Η αναζήτηση βρήκε 715 εγγραφές
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Εντυπωσιακό ότι σήμερα έκανε ατομικό στο γήπεδο, μιάμιση εβδομάδα μετά.
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι να γυρισει οσο το δυνατον πιο γρηγορα στο 100% ο παικταρας μας,το αγορι μας,ο ντερβισης μας.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Με αφορμή το ιδιαίτερα εύστοχο σχόλιο του keep_paokizein στο τοπικ του γηπέδου θέλω να αναφέρω το εξής.
Σε κάθε διαπραγμάτευση, η πορεία έκβασης αυτής, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το συσχετισμό δυνάμεων τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όχι γενικά και αόριστα από την ισχύ της κάθε πλευράς, αλλά από ...
Σε κάθε διαπραγμάτευση, η πορεία έκβασης αυτής, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το συσχετισμό δυνάμεων τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όχι γενικά και αόριστα από την ισχύ της κάθε πλευράς, αλλά από ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
«Να πω την αλήθεια δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Καταλαβαίνω απλά ότι μου... προσέφεραν ένα δώρο στο τέλος του αγώνα. Ρώτησα τον συνεργάτη μου αν είναι πολλές αυτές οι νίκες. Με την έννοια ότι είμαι τόσο καιρό και ήθελα να είναι παραπάνω. Είναι ένα ξεχωριστό βράδυ για μένα, για αυτή την έκπληξη να ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε όλα τα γήπεδα αυτής της αχαρακτήριστης χώρας σε βλέπουν στον ύπνο τους. Ξυπνάνε μεσάνυχτα κι αναρωτιούνται αν είναι ο σκούφος μαγικός, άμα υπάρχει ο Κόμης Δράκουλας, πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ γ@μάε!...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
201 Νίκες…
Εσύ δεν ξέρεις… ξέρουν οι προπονητές του καναπέ.
Εσύ δεν ξέρεις… ξέρουν οι προπονητές του καναπέ.
- Δευ 01 Δεκ 2025, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Το δείγμα που άφησε η ομάδα σήμερα είναι εξαιρετικο. Τέτοια ψυχομενη νίκη με δέκα παίκτες είναι έξω πρσγματικη. Το πάθος του εξαιρετικού φέτος Λεβαδειακού νομίζω ότι περίσσευε λίγο παραπάνω με εμάς., αλλά το γεγονός που τους ξεβρακωνει είναι ότι ο μειτε σήμερα πήρε κόκκινη κι ο τόσο "αγαπητός ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Τα δικά μας;
- Τρί 09 Δεκ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
και στο μαγκικο και στο αητητο ειχαμε τραυματισμους απουσιες οπως και εδω ελλειψε ο ντελιας αλλα η ομαδα εχει ποιοτητα να αντεξει.....στο πρωταθλημα εχουμε καλες πιθανοτητες, εμεις να ειμαστε εκει με θετικη αυρα και ολα θα πανε καλα.....
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Άκουσα και σήμερα τις δηλώσεις του Ρασβάναρου.
Θέλω να πω κάτι που εδώ και καιρό μου έρχεται όταν ακούω ή διαβάζω δηλώσεις του.
Δεν περίμενα ποτέ πως θα έχουμε στον πάγκο μας έναν τέτοιο άνθρωπο - προπονητή. Έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος, ταπεινότητα, προσήλωση και πάθος για το καλό του συλλόγου.
Να ...
Θέλω να πω κάτι που εδώ και καιρό μου έρχεται όταν ακούω ή διαβάζω δηλώσεις του.
Δεν περίμενα ποτέ πως θα έχουμε στον πάγκο μας έναν τέτοιο άνθρωπο - προπονητή. Έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος, ταπεινότητα, προσήλωση και πάθος για το καλό του συλλόγου.
Να ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Και σκέψου, αδερφέ, ότι, όπως έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς διάφορα "πετσιά" συνοπαδοί σε σοσιαλ κλπ, είχε/έχει να διαχειριστεί μια ομάδα παρατημένη. Πέρα από τον "πόλεμο", που είχε να αντιμετωπίσει από τους διοικούντες και το υπαλληλικό σκυλολόι τους. Φαντάσου πόσο πολύ έχει ταυτιστεί με τον ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αξίζει να διαβάσετε το άρθρο του Μήλιου στο SDNA που εννοείτε δεν θα άφηνε χωρίς άρθρο αυτή την iconic στιγμή
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 04:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Στο ποστ που ξεκίνησε τη συζήτηση?
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 29. Alexander Jeremejeff
Εδω περασε ο Τσαλοφ απο Αριστοτελους,με αγκαλια μια σιδερωστρα......Shivaspace έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 01:22 πωπω μια βαζελόφατσα που έχει..πως θα περάσει αυτός την Τσιμισκή??![]()
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 29. Alexander Jeremejeff
Την τελευταία φορά που πήραμε ψηλό φορ που τον λένε Αλέξανδρο και μάλιστα Ιανουάριο, πήγε πολύ καλά.