Η αναζήτηση βρήκε 399 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τρί 26 Αύγ 2025, 18:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Είναι το τοπικ αυτό αγίασμα και υπερμεγέθες πρηξοπουτσι ταυτόχρονα ναι ή όχι;

Είναι η κρυφή εμμονή του ΠΑΟΚτση να βλέπει εν έτει 2025 πηχιαιους τίτλους στα σπορ του βορρά για να βαυκαλιζεται ότι σηκώνει τσ λ. Κάθε χρόνο ευχή και κατάρα, ναι ή όχι;

Ναι και ναι

Πρηξοπουύτσι ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
από Dimitris_L4
Τρί 26 Αύγ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Μη λες τετοια, θελουμε μονο μεταγραφες ΠΑΟΚ εδω μεσα..πηγαινε στο σαιτ της ουεφα...
από kz1111
Τετ 27 Αύγ 2025, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Επιπλέον ο Κουλιανός όταν αναφέρθηκε στη μεταγραφή Ολυμπιακού στην άμυνα είπε «καλό αυτό για ένα σενάριο που έχω στο μυαλό μου» εννοώντας πιθανότατα για Μαυροπάνο
από Demir
Τετ 27 Αύγ 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ σκονη εχει σηκωθει για το φορ... Αυτο ομως σημαινει οτι ο Τσαλοφιδης χαιρεταει;

Επισης κατι ειπανε οτι ο (((( μπουζας )))) εγραψε κατι για τον Ταισον. Εχει κανενας εικονα τι εγραψε ακριβως;

λεει οτι αντιμετωπιζει σοβαρο οικογενειακο προβλημα και ας ελπισουμε να το ξεπερασει χωρις να ...
από embuji
Τετ 27 Αύγ 2025, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

Ας το προσπερασουμε εντελως το θεμα μαγκες και πολυ καθησαμε σε αυτο. Και ασχημο ειναι και πολυ προσωπικο. Και εξηγει και πολλα σε σχεση με την ψυχοσυνθεση του περσι. Φτανει ομως.

Μορο και ενα καλο στοπερ και ειμαστε καλα. Αν το λομπου ο τσαλοφιδης και ερθει και καμια καλη φοραπλα τυπου μοπε ή ...
από Maklaz
Τετ 27 Αύγ 2025, 10:36
Jump to forum
Jump to topic

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:30 Ερώτηση, θέλουμε τον 30+ έμπειρο ,ηγετικό αλλά με προβλήματα τραυματισμων Ζιγκο? Ή τον 26 χρόνο Βολιακο που έπαιζε serie B και σε ομάδες που πάλευαν για την παραμονή στην Serie A, με καλά στοιχεία αλλά όχι ηγετικά.
Να πάρω την τρίτη επιλογή που λέει, κάτι πιο εκλεκτό αν γίνεται???
από paokspren
Τετ 27 Αύγ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις

Μήπως πουλιέται τελικά ο Ντέλιας, φεύγει ο Λούτσε από τον ΠΑΟΚ κ ο Ιβάν από Ελλάδα?

Μήπως να ...
από Equalizer
Τετ 27 Αύγ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Ρε αφήστε τις σάλτσες και φέρτε 3 σοβαρούς παίκτες στόπερ χαφ και φορ ρε.

ΡΕ!

Αιντε. Έχουν γίνει τα νεύρα μας κρόσια. Ο εκλεκτός και ο εκλεκτός και ο τάδε εκλεκτός και ο δείνα εκλεκτός.

Θα πάμε σε νευρο-ψυχο-ψυχιατρο-σουξουμουξο-λόγους και θα τους γλεντάμε, δεν θα ξέρουν από που να πιάσουν το ...
από paokspren
Τετ 27 Αύγ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται ...
από DimitrisS
Τετ 27 Αύγ 2025, 15:28
Jump to forum
Jump to topic

Βολιακο προφερεται δηλαδη ο παικτης;

Αν προφερεται ετσι, μηπως μπορουμε να κανουμε καμια μαμουνια και να τον δηλωσουμε ως ελληνα γηγενη σε καμια λιστα;

Κωστας Βολιακος ρε παιδι μου, ξερω γω.
από Mitsospaoki4
Τετ 27 Αύγ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί ο Ιταλός να είναι stand by.
από Mitsospaoki4
Τετ 27 Αύγ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορεί ρε φίλε να λες τόσο καιρό πως η αναζήτηση για στόπερ πάει στο τέλος γιατί ψάχνουμε κάτι πολύ καλό, και να καταλήγεις στον δανεικό Ιταλό που μπορεί μεν να βγει λαυράκι, αλλά σίγουρα δεν είναι η κίνηση που σε ανεβάζει.

Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
από Mitsospaoki4
Τετ 27 Αύγ 2025, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:39 Ο ιταλος στο sofascore δεν εχει ασχημα στατιστικα,πολυ τιμιος φαινεται.Οσο εψαξα δεν βρηκα καποια στιγμιοτυπα να παρουμε μια γευση.

Αν μας βγει οπως ο Μπιανκον του γαυρου,εγω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Σιγά το στόπερ τον Μπιανκον
από wickerman
Τετ 27 Αύγ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

@tzo_1926 θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό bro. Ποιοι λένε για Πουέρτα;