Η αναζήτηση βρήκε 27 εγγραφές

Return

από Magdi Tolba 4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Η Mae ήταν στον μαύρο γάτο με τον Σιτζούνε (εχουμε και εδώ Καλλιθέα)

Στον Μαυρο Γατο ειμαι καθημερινα,γεννημα θρεμμα,των Συκεων ομως,γνησια ασπρομαυρη περιοχη :lol:

Η Mae τωρα κοιμαται του καλου καιρου,εγω ξυπνησα γιατι ημουν χαρουμενος,ημουν χαρουμενος (Χ2) ολη την νυχτα με την αποδειξη ...
από Magdi Tolba 4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Που ναι ρε πουστη μου οι..γκουρού των μεταγραφών τώρα που τους χρειαζόμαστε?Μήνα πιασαν τα βουνά μηνα και τα λαγκάδια?Μηνα ποτάμια πλεουνε και σ αμμουδιές αράζουν?

Πριιιιστττ-Ποοορκυυυυυ-Ολλανδεεεε!!
Τώρα λείπετε που δίνεται ο υπερπαντων αγών?
από Magdi Tolba 4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως θυμάμαι δηλώσεις του Σαββίδη πως δεν υπάρχει μπάτζετ. Αν πειστεί πως ένας παίκτης αξίζει κάποια χρήματα, τότε θα τα δώσει. Αυτό που δεν θέλει είναι να πληρώνει "υπεραξίες" και να δίνει χρήματα που δεν πιάνουν τόπο.

Είδαμε πως και σε Άρνερσεν και σε Μπότο, επέτρεψε να προβούν σε αγορές ...
από Magdi Tolba 4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 17:56
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο ...
από Magdi Tolba 4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο ...
από Magdi Tolba 4
Δευ 18 Αύγ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ Σουριναμεζε θέλουμε και τα λέμε αυτά ηηηηηη?
Ξέρεις βέβαια ότι αν ο Οζντοεφ πχ πάρει 3η κάρτα πας στη ρεβάνς με..2 χαφ.Η αν τραυματιστεί κάποιος τι γίνεται?Ρε παιδιά εποικινωνειτε καθόλου ηηηη?Τι να πω..

:lol: :lol: :lol: ηηηηηηηηη μη το παρεις στραβα Magdi ηηηηη αληθεια ηηηηηη.

Με ...
από Magdi Tolba 4
Δευ 18 Αύγ 2025, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

το προβλημα εινια οτι δεν ειναι οικονομικο ζητημα.. δεν θελουν να τον δωσουν.. απλα.. 15 μερες το ξερουμε εμεις και αλλες 15 αυτοι.. συνολο ενα μηνα και δεν μπορει η σλαβια να βρει παικτη.. ? μας δουλευουν??
βεβαια οτι δεν λυνεται με λεφτα.. λυνεται με περισσοτερα..

Demir αυτό ακριβώς!Βέβαια ...
από Magdi Tolba 4
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Τεράστια μεταγραφή,η μεγάλυτερη στην ιστορία του συλλόγου μας και η μεγαλύτερη στη νεότερη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Δεν είμαι αχάριστος και πότε δεν ήμουν!Αφού όμως δε γίνονταν να μας τον δώσει τώρα ο κομπλεξικός βλαχοπροεδρας ..απ το ολότελα καλή κι η παναγιωταινα!
Για να χει νόημα όμως ...
από Magdi Tolba 4
Τετ 27 Αύγ 2025, 17:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Το τρανσφερμαρκτ πάντως τον έχει κανονικά στο ροστερ της Χαλ...
από Magdi Tolba 4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Τα λεφτα τα χει πάρει η ΠΑΕ ήδη φίλε μου. Τώρα απ ότι φαίνεται είναι επιλογή της εταιρείας..
από Magdi Tolba 4
Δευ 01 Σεπ 2025, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

epitropos έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 16:37 αλλες 9 ωρες για την λίστα σωστα?
Όχι. Μέχρι αύριο το βράδυ στις 02:00 είναι η προθεσμία.
από Magdi Tolba 4
Παρ 19 Σεπ 2025, 00:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Έλα ρε παιδιά να μη κρυβόμαστε. Πως δουλεύει το σύστημα?Κάποιοι από τον ΑΣ δώσανε το θέμα στο μετροπολις και στους άλλους. Δε ξέρετε πως γίνονται αυτά δλδ..