Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές

Return

από RazvanLucesku
Σάβ 25 Οκτ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Όσο ο ίδιος θέλει να παίζει εδώ η ομάδα οφείλει να μη τον πουλήσει, ακόμα και με 50εκ. Ως οπαδός με νοιάζει το καλό της ομάδας, και αυτό είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ.

Ελπίζω τα καραγκιοζιλίκια του καλοκαιριού, αν μου επιτρέπεται η έκφραση, όπου η ομάδα προσπαθούσε να ...
από RazvanLucesku
Τρί 28 Οκτ 2025, 12:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Εσείς που ρωτάτε γιατί δεν τον βάζει ο Λουτσέσκου αριστερά παρακολουθείτε καθόλου τις συνεντεύξεις τύπου;
Ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι ο Λούκα ΔΕ ΘΕΛΕΙ να παίζει αριστερά. Αν ο παίκτης μπορούσε, αλλά και ήθελε να παίξει αριστερά θεωρώ πως θα τον έβαζε. Λογικό να είναι ξενερωμένος πάντως, ήρθε για ...
από RazvanLucesku
Τετ 29 Οκτ 2025, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

Guitarman έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 13:54 Ευχή μου είναι ο Ντέλιας να μείνει για πάντα μαζί μας και να στηθεί η ομάδα γύρω του. Φανταστείτε τον Ντέλια 28 χρονών πραγματικό ηγέτη της ομάδας.
Αυτό θέλουμε όσοι είμαστε παράφορα ερωτευμένοι με τον ΠΑΟΚ.
από RazvanLucesku
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Και τώρα που έχω χρόνο θέλω να πω (ξανά ίσως) κάποια πράγματα για τον Γιάννη.

Είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης που έχω δει στη ζωή μου να παίζει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι επίσης ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δει ο πατέρας μου στην ομάδα μας, το ίδιο και ο παππούς μου. Αλλά ...
από RazvanLucesku
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Είναι τουλάχιστον αστείο να γράφετε ακόμα πως το Ντελια τον πούλησε στέλεχος της παε και τον κράτησε ο Ιβάν γιατί δεν ήξερε τι γινόταν

Ο Πρόεδρος της ΑΕ πληρώνει μια στρατιά απο υπαλλήλους και συμβούλους.

Δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τα πάντα για εναν οργανισμό με 100άδες υπαλλήλους ...
από RazvanLucesku
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δύο λόγια σχετικά με το θέμα.

Είμαι αηδιασμένος από την ελλιπής ενημέρωση των ασπρόμαυρων ΜΜΕ. Τόσα χρόνια δεν είχα διαβάσει πουθενά ότι τα χρήματα που δίνει ο Σαββίδης στην ΚΑΕ είναι δανεικά. Όπως σε όλους μας - έτσι και σε εμένα - μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Ιβάν έκανε δωρεές στην ΚΑΕ ...