Αναζήτηση για περισσότερες από 2659 εγγραφές
- Τετ 01 Οκτ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Και ποιος είσαι εσύ ακριβώς που θα υπαγορέψεις στον οπαδό του ΠΑΟΚ τι θα κάνει;
Επίσης, τι εννοείς "το ίδιο ισχύει για τον οπαδό"; Αμείβονται αδρά οι οπαδοί για να υποστηρίξουν την ομάδα τους;
Τι γράφετε ρε σεις, έχετε χαζέψει τελείως;
Προσοχή αγαπητέ μου φίλε μου Σκαρταδο , κανείς λάθος εδώ ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην εκπλαγείτε αν τη Δευτέρα υπάρχει θέμα Λουτσεσκου
Κατάσταση που προκαλεί αναγούλες μιας και όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό δεν πείθουν για το πόσο κατέχουν το άθλημα
Βέβαια φυγή του Ραζβαν θα κάνει και πιο εμφανή τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην ομάδα σε επίπεδο σχεδιασμού
Μαλακες μου ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λούτσε είναι με διαφορά ο πιο πετυχημένος προπονητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα μέχρι να συνταξιοδοτηθεί. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάποιοι επιτυχημένοι προπονητές κάποια στιγμή απομακρύνονται από τις ομάδες τους αλλά θα ξεπεράσω τους πιο ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθειες και πάλι από τον Λουτσέσκου.
Στήριξη και μόνο στήριξη στην ομάδα.
Χωρίς ναι μεν αλλά. Στηριξη αληθινής αγάπης.
Αυτή είναι η ομάδα, με αυτους τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή.
Σε άλλους αρεσουν, σε άλλους όχι.
Οποιοι κι αν έρθουν σε κάποιους θα αρέσουν σε κάποιους όχι.
Το πρώτο και ...
Στήριξη και μόνο στήριξη στην ομάδα.
Χωρίς ναι μεν αλλά. Στηριξη αληθινής αγάπης.
Αυτή είναι η ομάδα, με αυτους τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή.
Σε άλλους αρεσουν, σε άλλους όχι.
Οποιοι κι αν έρθουν σε κάποιους θα αρέσουν σε κάποιους όχι.
Το πρώτο και ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι ποδοσφαιρικό
Η ομάδα έχει μείνει στο Χαριλάου και στο πιο μάγκικο πρωτάθλημα κλπ κλπ κλπ
Κι αν δεν στηρίξαμε Λουτσεσκου κι αν δεν στηρίξαμε Σαματα και τσαλοφ και και και....
Μετά από την χρονιά του πρωταθλήματος μείναμε κοντά 20 πόντους από τον γαύρο
Η ομάδα δεν αποδίδει ωραίο ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 05:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Panx Romana Όπως ανενδοίαστα βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τον συνομιλητή σου, τέτοια βγαζεις και για την ομάδα.
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως ακριβώς το είπε ο προπονητής. Δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας στο να μπαίνουν τελεσίγραφα Οκτώβρη μήνα με την ομάδα σε ομίλους europa κι δύο βαθμούς από τον πρώτο. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει, κι αφορά ακόμη λιγότερο τον Λουτσεσκου πραγματικά. Η γκιλοτίνα απέναντι σε κάθε άνθρωπο ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, να φύγει ας συμφωνήσουμε. Το ποδόσφαιρο δείχνει να τον ξεπερνάει και ίσως έδωσε ότι είχε να δώσει.
Ποιος θα έλθει ρε παλικάρια και θα δεχτεί να είναι χωρίς Τ.Δ., να καπελώνεται από την κάθε Γκοντσάρεβα που θα έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές για 100.000, που θα δέχεται να παίζει με 4-5 ...
Ποιος θα έλθει ρε παλικάρια και θα δεχτεί να είναι χωρίς Τ.Δ., να καπελώνεται από την κάθε Γκοντσάρεβα που θα έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές για 100.000, που θα δέχεται να παίζει με 4-5 ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σου πω εγώ πως έχει κοροιδεψει:
Υπερκαλύπτει το ξεκάθαρο γεγονός της τακτικής και "κοουτσαριστικης" ανεπάρκειας του, με πολλή δουλειά συσπείρωση και καλά αποδυτήρια επί σειρά ετών
Έτσι βγάζει ομάδες που παίρνουν αποτελέσματα και κάνουν πορείες
Ποτέ δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρο του ΟΜΩΣ είναι ο ...
