Η αναζήτηση βρήκε 685 εγγραφές
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ελα ρε τωρα που θα μου βγαλετε τον Παπαμιμικο αντικυβερνητικο μη και θιξουμε τον Ιβαν. Τακτικες Τσαλτιδη να κανουμε το ασπρο μαυρο στα προφανη δεν ειναι ΠΑΟΚ. Αμα θελετε να πιασουμε το τι ρολο θα εχει και τι αρμοδιοτητες ας το κανουμε. Αλλα οχι τρελιτσα οτι δεν ειναι κοκκαλο ΝΔ ακομα. Αγωνα κανει σε ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιχάθηκε κι η σιχαμάρα μου με τον ΟΝΝΕΔίτη. Οκ, το ξέρω ότι οι ΠΑΕ είναι επιχειρήσεις, το ξέρω ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ξέπλυμα και πολιτικά παιχνίδια, αλλά κάθε μέρα γίνεται και χειρότερο.
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Το επιχείρημα "νδ ειναι κ ο Σαμαράς, νδ ειναι κ ο μητσοτακης"...μου φέρνει στο μυαλο" σκατα βγάζει κ το γουρούνι, σκατα βγάζει κ το μοσχαρι"...τωρα εχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στα σκατα του γουρουνιού ή του μοσχαριού ειναι κ αυτο μια άποψη...πάντως κ στις 2 περιπτώσεις για σκατα μιλαμε
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Το whataboutism, πάει σύννεφο εδώ μέσα, τελικά το ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα σημαίνει "μη θιχτεί ο ιδιοκτήτης πάνω απ'όλα".
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι οπαδοι φταινε μη γκρινιαζετε.
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπλακ το πρώτο σου ποστ είναι σαν να λες οτι έκανε μεταγραφές μόνος του ή διάλεγε παίκτες ή υπαγόρευε τακτική και συστήματα στο Ραζβαν
Αυτά είναι ΜΕΓΑΛΗ εμπλοκή στο αγωνιστικό. Οχι μια ανακοίνωση αντίδρασης.
Δεν ξέρω σαν τι είναι το πρώτο μου ποστ, ούτε το πως το εισπράττει ο καθένας.
Εμπλοκή ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον στηριξαμε, ειπαμε τους υπολοιπους να μην ειναι αχαριστοι, μαλωσαμε με φιλους μας περσι το καλοκαιρι,βαλαμε πλατη, δοθηκε στο γηπεδο το λαικο ερεισμα και τωρα η πρωτη ανακοινωση ειναι η επισημοποιηση στη παε ο παπακοτοπουλος ο αλλοθρησκος δεξιος.
Εχει χαθει η επαφη του με τον λαο. Δεν ...
Εχει χαθει η επαφη του με τον λαο. Δεν ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαρά στο κουράγιο όσων προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ζούμε ότι ζούμε φέτος, και η απάντηση σου είναι να βγάλεις τον σώγραμπο να μας ανακοινώσει ότι όλα θα αλλάξουν και μπαίνουμε σε νέο κεφάλαιο, χωρίς να ονομάσει ούτε μία γ@μημένη αλλαγή. Ούτε μία.
Κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας το σημερινό.
Κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας το σημερινό.
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον, το καλοκαιρι ξεκινησε η διαδικασια για το νεο προπονητικο. ((((ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ)))) ξεκιναει τελος του ετους. Δηλαδη εναμιση χρονο μετα. 18 μηνες. Και θελει 22 για να γινει. 40 μηνες. 3,5 χρονια κοντα. Το προπονητικο χρειαζεται περιπου οσο χρειαζεται ενα νεο ΓΗΠΕΔΟ μεσα στον ιστο της πολης ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη αν εγω τα ειχα με την ανιψια του ιβαν θα ειχα σημερα την θεση του παπαμιμικου?ωραιο κριτηριο για την στελεχωση σημαντικων θεσεων της ομαδας.
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά τη συνέντευξη τύπου έγινε κατανοητό γιατι επιλέχθηκε ένας πολιτικαντης για τη συγκεκριμένη θέση...γιατι το μονο προσον ενός πολιτικαντη ειναι οι αερολογίες κ μπορώ να πω οτι σε αυτές τα πήγε περίφημα
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα, Θα, Ο προεδρος, DNA ΠΑΟΚ, Θα. Επιασε γενναιο φασμα απο buzzwords εγω του το δινω. Ουσια 0.
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειλικρινά μετά τη συνέντευξη αυτήν δεν μπορώ πλέον να κοιτώ με αισιοδοξία το μέλλον.
Για μένα αρκούσε μία και μόνο δήλωση του Ιβάν.
Μαζί προχωράμε με τον Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ που θα μπει στο Νέο Γήπεδο. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε ο ΠΑΟΚ στα 101 χρόνια του να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ...
Για μένα αρκούσε μία και μόνο δήλωση του Ιβάν.
Μαζί προχωράμε με τον Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ που θα μπει στο Νέο Γήπεδο. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε ο ΠΑΟΚ στα 101 χρόνια του να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εσύ λες ότι η Σαββίδης η Γουμενος είναι οι επιλογές.
Ακούστηκες.
https://en.wikipedia.org/wiki/False_dilemma
Ακούστηκες.
https://en.wikipedia.org/wiki/False_dilemma