Η αναζήτηση βρήκε 697 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Γιατί πρώτη φορά θα ναι που κάνουμε τέτοιες εξυπνάδες…
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός είναι για τον οποίο ψιθυρίζεται ότι χάλασε γιατί τελευταία στιγμή επιχειρήσαμε ψαλίδι σε μεταγραφή τελειωμένη. Σε στυλ Χατζηδιακου
Ο χαφ για τον οποίο ο Ραζβαν ήταν τρελά ψημένος
Ααα ωραια πραματα. Συνεχιζουμε βλεπω
ούτε για μεταγραφικά δεν κάνει τώρα να μιλάμε ρε παιδιά τι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει
Ένας ετσιθελικά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
και εσυ λες παπαριες με την μεντολα ..............
απο την στιγμη που εδώ μέσα γράφεις κατι τέτοιο πρέπει και να το...τεκμηριώσεις..
δεν θα την λεμε μονο στο...μετροκολης...και στον καθε...μετροκολης...του φορουμ
απο που τα ξέρεις όλα αυτα....ποιός σου τα είπε ???
ποιός είναι ο ανακόλουθος ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Οι admin αδερφέ είναι όπως και εσύ, οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είναι δεδομένο πως ο ρόλος μας απαιτεί να έχουμε περισσότερη ψυχραιμία, όσο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Α επισης στο Στουτγκαρδομανια αναμεσα στα πολλα επεσε στο ματι μου σε εναν που ελεγε οτι τα Ελληνικα και Τουρκικα (;) μεσα ειναι πολυ πιο σοβαρα απο οτι ειναι ο Pletti (φανταζομαι αναφερεται στον Plettenberg που ειχε παρει εργολαβια τα νεα για Ντελια) και απο κατω καποιος του απαντησε οτι ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω για ποιο λόγο ένιωσες την ανάγκη σε forum του ΠΑΟΚ να υπερασπιστείς την Stuttgart ούτε και τη Γερμανική νοοτροπία. Αν σου πούλαγαν εσένα στον γαύρο τον Prijo την χρονιά που έκανε 27 γκολ κι 7 ασίστ ανεξαρτήτως από τον αν θα επενδύονταν σε νεανικές ταλεντάρες θα ήσουν ευχαριστημένος; Τι να ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ όλο αυτό που κρατάω από άποψη επικοινωνίας συνοψίζεται στο μήνυμα του Open ''το φιλικό δεν έχει ξεκινήσει λόγω έντονης βροχόπτωσης''.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπιστέψω τίποτα και κανέναν.
Μόνο τα γεγονότα που θα εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μου.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπιστέψω τίποτα και κανέναν.
Μόνο τα γεγονότα που θα εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μου.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχετε τσεκάρει τον παίχτη Milos Pantovic??
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ προτείνω ο παπας , εκτός από γρίφους υποψηφίων μεταγραφών να βάζει και γρίφους υποψηφίων αποχωρήσεων.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα δεν υποτίθεται ότι τα είχαμε βρει με την Ναπολι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ? Τώρα γιατί μιλάμε για βελτιωμένη πρόταση με 500κ μπόνους κτλ κτλ ? Και μετα να φανταστούμε ότι θα πρέπει να τα βρούμε και με τον παίχτη. Ενώ πριν 2 εβδομάδες ο παίχτης ήταν με το στυλό στο χέρι αλλά έκανε πίσω η ΠΑΕ λόγω ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως τα τελευταία 5 χρόνια....και ότι κάτσει
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα γινω πετσι κρεμονεζε αληθεια.black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:20 Παντως το tuttosport βγαζει οτι εχει μπει και η κρεμονεζε για κεντιρα.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρεμονέζε από μικρά παιδιά..κάντο μωρή αρρώστια το καλό και πάρε το Μαροκινό μπομπερ
από την άλλη μπορούνε αντί να του την πέφτουν με σχόλια στον ίδιο, να του κάνουν απλή ενημέρωση για το τι θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη
-Στη Χαλκιδική πας πιο γρήγορα με τάμα παρά με αυτοκίνητο. 2 ώρες πήγαινε, 4 ...
από την άλλη μπορούνε αντί να του την πέφτουν με σχόλια στον ίδιο, να του κάνουν απλή ενημέρωση για το τι θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη
-Στη Χαλκιδική πας πιο γρήγορα με τάμα παρά με αυτοκίνητο. 2 ώρες πήγαινε, 4 ...