Είμαι πολλά χρόνια στο φόρουμ αλλά αυτά που διαβάζω περί στημένων και φύγε γαμωρουμανε έχουν ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές μου....
Ψάχνουμε να βρούμε αποδιοπομπαίους τράγους για την αποτυχία ξεχνώντας;;; ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο μόνο ο ραζβαν η ο Σαββίδης....
Σε κάνα χρόνο ίσως ξαναμπώ εδώ μέσα.....
Αναζήτηση για περισσότερες από 3760 εγγραφές
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ούτε μια ώρα δεν έχει που τέλειωσε το παιχνίδι και πρόλαβα και διάβασα μεγάλες αλήθειες, που μου άνοιξαν τα μάτια.
Ξεφτιλισμένος ο Ιβάν Σαββίδης, γαμωρουμάνος ο Λουτσέσκου, στημένος ο τελικός κυπέλλου, στημένο σήμερα το ματς.
Εννοείται, το καλύτερο όλων, εκείνο το ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΩΝ ως προς το Κ της ...
Ξεφτιλισμένος ο Ιβάν Σαββίδης, γαμωρουμάνος ο Λουτσέσκου, στημένος ο τελικός κυπέλλου, στημένο σήμερα το ματς.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Την μία δηλώνει ότι μόνο μαύρα σύννεφα βλέπει και σήμερα ότι θα ήθελε να ζητήσει βοήθεια από ψηλά. Από ποιον άραγε; Από τον Θεό ή από τον αποθανόντα πατέρα του; Μαύρα σύννεφα μάλλον έχεις εσύ εδώ και δύο μήνες.
Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει πλέον Ραζβάν. Σου συμπαραστάθηκαν όλοι ανεξαιρέτως στο ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε μια ώρα δεν έχει που τέλειωσε το παιχνίδι και πρόλαβα και διάβασα μεγάλες αλήθειες, που μου άνοιξαν τα μάτια.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να καταλάβουμε σε τι κατάσταση σοκ ήταν ολόκληρο το προπονητικό team, ένα προπονητικό team που κοστίζει πάνω από 2 εκατομμύρια.
Στο τελευταίο corner το οποίο εκτελείται μετά την συμπλήρωση και του τέταρτου λεπτού καθυστερήσεων, όχι μόνο δεν γίνεται αυτό που είναι trivial σε αυτές τις ...
Στο τελευταίο corner το οποίο εκτελείται μετά την συμπλήρωση και του τέταρτου λεπτού καθυστερήσεων, όχι μόνο δεν γίνεται αυτό που είναι trivial σε αυτές τις ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρωτάθλημα δε παίρνουμε, στο Champions League δε βγαίνουμε, τον ΠΑΟΚ μας λατρεύουμε, γι αυτό και ταξιδεύουμε... Και όλους σας …..
Όλοι η Αθήνα ενωμένη κ από τον ΠΑΟΚ γ@μημενη.
ΠΑΟΚ κ στα δύσκολα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Όλοι η Αθήνα ενωμένη κ από τον ΠΑΟΚ γ@μημενη.
ΠΑΟΚ κ στα δύσκολα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες. Ουτε όλοι οι άνθρωποι.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
:Χάνει μαλλί ο Πέλκας, ο Γερεμεγιεφ, ο Ντέλιας, ο Ιβανουσετς...φτάνει ο Λουτσος.
Παίζουν τρεις κεφαλιές στη μικρή περιοχή οι βαζελοι και σκοράρουν, φτάνει ο Λουτσος.
Φταίει και ο Λουτσος, αλλά τους αψυχους και ανιωθους καλομαθημενους φλώρους που έχουμε στην ομάδα μην τους χρεώνουμε κι αυτούς. Πλην ...
Παίζουν τρεις κεφαλιές στη μικρή περιοχή οι βαζελοι και σκοράρουν, φτάνει ο Λουτσος.
Φταίει και ο Λουτσος, αλλά τους αψυχους και ανιωθους καλομαθημενους φλώρους που έχουμε στην ομάδα μην τους χρεώνουμε κι αυτούς. Πλην ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε εσείς δεν λέγατε αδιάφορο ματς τόσες μέρες; Τώρα δεν σας κολλάει ούτε ύπνος; Μυστήριοι άνθρωποιembuji έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:37 Πως θα κοιμηθουμε να παμε δουλεια αυριο.... Βραζω εδω ωρες δε μπορω να ηρεμησω με τιποτα ρε πουστη μου
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Έδω ο φίλος σε μια πανδαισία ήθους έχει γράψει 3 φορές γαμωρουμανος.
Ούτε μια ούτε δύο.
Ούτε μια ούτε δύο.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Ενα αριστερό μπακ, τέσσερα στόπερ, τρία χάφ, δύο αριστερά εξτρέμ, ένα δεκάρι, ένα δεξί εξτρέμ και δύο φορ.
Και μια κούτα ζαναξ για την επόμενη χρονιά μέχρι να γίνει ομάδα όλο αυτό.
Και μια κούτα ζαναξ για την επόμενη χρονιά μέχρι να γίνει ομάδα όλο αυτό.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Το θέμα με τον Σάντσεζ και τον Τέιλορ είναι ότι παρόλο που παίζουν σε θέση που δεν συνηθίζεται η αλλαγή, δεν κάναν έναν γαμωαγώνα που να μην φωνάζεις να μπει ο Κένι και ο Μπάμπα αντίστοιχα.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά ήταν το ρόστερ αλλά έλειπε το μισό ρόστερ ταυτόχρονα για ένα δίμηνο.
Αν αποφάσιζα εγώ οι αλλαγές θα ήταν ελάχιστες, το group του χρόνου θα έχει την απαραίτητη ψύχωση για να δώσει απαντήσεις. Προπονητής και παίκτες γνωρίζουν ότι χάσανε τα πάντα από αντιπάλους με χαμηλότερο ταβάνι.
Δεν ...
Αν αποφάσιζα εγώ οι αλλαγές θα ήταν ελάχιστες, το group του χρόνου θα έχει την απαραίτητη ψύχωση για να δώσει απαντήσεις. Προπονητής και παίκτες γνωρίζουν ότι χάσανε τα πάντα από αντιπάλους με χαμηλότερο ταβάνι.
Δεν ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη το λογικο και συναμα αποδεκτο θα ηταν να δρασουν ως οπαδοι με την πιεση και τα νευρα στο απειρο και να ξηλωσουν και τα πλακακια.Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:02 Ξημέρωσε και είναι απλά Δευτέρα.
Ούτε κουνήθηκαν τα φρύδια κανενός εκεί μεσα.
Λογικο ακουγεται
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά, θέλω να μείνει και να στηριχθεί. Πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Έχασε τον πατέρα του.
Αν ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, αν πραγματικά, ως οπαδοί, αγαπάμε και στηρίζουμε όσους έχουν προσφέρει στον σύλλογο, τότε πρέπει να βάλουμε πλάτη.
Κι αν φύγει, πρέπει να είναι απόφαση δική του και του Ιβάν ...
Αν ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, αν πραγματικά, ως οπαδοί, αγαπάμε και στηρίζουμε όσους έχουν προσφέρει στον σύλλογο, τότε πρέπει να βάλουμε πλάτη.
Κι αν φύγει, πρέπει να είναι απόφαση δική του και του Ιβάν ...