Αναζήτηση για περισσότερες από 2601 εγγραφές

Return

από BlackMagicPAOK
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ότι από 1-3 φθάσαμε στο 3-3 και τα σφυρίγματα του διαιτητή είναι δύο πράγματα που αξίζουν την προσοχή μας. Και τα δύο!
Σε εμάς πέφτει λεπίδα και στους ποκιτες σφυρίζουν 80-20...
από thomas Murg
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

BlackMagicPAOK έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:40 Ότι από 1-3 φθάσαμε στο 3-3 και τα σφυρίγματα του διαιτητή είναι δύο πράγματα που αξίζουν την προσοχή μας. Και τα δύο!
Σε εμάς πέφτει λεπίδα και στους ποκιτες σφυρίζουν 80-20...
Εμείς είμαστε υπεράνω, φίλε μου. Αλλά τι συζητάμε; Εδώ πέρσι διαβάσαμε εδώ μέσα ότι καλώς τιμώρησαν τον Ράζβαν.
από thomas Murg
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Το μεγαλύτερο κακό που έκανε ο ερασιτέχνης είναι να ακούμε και να διαβάζουμε ρητορική μετρώκολις παντού. Μέχρι και στο γήπεδο.
από Iggy Pop
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Γεια σε όλους τους συνοπαδους....Μια καταθλιπτική άκρως Παοκτσιδικη βραδιά απο αυτές που ομολογώ με έκαναν να αγαπήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα μάς....και τα Διάφανα Κρίνα...Στα ποδοσφαιρικά τώρα, ήλπιζα πριν την έναρξη του αγώνα πως θα ξεκινούσε ο Ιβανουσετς αντί του Ταισον και ο Δεσποτας αντί ...
από thomas Murg
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Και για να δείτε πώς παίζεται το παιχνίδι από το ποκ. Δείτε τι διαμαρτυρία πέφτει από το σύστημα του βάζελου για τη χερούκλα του Τσέριν σε ματς που το πήραν τελικά. Φυσικά δεν είναι για το σημερινό παιχνίδι. Αλλά κάβα για να ευνοηθούν σε επόμενο που θα χρειαστούν έστω τα σπόρια. Σαν τον γάτο ένα ...
από gpap5
Δευ 29 Σεπ 2025, 06:02
Jump to forum
Jump to topic

δεν το έχω το στατιστικό, αλλά νομίζω πως όσα λάθη κάναμε στην άμυνα σήμερα, με πάσα στο αντίπαλο, δεν πρέπει να έχουμε κάνει όλη την περσινή χρονιά.

Αυτό που έγινε σήμερα με τις πάσες στον αντίπαλο, είναι ξεκάθαρα θέμα συγκέντρωσης.
Και η συγκέντρωση είναι θέμα διοικητικό.
Εκτός αν έτυχε και όλοι ...
από Blackgr4
Δευ 29 Σεπ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί, είναι άμυνα που πάει για πρωτάθλημα ο ψηλός και βαρύς Ρέλβας, ο μέτριος Μουκουντί, ο Πήλιος κι ο Ρότα? Είναι άμυνα ο Ρέτσος κι ο Ροντινέι που είναι πιο επιθετικογενής από το μέσο εξτρέμ της κατηγορίας? Για κάτι Τούμπα και Πάλμερ και Κυριακόπουλους καλύτερα να μην το πιάσουμε καν. Γι'αυτό ...
από warmeater
Δευ 29 Σεπ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Το να παρακολουθείς "κριτική" φερομένων ως οπαδών του ΠΑΟΚ , μετά από αρνητικό η ατυχές αποτέλεσμα σαν το χθεσινό, είναι απόλαυση
Το μόνο ερώτημα που γεννάται είναι για ποιό λόγο οι φερόμενοι ως οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν απογοητεύονται εντελώς να πούν " άντε γαμηθείτε δεν ξανασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ"
Τι ...
από PAOKevolution
Πέμ 18 Σεπ 2025, 07:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Μεγάλη πίκρα το χθεσινό φιάσκο. Όχι τόσο γιατί δεν δικαιούται μια επαρχιακή ομάδα να πατήσει μια μεγάλη. Αλλά γιατί με την νοοτροπία αυτή, πραγματικά δεν έχουμε μέλλον. ΟΛΟΙ να το δουν αλλιώς, γιατί το χθεσινό δε θα είναι η εξαίρεση!
Κάθε μα κάθε γαμημένο ματς, είναι τελικός! Τέλος!
από gpap5
Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σαν την κεφαλια του Ανσαριφάτ, η τελευταία φάση.

Οκ, περάσαμε.
Στους επόμενους αγώνες, ευελπιστώ να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο πλήρεις.

MVP για εμένα, ο Παβλένκα.
από Мир
Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Maklaz έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:50 Και μην ξεχνάτε πως ο Παβλενκα 1 χρόνο ήταν στην σκιά του Κοταρσκι και δεν έκανε κιχ.
Του ποιου;
από abc_o_ karpouzas
Παρ 15 Αύγ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08

Νομίζω πως θα προκριθούμε πιο εύκολα από ότι με τους Αυστριακούς.

αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η πρωτη μας φορα που περνάμε απεναντι σε μια αυστριακη ομαδα....

για αυτο που λες και εγω καπου εκει το βλεπω...εχθες...οι γραμμες... υποστήριζαν η μια την άλλη

επίσης η ομαδα δείχνει να κανει ...
από marsantos
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08

abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 17:05 ...
Για κάτι τέτοια σε λατρεύω ρε Καρπουζα.
Εκεί που βλέπω τη μπάλα να κυλάει, κοντρόλ, πάσες, σουτ, επαφές κτλ..
Έρχεσαι και μου λες αυτά με τους παλμούς, τους μύες και τα γαλακτικα οξέα, με βραχυκυκλώνεις και φτου κι απ' την αρχή η ανάλυση..
:opaokara: :nairepaok: :|
από WeWillRockYou
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV

Διαιτητής πραγματικά να απορείς αν είναι ύποπτος