ, ο Meite που προσγείωσε στα κυβικά του όποτε χρειάστηκε την μαύρη κουράδα που από ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειρωνικά το είπα φίλε. Έδειξε το δρόμο για όλες τις μικρές ομάδες, με πρώτη πρώτη το βάζελο.DonnieMcGrath έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:12Ο ποιος? Εκτός εάν το λες ειρωνικά οπότε πάω πάσο. Μέγιστος απατεώνας σίγουρα, που κατάφερε να κοροϊδεύει επί χρόνια ολόκληρη premier league
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Για ξεκαρφωμα την ζητάει. Ξέρει ότι δεν θα του την δώσουν.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Νόμιζε παίζει ήδη στο βάζελο, σαν έτοιμος από καιρό... μπράβο ρε καραμαλάκα & κάπου συνέχεια στη χαβούζα σας.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 01:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο στην ομάδα για τη νικη και την εμφανιση απέναντι σε έναν άθλιο αντίπαλο που ήρθε, οχι για παίξει ποδόσφαιρο, αλά να κλέψει βαθμούς και να δημιουργησει προβλημα με διαμαρτυρίες, βουτιές και ύπουλες κλοτσιές.
Σιχαμένοι βαζελοι. Αμπαλοι, σιχαμένοι βαζελοι.
Βοθροχαβουζα--ΠΟΚ, χωρίς ούτε μια ...
Σιχαμένοι βαζελοι. Αμπαλοι, σιχαμένοι βαζελοι.
Βοθροχαβουζα--ΠΟΚ, χωρίς ούτε μια ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο σακούλι άλλοι τρεις βαθμοί...
Το μεγαλύτερο λάθος που έκανε η κηφισιά ήταν το ροκ εν ρολ....τα νεύρα....διαμαρτυρίες....ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα πάρουν τίποτα απο αυτό το παιχνίδι....συνήθως χάνουμε βαθμούς όταν εμφανίζονται σικ....και ευγενικοί....και πονηρά την κάνουν τη δουλειά τους ...
Το μεγαλύτερο λάθος που έκανε η κηφισιά ήταν το ροκ εν ρολ....τα νεύρα....διαμαρτυρίες....ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα πάρουν τίποτα απο αυτό το παιχνίδι....συνήθως χάνουμε βαθμούς όταν εμφανίζονται σικ....και ευγενικοί....και πονηρά την κάνουν τη δουλειά τους ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλο το παιχνιδι ήταν ο Αντριγια. Το οδηγημα και οι κινήσεις που κάνει ειδικά στο δευτερο γκολ είναι χαρακτηριστικες ενός τοπ κλας παικτη.
Είναι σε καλό φεγγάρι και αυτός και ο Τάισον κι αυτό είναι θετικό για την ομάδα. Ο Ιβανουσετς μου φάνηκε πιο χαλαρός απο καθε άλλη φορά, σε ορισμένες στιγμές ...
Είναι σε καλό φεγγάρι και αυτός και ο Τάισον κι αυτό είναι θετικό για την ομάδα. Ο Ιβανουσετς μου φάνηκε πιο χαλαρός απο καθε άλλη φορά, σε ορισμένες στιγμές ...