Το σωστό πρωτοσέλιδο είναι ότι ο Σαββίδης κατάλαβε το αυτογκόλ που έβαλε αφουγκραζόμενος τις αντιδράσεις του κόσμου και τελικά πήρε πίσω το λόγο του. Γιατί για να υπάρξει ντιλ πρέπει να δώσεις το οκ.
Ας κάνει τώρα τα αδύνατα δυνατά να ικανοποιήσει το παιδί για να μείνει.
Αλλά να προσπαθείς να ...
Η αναζήτηση βρήκε 46 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει
Ένας ετσιθελικά ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και τα χθεσινά, έχω την άποψη ότι ο Ιβάν, έχει τεράστιο πρόβλημα και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση ερασιτέχνη-Μυστακιδη, ούτε θα τον βλέπαμε και η χρόνια θα ήταν μια από τα ίδια με τον Ντελια πουλημένο.
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...
Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κακός ο γκρινιάρης ο αχάριστος κόσμος πηρε ηδη 16κ διαρκείας και πάει για νέο ρεκόρ. Αυτος ο κόσμος που 48 ώρες νωρίτερα έκανε διαδικτυακή (και οχι μόνο) επανάσταση για να μην φυγει ο Ντέλιας.
Την υποστήριξη που βλέπει στη πράξη ο Ιβάν, την είχε μόνο ο Ζαγοράκης (πρόσφατα) και είχε ροστερ που ...
Την υποστήριξη που βλέπει στη πράξη ο Ιβάν, την είχε μόνο ο Ζαγοράκης (πρόσφατα) και είχε ροστερ που ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπες για άσχημα και νόμιζα ότι έκλεισε!
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήταν να αποκτηθεί πέμπτος νομίζω θα είχε έρθει ήδη
Αν ειναι να παρθεί μονο 1ας "καλος" καλύτερα να πέρναμε 2 "μέτριους" γιατι αλλιώς δεν στέκει το ροστερ. παλι θα είναι τσιμα τσιμα και οι παίχτες θα σκάσουν στη πιο νευραλγική θέση του γηπέδου
Καλύτερα ένας πολύ καλός πάρα 2 μέτριοι ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
ναι αλλά φοράει το 14
φτου φτου
φτου φτου

- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθεια τι επιχειρήματα χρειάζονται για να αποδείξεις ότι ο Κεντίρα δεν είναι ο σέντερ φορ με το βιογραφικό που άφησαν να εννοηθεί ότι θα φέρουν?
Τι επιχειρήματα χρειάζεται για να πείσεις ότι εδώ και ένα χρόνο η ΠΑΕ εγκληματεί με τον Ντέλια?
Τι επιχειρήματα να πείσεις ότι δεν παίρνουν ένα χαφ της ...
Τι επιχειρήματα χρειάζεται για να πείσεις ότι εδώ και ένα χρόνο η ΠΑΕ εγκληματεί με τον Ντέλια?
Τι επιχειρήματα να πείσεις ότι δεν παίρνουν ένα χαφ της ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
.........................
, έστω τυχαία θα πέσει μια φορά η μπάλα πάνω μου να την βάλω στα δίχτυα.
αν δεν πέσει?? θα είσαι άφαντος??
Θα κάνω ό,τι και ο Μουργκ, ο Μπακαγιόκο, ο Κόλει και τόσοι άλλοι.. Θα είμαι αόρατος και θα πληρώνομαι. Στον ΠΑΟΚ οι αόρατοι πληρώνονται, οι ορατοί ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα τελευταία χρόνια η ομάδα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε παραγωγικότητα. Στα περισσότερα γκολ μπαίνουμε με την μπάλα στα δίχτυα. Επιπλέον, από την εποχή Πριγιοβιτς και μετά, όλα τα φορ που φέραμε σκάρτα τα βγάλαμε. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο του Λουτσέσκου ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη μέση του Ατλαντικού είναι η πιρόγα, περιμένουμε ευνοϊκό άνεμο.
Πήγα το πρωί να ζητήσω από έναν μπογιατζή να μου βάψει το γραφείο. Μου είπε 400€, του είπα ως 200€ δίνω. Δεν θα έρθει . Είπαμε θα τα ξαναπούμε.
«Κοντά στο βάψιμο του γραφείου ο odi, απομένουν λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία με ...
Πήγα το πρωί να ζητήσω από έναν μπογιατζή να μου βάψει το γραφείο. Μου είπε 400€, του είπα ως 200€ δίνω. Δεν θα έρθει . Είπαμε θα τα ξαναπούμε.
«Κοντά στο βάψιμο του γραφείου ο odi, απομένουν λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία με ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πάντως αστείο να έχεις πάρει 2 πρωταθλήματα (και ένα κλεμμένο) επί εποχής Σαββίδη μόνο με Λουτσέσκου αλλά να βρίζεις μόνιμα αυτόν και να θεωρείς ότι αυτός φταίει.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Για έναν χρόνο δηλαδή, για να χαρακτηριστεί υπερβατική η όποια κίνηση, πρέπει να δοθούν συνολικά - απολαβές συν τυχόν ενοίκιο για τον x Γιακουμάκη - τουλάχιστον 3 εκατομμύρια. Ή ούτε καν τόσα;
Δηλαδή το 1.8 συμβόλαιο για 1 έτος, ενώ ο ανταγωνισμός τα δίνει ήδη αυτά σε παίκτες που τους έχει ...
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Perestroika 4 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και ένα τελευταίο για μας που αποφασίσαμε να μείνουμε Ελλάδα, χωρίς να μπω σε αντιπαράθεση με κείνους που φύγανε, όποιος μένει Ελλάδα είναι πολύ πλούσιος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Εχοντας ζησει κ εγω εξωτερικο για λιγο,ναι,προτιμω να μεινω εδω εφοσον ...