Η αναζήτηση βρήκε 28 εγγραφές

Return

από kataramenos5
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

gergeo4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:21 ο τελης ζητησε επιπλέον εγγραφα,σωστα;δηλαδη δεν τα ηξεραν και εμαθαν σήμερα την υπαρξη τους;η delloite δεν τα ηλεγξε;της τα εκρυψε η καε;
Καποιοι μπορει να βοηθησαν απο παλια .Και παλια τα λεφτα γραφοταν σε καρτελες
και τα κουβαλουσαν με ..σακουλες.Τι να βρει η deloitte ?
από TylerDurden
Δευ 24 Νοέμ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Επειδή παρακολουθώ ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο μπάσκετ και βολλευ πριν το 1980 και με αφορμή το παραληρημα καποιου paok retro ξερω γω ενταξει να πούμε 5 πραγματάκια:
"Τα παιδάκια στο γήπεδο μας να περιμένουν μετά τη λήξη του αγώνα να βγουν φωτογραφίες με τον Ναν και τον Βεζένκοφ κι εμείς να χειροκροτάμε ...
από Athens
Τετ 29 Οκτ 2025, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δεν θα ηθελα ποτε να φυγει ο Ντελιας που ηδη δημιουργει "σχολη" με τις τριπλες και τα κατορθωματα του..
Αυτα σημαινουν νεα ΠΑΟΚτσακια
υ.γ. ο Ιβαν το Open δεν το πουλαει παρολο που το ζητανε , τον Ντελια γιατι?
από Sardan
Τετ 29 Οκτ 2025, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ντέλιας να κάτσει να σηκώσει πρωτάθλημα φέτος, να πάιξει του χρόνου CHL και εάν έχει μετά σεβντά για έξω και νιώθει ότι έκλεισε ο κύκλος του ας φύγει του παραχρόνου.

Για μένα μακάρι να μείνει εδώ για πάντα.
από Guitarman
Τετ 29 Οκτ 2025, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λέω ότι όσο δεν κλείνει το γηπεδικό, η ΠΑΕ δεν θα πάρει πρωτοβουλία να τον πουλήσει. Καλώς ή κακώς (κακώς κατ' εμε) και η παραμονή Ντέλια και η άφιξη Ζαφείρη σχετίζονται με τον επικοινωνιακό πόλεμο των δύο πλευρών.

Ευχή μου είναι ο Ντέλιας να μείνει για πάντα μαζί μας και να στηθεί η ομάδα γύρω ...
από Blackgr4
Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα βάλω κανένα αποδεκτό νούμερο πώλησης γιατί για μένα δεν υπάρχει πλέον τέτοιο. Όποιο ρεαλιστικό νούμερο και να μπει στη συζήτηση, δεν υπάρχει περίπτωση να φέρει καλύτερο παίκτη στην ομάδα μας. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Χωρίς καν να λαμβάνω υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ (πχ το πόσο έξω ...
από SokraTelis-4
Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Το μονο που εχω να σας πω εγω ως προσωπικη εμπειρια είναι το καλοκαιρι όταν ηταν να φυγει για γερμανια, ειχε δακρυσει η 6χρονη κορη μου και δεν αντεξα και λυγισα κι εγω μπροστα της. Ο παικτης αυτος ειναι ινδαλμα για μας ολους του απλους οπαδους του ΠΑΟΚ και διπλα του δεν αντεχει να μπει καμια τιμη ...
από Azrael
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Σωπα ρε που ΠΡΕΠΕΙ και να φυγει!Οτι γουσταρει θα κανει.Μακαρι να γουσταρει να μεινει εδω για παντα!
από paokspren
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

RazvanLucesku έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:51 ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ..
Ακριβώς αυτό.
από Amsterdamer_87
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Αυτη την παπαρια οτι πρεπει να φυγει για το καλο του,
να την κοιταξετε λιγο,οσοι την πιστευετε..
Ποιο ειναι το καλο του το ξερει μονο ο ιδιος..
Για μενα το καλο του ειναι να μεινει στο σπιτι του,Αρχηγαρα,Ηγετης στην Ομαδαρα του,
στην χωρα του και διπλα στους δικους του..
από BWmystis
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

Salpigoal έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 10:06 Μάγκες το παιδί θα φύγει και ΠΡΕΠΕΙ να φύγει για το καλό το δικό του και την εξέλιξη του. Οσο νωρίτερα το χωνέψουμε, τόσο πιο εύκολο θα γίνει όταν έρθει η ώρα να το λουστούμε…
Αντε παλι με το "δικο του" καλο! Ρε σεις, ΠΑΟΚ ειστε ή ο μανατζερ του?
από eorptol1
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

Μάγκες το παιδί θα φύγει και ΠΡΕΠΕΙ να φύγει για το καλό το δικό του και την εξέλιξη του. Οσο νωρίτερα το χωνέψουμε, τόσο πιο εύκολο θα γίνει όταν έρθει η ώρα να το λουστούμε…

Αντε παλι με το "δικο του" καλο! Ρε σεις, ΠΑΟΚ ειστε ή ο μανατζερ του?

Έτσι ο ΠΑΟΚ μας νοιάζει ο Ντελιας θέλει να ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Για (το καλό)το δικό μας και για το καλό του Ντελια είναι να γίνει ότι δεν έγινε κανένας παίκτης στην σύγχρονη εποχή του ΠΑΟΚ. Όχι απλώς ίνδαλμα αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο. Και ο παίκτης ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ που είναι εδώ. Οποίοι δεν τό βλέπουν ας μην γράφουν κι ας μήν τον βλέπουν. Μη κάνουν και κακό στην υγεία ...