Αναζήτηση για περισσότερες από 2629 εγγραφές

Return

από Cylon-4
Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Να πω εγω ενα σεναριο?
Η ομαδα θα παει να παιξει στο Καυτανζογλειο, ειτε αρχισει να φτιαχνει την νεα τουμπα ο Σαββιδης, ειτε ο θεσσαλονικευς.
Αν ο ΑΣ δωσει το χρισμα στον δευτερο, οπως εχει ηδη δολιως προαποφασισει, ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να παιζει στο Καυτανζογλειο κι ας κανουν στο νεο γηπεδο εκθεσεις ...
από Cylon-4
Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

eorptol1 έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:42 εσοδα ο ΑΣ απο που ? αν γινει αυτο
Οπως εστρωσαν ας κοιμηθουν.
Να τους δινει αυτος με τον οποιο συναντιουνται και υπογραφουν κρυφα.
από renegade
Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ...
από trouman
Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ...
από aivas19
Σάβ 13 Σεπ 2025, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

από eorptol1
Κυρ 14 Σεπ 2025, 08:42
Jump to forum
Jump to topic

Ποτέ πολεμούσε ο ησαιαδης αποδυκνειεται ότι ποτέ δεν πολεμήσε όλα για το θεαθειναι όλοι μια παρέα είναι εκεί όχι στα λόγια στις πράξεις.... όσο για την απουσία Ιβάν εδώ ήταν πάντα απλά χωρίς φυσική παρουσία και το λέει η ομάδα αυτό εσύ τον κατηγορούσες ότι ήταν απών ,τώρα γιατί κανείς γάργαρα την ...
από trouman
Κυρ 14 Σεπ 2025, 09:46
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κάνει την οικογένεια ΠΑΟΚ άνω κάτω με υπόγειες μεθόδους, γιουσουφάκια που στάζουν διχόνοια, κρυφές συναντήσεις και συνεννοήσεις και δεν πρέπει να βγει να πει δύο κουβέντες;
από aivas19
Κυρ 14 Σεπ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

fossa έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 09:19 Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;
Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε
από gervasio artigas
Κυρ 14 Σεπ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Ο Τελαρος εχει δηλώσει ΕΠΙΣΗΜΑ τα εξής:
«Eίναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ το σπίτι που του αξίζει. Η νέα ...
από Maklaz
Κυρ 14 Σεπ 2025, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κάνει την οικογένεια ΠΑΟΚ άνω κάτω με υπόγειες μεθόδους, γιουσουφάκια που στάζουν διχόνοια, κρυφές συναντήσεις και συνεννοήσεις και δεν πρέπει να βγει να πει δύο κουβέντες;

Ε και εσύ.... δίκιο έχουν, να βγει να πει τι;
Ότι μέχρι στιγμής έχω κάνει τανα μου τον Α.Σ. και όποτε βαράω το ...
από Guitarman
Κυρ 14 Σεπ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε

Μα τι θα πει είναι εξαφανισμένος ...
από Taseos
Κυρ 14 Σεπ 2025, 19:31
Jump to forum
Jump to topic

Κώστας 2019, δεν θα κατηγορήσω τον Μυστακίδη γιατί δεν ήρθε πιο νωρίς. Ούτως ή άλλως τα σχόλια περί αγνού ΠΑΟΚτση και Θεσσαλονικέα τα ακούω και γελάω. Τον κρίνω για όσα απεχθέστατα έκανε υπογείως με την κυβέρνηση και τον ΑΣ.
Υ.Γ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. Αν μας άρεσαν οι που...σιες θα ...
από Guitarman
Δευ 15 Σεπ 2025, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

Κώστας 2019, δεν θα κατηγορήσω τον Μυστακίδη γιατί δεν ήρθε πιο νωρίς. Ούτως ή άλλως τα σχόλια περί αγνού ΠΑΟΚτση και Θεσσαλονικέα τα ακούω και γελάω. Τον κρίνω για όσα απεχθέστατα έκανε υπογείως με την κυβέρνηση και τον ΑΣ.
Υ.Γ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. Αν μας άρεσαν οι που...σιες θα ...
από Montrealiotis
Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αντε ρε να φύγει από δω να ησυχάσουμε. Σε 13 χρόνια πήραμε όσους τίτλους είχαμε στα προηγούμενα 87. Άσε που τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε περισσότερους τίτλους από χάρτινη και βαζελο. Κατάντια.

Λευτεριά στον ΠΑΟΚ
από george188
Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Saul Goodman έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:10 Μας διέλυσε η Barcelona από τη Λειβαδια.
Η χρονιά των 100 θα μας βρει με δανεικούς και ελεύθερους και γεωργιανους από το πανέρι και σε γήπεδο σχεδόν 70 ετών αλλά...
Ήρθε με ελικόπτερο.

Λευτεριά στον ΠΑΟΚ
:lol: :lol: