Αναζήτηση για περισσότερες από 3760 εγγραφές

Return

από Pellaios
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Είμαι πολλά χρόνια στο φόρουμ αλλά αυτά που διαβάζω περί στημένων και φύγε γαμωρουμανε έχουν ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές μου....
Ψάχνουμε να βρούμε αποδιοπομπαίους τράγους για την αποτυχία ξεχνώντας;;; ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο μόνο ο ραζβαν η ο Σαββίδης....
Σε κάνα χρόνο ίσως ξαναμπώ εδώ μέσα.....
από leomatos88
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε μια ώρα δεν έχει που τέλειωσε το παιχνίδι και πρόλαβα και διάβασα μεγάλες αλήθειες, που μου άνοιξαν τα μάτια.
Ξεφτιλισμένος ο Ιβάν Σαββίδης, γαμωρουμάνος ο Λουτσέσκου, στημένος ο τελικός κυπέλλου, στημένο σήμερα το ματς.
Εννοείται, το καλύτερο όλων, εκείνο το ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΩΝ ως προς το Κ της ...
από navigator11
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Την μία δηλώνει ότι μόνο μαύρα σύννεφα βλέπει και σήμερα ότι θα ήθελε να ζητήσει βοήθεια από ψηλά. Από ποιον άραγε; Από τον Θεό ή από τον αποθανόντα πατέρα του; Μαύρα σύννεφα μάλλον έχεις εσύ εδώ και δύο μήνες.
Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει πλέον Ραζβάν. Σου συμπαραστάθηκαν όλοι ανεξαιρέτως στο ...
από Black_Knight
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε μια ώρα δεν έχει που τέλειωσε το παιχνίδι και πρόλαβα και διάβασα μεγάλες αλήθειες, που μου άνοιξαν τα μάτια.
Ξεφτιλισμένος ο Ιβάν Σαββίδης, γαμωρουμάνος ο Λουτσέσκου, στημένος ο τελικός κυπέλλου, στημένο σήμερα το ματς.
Εννοείται, το καλύτερο όλων, εκείνο το ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΩΝ ως προς το Κ της ...
από renegade
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Για να καταλάβουμε σε τι κατάσταση σοκ ήταν ολόκληρο το προπονητικό team, ένα προπονητικό team που κοστίζει πάνω από 2 εκατομμύρια.
Στο τελευταίο corner το οποίο εκτελείται μετά την συμπλήρωση και του τέταρτου λεπτού καθυστερήσεων, όχι μόνο δεν γίνεται αυτό που είναι trivial σε αυτές τις ...
από gpnikola
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Πρωτάθλημα δε παίρνουμε, στο Champions League δε βγαίνουμε, τον ΠΑΟΚ μας λατρεύουμε, γι αυτό και ταξιδεύουμε... Και όλους σας …..

Όλοι η Αθήνα ενωμένη κ από τον ΠΑΟΚ γ@μημενη.

ΠΑΟΚ κ στα δύσκολα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
από nkoss
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες. Ουτε όλοι οι άνθρωποι.
από Sardan
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

:Χάνει μαλλί ο Πέλκας, ο Γερεμεγιεφ, ο Ντέλιας, ο Ιβανουσετς...φτάνει ο Λουτσος.

Παίζουν τρεις κεφαλιές στη μικρή περιοχή οι βαζελοι και σκοράρουν, φτάνει ο Λουτσος.

Φταίει και ο Λουτσος, αλλά τους αψυχους και ανιωθους καλομαθημενους φλώρους που έχουμε στην ομάδα μην τους χρεώνουμε κι αυτούς. Πλην ...
από nunies4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:37 Πως θα κοιμηθουμε να παμε δουλεια αυριο.... Βραζω εδω ωρες δε μπορω να ηρεμησω με τιποτα ρε πουστη μου
Βρε εσείς δεν λέγατε αδιάφορο ματς τόσες μέρες; Τώρα δεν σας κολλάει ούτε ύπνος; Μυστήριοι άνθρωποι
από giapas
Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Έδω ο φίλος σε μια πανδαισία ήθους έχει γράψει 3 φορές γαμωρουμανος.

Ούτε μια ούτε δύο.
από icue
Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Ενα αριστερό μπακ, τέσσερα στόπερ, τρία χάφ, δύο αριστερά εξτρέμ, ένα δεκάρι, ένα δεξί εξτρέμ και δύο φορ.

Και μια κούτα ζαναξ για την επόμενη χρονιά μέχρι να γίνει ομάδα όλο αυτό.
από Σουριναμέζος
Δευ 18 Μάιος 2026, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

Το θέμα με τον Σάντσεζ και τον Τέιλορ είναι ότι παρόλο που παίζουν σε θέση που δεν συνηθίζεται η αλλαγή, δεν κάναν έναν γαμωαγώνα που να μην φωνάζεις να μπει ο Κένι και ο Μπάμπα αντίστοιχα.
από Σουριναμέζος
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρά ήταν το ρόστερ αλλά έλειπε το μισό ρόστερ ταυτόχρονα για ένα δίμηνο.

Αν αποφάσιζα εγώ οι αλλαγές θα ήταν ελάχιστες, το group του χρόνου θα έχει την απαραίτητη ψύχωση για να δώσει απαντήσεις. Προπονητής και παίκτες γνωρίζουν ότι χάσανε τα πάντα από αντιπάλους με χαμηλότερο ταβάνι.

Δεν ...
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:02 Ξημέρωσε και είναι απλά Δευτέρα.

Ούτε κουνήθηκαν τα φρύδια κανενός εκεί μεσα.
Δηλαδη το λογικο και συναμα αποδεκτο θα ηταν να δρασουν ως οπαδοι με την πιεση και τα νευρα στο απειρο και να ξηλωσουν και τα πλακακια.
Λογικο ακουγεται
από Psaras
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά, θέλω να μείνει και να στηριχθεί. Πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Έχασε τον πατέρα του.

Αν ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, αν πραγματικά, ως οπαδοί, αγαπάμε και στηρίζουμε όσους έχουν προσφέρει στον σύλλογο, τότε πρέπει να βάλουμε πλάτη.

Κι αν φύγει, πρέπει να είναι απόφαση δική του και του Ιβάν ...