Όσο ο ίδιος θέλει να παίζει εδώ η ομάδα οφείλει να μη τον πουλήσει, ακόμα και με 50εκ. Ως οπαδός με νοιάζει το καλό της ομάδας, και αυτό είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ.
Ελπίζω τα καραγκιοζιλίκια του καλοκαιριού, αν μου επιτρέπεται η έκφραση, όπου η ομάδα προσπαθούσε να ...
Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 28 Οκτ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Εσείς που ρωτάτε γιατί δεν τον βάζει ο Λουτσέσκου αριστερά παρακολουθείτε καθόλου τις συνεντεύξεις τύπου;
Ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι ο Λούκα ΔΕ ΘΕΛΕΙ να παίζει αριστερά. Αν ο παίκτης μπορούσε, αλλά και ήθελε να παίξει αριστερά θεωρώ πως θα τον έβαζε. Λογικό να είναι ξενερωμένος πάντως, ήρθε για ...
Ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι ο Λούκα ΔΕ ΘΕΛΕΙ να παίζει αριστερά. Αν ο παίκτης μπορούσε, αλλά και ήθελε να παίξει αριστερά θεωρώ πως θα τον έβαζε. Λογικό να είναι ξενερωμένος πάντως, ήρθε για ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αυτό θέλουμε όσοι είμαστε παράφορα ερωτευμένοι με τον ΠΑΟΚ.Guitarman έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 13:54 Ευχή μου είναι ο Ντέλιας να μείνει για πάντα μαζί μας και να στηθεί η ομάδα γύρω του. Φανταστείτε τον Ντέλια 28 χρονών πραγματικό ηγέτη της ομάδας.
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τώρα που έχω χρόνο θέλω να πω (ξανά ίσως) κάποια πράγματα για τον Γιάννη.
Είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης που έχω δει στη ζωή μου να παίζει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι επίσης ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δει ο πατέρας μου στην ομάδα μας, το ίδιο και ο παππούς μου. Αλλά ...
Είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης που έχω δει στη ζωή μου να παίζει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι επίσης ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δει ο πατέρας μου στην ομάδα μας, το ίδιο και ο παππούς μου. Αλλά ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τουλάχιστον αστείο να γράφετε ακόμα πως το Ντελια τον πούλησε στέλεχος της παε και τον κράτησε ο Ιβάν γιατί δεν ήξερε τι γινόταν
Ο Πρόεδρος της ΑΕ πληρώνει μια στρατιά απο υπαλλήλους και συμβούλους.
Δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τα πάντα για εναν οργανισμό με 100άδες υπαλλήλους ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δύο λόγια σχετικά με το θέμα.
Είμαι αηδιασμένος από την ελλιπής ενημέρωση των ασπρόμαυρων ΜΜΕ. Τόσα χρόνια δεν είχα διαβάσει πουθενά ότι τα χρήματα που δίνει ο Σαββίδης στην ΚΑΕ είναι δανεικά. Όπως σε όλους μας - έτσι και σε εμένα - μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Ιβάν έκανε δωρεές στην ΚΑΕ ...
Είμαι αηδιασμένος από την ελλιπής ενημέρωση των ασπρόμαυρων ΜΜΕ. Τόσα χρόνια δεν είχα διαβάσει πουθενά ότι τα χρήματα που δίνει ο Σαββίδης στην ΚΑΕ είναι δανεικά. Όπως σε όλους μας - έτσι και σε εμένα - μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Ιβάν έκανε δωρεές στην ΚΑΕ ...