Η αναζήτηση βρήκε 199 εγγραφές

Return

από Tolaros
Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Ούτε λαγοί ούτε πετραχήλια. Ο γάβρος θέλει αριστερό μπακ και θέλει και Έλληνες για το ρόστερ. Θέλει τον παίκτη και αν τον πάρει ας κάτσουμε εμείς να λέμε για το τι θέλει η γυναίκα του.
Τώρα αυτό για τις καβάτζες, λες και όλες οι μεταγραφές που έρχονται είμαστε η πρώτη τους επιλογή
από Equalizer
Κυρ 07 Ιουν 2026, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Εεε όχι τόσο οφ τοπικ ρε σεις
από embuji
Κυρ 07 Ιουν 2026, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Panostas1995 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 12:51
pagotatzis έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 12:46
embuji έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 11:38 Καποιος κανει μπανια στην χαλκιδικη... Να δουμε αν κανει μονο μπανια.
Να τα μας,αυτα δεν μπορω !
Για τον Κονσεϊσάο λέει....που νομίζω ότι έρχεται κάθε καλοκαίρι στη Χαλκιδική....
Μην τραβας πολλα φυλλα...
από Τρόμος
Κυρ 07 Ιουν 2026, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο θέλετε να μας τρελάνετε ρε σεις; Τι θα πει το 30χρόνος το ακούω βερεσέ; 30χρόνος θα πει 0 μεταπωλητική αξία, θα πει κίνδυνος να πάρεις παίκτη που δεν θα ξανακάνει σπουδαία χρόνια, θα πει ότι έχεις την ποιο γερασμένη ομάδα με 8 στους 11 άνω των 30 και διαιωνίζεις το πρόβλημα. Δηλαδή φέτος το ...
από Ettien26
Κυρ 07 Ιουν 2026, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 20:56 αν θες κατω απο 25 καλο παικτη βασικο, κατω απο 8 δυσκολα να δωσεις.
Εάν πας να πάρεις παίκτες που βρίσκονται κοντά στην λήξη του συμβολαίου τους (πχ. έξι μήνες ή ένα χρόνο) βρίσκεις και με πολύ λιγότερα. Το ζήτημα είναι να εστιάσεις εκεί.
από Nassos
Δευ 08 Ιουν 2026, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχουν ειδικοί, πλέον, μέσα στην ομάδα για να κρίνουν μεχρι πόσα αξίζει ο Γιαννούλης και σε ποια λεφτά μπορούν να βρουν καλύτερο.

Ελπίζω και θέλω να πιστεύω, οτι αυτοί δεν κινούνται με βάση γοητρα και βλακειες, μονο ποιος είναι καλύτερος για τον ΠΑΟΚ.
από ΑποστόληςΑ
Δευ 08 Ιουν 2026, 09:15
Jump to forum
Jump to topic

Kαλα κι εγω το θεωρω εδω που τα λεμε απιστευτο για Γκαρσια αλλα για καθηστε λιγο ρε παιδες γιατι πολυ κραξιμο εφαγε...
Καμια κακη σχεση δεν εχει με τον Ιβαν, ισα ισα τον εκτιμαει παρα πολυ,οπως και με τον Αντρε ειναι κολληταρια απο τοτε που παιζανε μαζι..
Επισης 6 μηνες προπονητης που εκανε σε ...
από black death
Δευ 08 Ιουν 2026, 09:32
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:51
Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:46
Demir έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:44 3 δίνει συν 500 μπόνους ..
4,5 συν μπονους εμαθα εγω
Θα δεχομουν να μας παρει παικτη ο γαυρος παικτη επειδη εχει παραπανω λεφτα. Δε θα μου αρεσε αλλα θα το δεχομουν. ΑΛΛΑ να παρει ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ; Με τιποτα.
Τοσο πολυ θελει να ερθει που θα παει στο γαυρο :lol:
από ΑποστόληςΑ
Δευ 08 Ιουν 2026, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Άλλο το ένα άλλο το αλλο

Τις αμφιβολίες μου για Γιαννούλη τις έχω πει είτε έρθει είτε δεν έρθει

Επίσης όμως έχω πει οτι απώλεια του από άλλη ελληνική ομάδα θα είναι αποτυχια ξεκαθαρα

Θεωρώ πως αν τον χάσουμε επειδή κάποια άλλη Ελληνική ομάδα πληρώσει 5Μ στην Augsburg δεν θα είναι απώλεια. Θα ...
από Dimitris_L4
Δευ 08 Ιουν 2026, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Το ξερουμε αυτο που μετεδωσε ο σπορτ φμ απο την Παρασκευη...δε λεει προς τ παρον κτ καινουριο...τους δικους μας περιμενουμε...
από DimitrisS
Δευ 08 Ιουν 2026, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

xrisitsapa έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:25 ΥΓ ο γαυρος το εχει καταλαβει οτι γι αυτον ειναι win-win η κατασταση, και χωνεται γερα.
ΠΟΤΕ θα κανουμε το ιδιο ρε γ@μωτο;
Εννοεις πότε θα το ξανακανουμε μαλλον.

Ο Ντεσποτοφ ηταν ετοιμος να παει στον γαυρο, πηγαμε τα σκασαμε και τον φεραμε.
από Equalizer
Δευ 08 Ιουν 2026, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

....

Ρε γαμώτο γιατί πρέπει να λέμε συνεχώς τα ίδια;

Ρε μη χρησιμοποιείτε το φόρουμ για να βγάλετε τα νεύρα σας ρε!

Μιλήστε επί της ΟΥΣΙΑΣ της συζήτησης. Μη λέτε συνέχεια τα ίδια

Όταν γράφω οτι η ομάδα του είναι το πρόβλημα ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν εννοώ οτι φταίνε αυτοί. Εννοώ οτι εκεί είναι το σημείο ...
από chri5ti9
Δευ 08 Ιουν 2026, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί όλοι λέτε αν δεν έρθει ο Γιαννουλης είναι τεράστια ήττα ;
Συνειδητοποιείτε πως ο παίκτης εν έτη 2026 έχει το πάνω χέρι ; ΑΝ ο κύριος Γιαννουλης έλεγε «εγώ μόνο ΠΑΟΚ πάω , βρείτε τα» τότε έχει καλώς. Εδω μιλάμε για ένα παίκτη «δικό σου» που από ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο . Ας ...
από Shivaspace
Δευ 08 Ιουν 2026, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

και κάτι τελευταίο για τον Γιαννούλη..
σαν και τώρα θυμάμαι σε προπόνηση πριν από ματς με γαύρο..τον κόσμο να περιμένει έξω απ την Τούμπα τον Λουτσέσκου σαν τον μεσία για να βγεί μια φωτογραφία, μαζί και τους άλλους παίκτες με τις αμαξάρες τους..ο Γιαννούλης παιδάκι τότε με το φιατάκι του

αυτούς ...
από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

1. Η νέα πρόταση του ΠΑΟΚ είναι αυτό που υπονοησα χτες και σήμερα λέγοντας "ας δούμε τι θα φέρει η σημερινή μέρα". Το ποσό είναι πράγματι αυτό. Θεωρώ ότι ήδη είναι υπέρ το δέον αρκετό και δίκαιο για Γιαννούλη. Σήμερα λοιπόν δεν έχω παράπονο από την ομάδα.

Θεωρητικά η ομάδα του έχει πρόταση 5 Φιξ ...