Εχω παει να απαντησω και να γραψω και εχω σβησει 100 φορες γιατι ολα ειναι για μπαν :lol:
Ενα θελω να πω:
Φυσικα οταν μετα τα τελευταια 6 χρονια + μετα απο ολα οσα εχουν γινει και τον τελευταιο μηνα, αρκει μια φαντεζι επισκεψη και μια πυρινη ομιλια για σπαθια για να ακουσει διθυραμβους στηριξης ...
Η αναζήτηση βρήκε 12 εγγραφές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
με πατησες στον καλο κανονικα τωρα μολις. ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΨΟΥΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΙΚΤΑΡΑNostalgosTouKagawa έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 21:17 Ποσο κανει ο ζοελιντον να πουμε στον γιωργη να μας τον παρει
- Παρ 29 Αύγ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Εμείς είμαστε σφιχτά στα στόπερ αλλά ο ολυμπιακός με πιρολα, ρετσο, μπιανκον ειναι το μεγάλο φαβορί και και και
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά, επειδή είναι φόρουμ και οχι προσωπική διαμάχη, να ζητήσω συγγνώμη από οποιο παιδί ενοχλήθηκε απο το ύφος μου.
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ας παρουμε 5-6 σκαουτερ ακομα απο χωρες που προτιμας
Γιατί ως γνωστόν ο κάθε σκάουτερ έχει επαφή μόνο με την χώρα του. Πάμε στον επόμενο τηλεθεατή.
Ρε φιλε δεν ειναξ προσωπικο μπιφ απλα ισως να μηντο αντιλαμβανεσαι αλλα χαλας το κλιμα, μια καλη κουβεντα δεν εχεις πει. Το τοπικ ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλά τι να περιμένεις που επειδή το δεξί μπακ ήταν ελεύθερος δεν τον βάζουν στις μεταγραφές και τολμανε να τον συγκρίνουν με τον Ότο(χαχαχαψα) τον οβερ 1.5 ασιστ σε αντιπάλους ανά αγώνα και 3 φορές προώθηση μπροστά από το κέντρο.
Στο πρώτο ματσ βγάλανε άχρηστο τον Τέιλορ.
Πριν ερθει ο Γιακουμακης ...
Στο πρώτο ματσ βγάλανε άχρηστο τον Τέιλορ.
Πριν ερθει ο Γιακουμακης ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν ειναι αναμενομενες αυτες οι κινησεις
Φαινονται περισσοτερο σαν εισιτηρια τελευταιας στιγμης
Δεν βρηκανε αυτο που θελανε και καταληξαμε σε κατι στο οποιο δεν ειναι αποτελεσμα χρονιου σκαουτινγκ αν αληθευει ο ισχυρισμος οτι τους εφερε ο ιταλος ποτε προλαβαν να τους δουνε , live ποτε μαλλον ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρε Μπαλοτελι να πλακωθεί με τον κσραφλο τύπο στο αεροδρόμιο
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τον αφηνει η μαμα του να ερθει.Hayate έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:33 Για Ραμπιο δε θα πάμε τελικά σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο από ότι λενε
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Apetenok δεν τον έλεγαν αυτόν? 

- Κυρ 31 Αύγ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθ. Κυριακή 31/8, 21:00, Novasports Prime
Εσυ μηπως βλέπεις το προηγούμενο ματς; Γιατι ο κενυ δεν παιζει σημερα.TwoDoubles έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 20:27 Τι ποδόσφαιρο βλέπουμε θα μου πει κάποιος;;;
Αυτός ο Κενι έπαιζε στη Σελτικ; Την αληθινή με τις πράσινες ρίγες;
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
O Σαματα μοιάζει Βαν Πέρσι μπροστά στον Τσαλοβ