Η αναζήτηση βρήκε 64 εγγραφές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μάγκες, σύμφωνα με μια πολύ έγκυρη πηγή (δεν μπορώ να τις αποκαλύψω λόγω υπόσχεσης), ο Ζαφείρης θα υπογράψει από ΤΩΡΑ στον ΠΑΟΚ. Το όλο κόνσεπτ οτι θα υπογράψει ο Ζαφείρης στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη έγινε για επικοινωνιακούς λόγους, 1ον για να πάρει ακόμα μεγαλύτερη αξία η μεταγραφή του και 2ον για να ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δεν στέκει κάποιοι να έχουν πληροφορίες ότι ήρθε παίκτης προχθές και χθες ήταν στα γραφεία και σήμερα να βγαίνει αυτή η είδηση...εκτός και αν ναυάγησε του παίκτη που ήρθε (υποθέτοντας ότι ήταν στοπερ αυτός που ήρθε)
Ή αν είναι σε κρίσιμο σημείο η διαπραγμάτευση. Άλλωστε η είδηση για τον σέντερ ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω το άμεσα πάει στις υπογραφές και όχι στο πότε θα παίξει ο παίκτης
- Τετ 27 Αύγ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιπλέον ο Κουλιανός όταν αναφέρθηκε στη μεταγραφή Ολυμπιακού στην άμυνα είπε «καλό αυτό για ένα σενάριο που έχω στο μυαλό μου» εννοώντας πιθανότατα για Μαυροπάνο
- Τετ 27 Αύγ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
«Σοβαρο οικογενειακο προβλημα, ας ελπισουμε να το ξεπερασει και να μην φυγει» αυτο εγραψεembuji έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 09:14 Πολυ σκονη εχει σηκωθει για το φορ... Αυτο ομως σημαινει οτι ο Τσαλοφιδης χαιρεταει;
Επισης κατι ειπανε οτι ο ((((μπουζας)))) εγραψε κατι για τον Ταισον. Εχει κανενας εικονα τι εγραψε ακριβως;
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Σύμφωνα με το flashscore που έχει πιθανές ενδεκάδες για το ματς της Σλάβια, ο Ζαφείρης είναι εκτός αποστολής. Δεν τον έχει ούτε στην ενδεκάδα που δίνει ως πιθανή, ούτε στον πάγκο
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαφείρης μπηκε αλλαγή στο 55
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
O κολκας λεει οτι αν ερθει το φορ που μιλαμε θα ειναι το καλυτερο φορ του ΠΑΟΚ, δεν νομιζω να εννοει τον ανασα
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
O κολκας λεει οτι αν ερθει το φορ που μιλαμε θα ειναι το καλυτερο φορ του ΠΑΟΚ, δεν νομιζω να εννοει τον ανασα
Γιατι έχουμε καλυτερο;
100%, τον Γιακουμάκη. Αλλά δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουμε εμείς, εγώ προσπαθώ να μπω στη λογική του Κόλκα, τι σκέφτεται αυτός και δεν νομίζω να ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπρεθγουειτ, Ντεπαι, Μιτροβιτς. Αλλαξαμε ολη την τριαδα και δεν εχει παει ουτε πεντε η ωρα
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μεγάλο συμβόλαιο που λέει ο Κόλκας σαν να παραπέμπει στον Μωπάι είναι
- Τρί 02 Σεπ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Σφίγγουμε σιγά σιγά
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
έναν χρησμό του πριστ μακριά είμαστεxpek20 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 14:33 Αν δεν βγει τελικά κάποια μεταγραφή, τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να μαξάρουμε και αυτό το θέμα στις 500 σελίδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜεταγραφώνPsagmenos4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 14:45 Επειδή δεν θυμάμαι, πέρυσι τον Λοβρεν τον πήραμε τελευταίο λεπτό των μεταγραφων ή τελευταίο λεπτό πριν κλείσει η λίστα?