Υπερκαλύπτει το ξεκάθαρο γεγονός της τακτικής και "κοουτσαριστικης" ανεπάρκειας του, με πολλή δουλειά συσπείρωση και καλά αποδυτήρια επί σειρά ετών
Έτσι βγάζει ομάδες που παίρνουν αποτελέσματα και κάνουν πορείες
Ποτέ δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρο του ΟΜΩΣ είναι ο ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω cosmote δεν είπαν κάτι για πρόβλημα του Βολιακο γι αυτό μας έκανε εντύπωση .
Στον οτε ειναι ο Μελισσιδης που τωρα αν τον ρωτησεις ποσο βγηκε το ματς παιζει να σου πει λαθος σκορ. Και εγω απο εδω το εμαθα για το προβλημα.
Φανηκε και στο θρεντ του ματς οτι καποιοι δεν πήραν χαμπαρι ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ είναι και εδώ πρέπει να είναι μέχρι να τελειώσει τουλάχιστον η χρονιά.
Η συζήτηση για το αν πρέπει να απολυθεί ο προπονητής έχει νόημα μόνο αν η αλλαγή θα φέρει ουσιαστική διαφορά στην απόδοση της ομάδας. Αυτή τη στιγμή, όμως, τα δεδομένα δείχνουν πως η απόδοση της ομάδας δεν θα αλλάξει άμεσα ...
Η συζήτηση για το αν πρέπει να απολυθεί ο προπονητής έχει νόημα μόνο αν η αλλαγή θα φέρει ουσιαστική διαφορά στην απόδοση της ομάδας. Αυτή τη στιγμή, όμως, τα δεδομένα δείχνουν πως η απόδοση της ομάδας δεν θα αλλάξει άμεσα ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Ο Μιχαηλίδης παίζει μόνος του στα ματς;
Ο Μιχαηλίδης βελτιώνεται μόνος του;
Εγώ θυμάμαι να λέμε οτι το μεγαλύτερο έγκλημα είναι οτι δεν πάρθηκε παίκτης στη ΔΙΚΗ ΤΟΥ θέση γιατί αυτός είναι ανεπαρκής
Και τώρα λέμε ευτυχώς έχουμε το Μιχαηλίδη και τελικά ο Κετζιόρα μας κρεμάει
Η ομάδα πήρε την ...
Ο Μιχαηλίδης βελτιώνεται μόνος του;
Εγώ θυμάμαι να λέμε οτι το μεγαλύτερο έγκλημα είναι οτι δεν πάρθηκε παίκτης στη ΔΙΚΗ ΤΟΥ θέση γιατί αυτός είναι ανεπαρκής
Και τώρα λέμε ευτυχώς έχουμε το Μιχαηλίδη και τελικά ο Κετζιόρα μας κρεμάει
Η ομάδα πήρε την ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Η χρονια εως τώρα είναι η λογικη εξελιξη του αψογου ποδοσφαιρικα καλοκαιρινου σχεδιασμου.
Ο σύλλογος αυτός έχει διδακτορικό στο πως να πυροβολαει τα πόδια του
Ο σύλλογος αυτός έχει διδακτορικό στο πως να πυροβολαει τα πόδια του
- Παρ 03 Οκτ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρίνοντας από την ατάκα που έριξε στην συνέντευξη τύπου πριν την πρώτη διακοπή, τολμώ να πω οτι αυτή η "φήμη" δεν μοιάζει τόσο απίθανη
Γιατί τέτοιες ατάκες δεν ρίχνει ο Λουτσέσκου ετσι. Υπήρχε θέμα και είτε το εννοούσε είτε το έλεγε προκλητικά για να το ακούσουν κάποιοι που δεν τον θέλουν στην ...
Γιατί τέτοιες ατάκες δεν ρίχνει ο Λουτσέσκου ετσι. Υπήρχε θέμα και είτε το εννοούσε είτε το έλεγε προκλητικά για να το ακούσουν κάποιοι που δεν τον θέλουν στην ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπιζω να υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ στον ΠΑΟΚ και να μην κανει την ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ να διωξει προπονητη αρχες οκτωβριου επεδη "ξερω εγωενταξει" ειναι ...βαρια η φανελλα και να ΚΑΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ
Θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ
Οσο για τον "λαο του ΠΑΟΚ ...κουκια τρωει κουκια μαρτυραει
Αν ειχε στα χερια του τον ΠΑΟΚ ...
Θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ
Οσο για τον "λαο του ΠΑΟΚ ...κουκια τρωει κουκια μαρτυραει
Αν ειχε στα χερια του τον ΠΑΟΚ ...