Η αναζήτηση βρήκε 715 εγγραφές

Return

από Miles
Τετ 19 Νοέμ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Εντυπωσιακό ότι σήμερα έκανε ατομικό στο γήπεδο, μιάμιση εβδομάδα μετά.
από Kabamaru11
Τετ 19 Νοέμ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Μακαρι να γυρισει οσο το δυνατον πιο γρηγορα στο 100% ο παικταρας μας,το αγορι μας,ο ντερβισης μας.
από marsantos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Με αφορμή το ιδιαίτερα εύστοχο σχόλιο του keep_paokizein στο τοπικ του γηπέδου θέλω να αναφέρω το εξής.
Σε κάθε διαπραγμάτευση, η πορεία έκβασης αυτής, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το συσχετισμό δυνάμεων τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όχι γενικά και αόριστα από την ισχύ της κάθε πλευράς, αλλά από ...
από leomatos88
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

«Να πω την αλήθεια δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Καταλαβαίνω απλά ότι μου... προσέφεραν ένα δώρο στο τέλος του αγώνα. Ρώτησα τον συνεργάτη μου αν είναι πολλές αυτές οι νίκες. Με την έννοια ότι είμαι τόσο καιρό και ήθελα να είναι παραπάνω. Είναι ένα ξεχωριστό βράδυ για μένα, για αυτή την έκπληξη να ...
από leomatos88
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Σε όλα τα γήπεδα αυτής της αχαρακτήριστης χώρας σε βλέπουν στον ύπνο τους. Ξυπνάνε μεσάνυχτα κι αναρωτιούνται αν είναι ο σκούφος μαγικός, άμα υπάρχει ο Κόμης Δράκουλας, πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ γ@μάε!...
από MrSam1926apc
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

201 Νίκες…
Εσύ δεν ξέρεις… ξέρουν οι προπονητές του καναπέ.
από Andrew R
Δευ 01 Δεκ 2025, 00:38
Jump to forum
Jump to topic

Το δείγμα που άφησε η ομάδα σήμερα είναι εξαιρετικο. Τέτοια ψυχομενη νίκη με δέκα παίκτες είναι έξω πρσγματικη. Το πάθος του εξαιρετικού φέτος Λεβαδειακού νομίζω ότι περίσσευε λίγο παραπάνω με εμάς., αλλά το γεγονός που τους ξεβρακωνει είναι ότι ο μειτε σήμερα πήρε κόκκινη κι ο τόσο "αγαπητός ...
από eorptol1
Τρί 09 Δεκ 2025, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

και στο μαγκικο και στο αητητο ειχαμε τραυματισμους απουσιες οπως και εδω ελλειψε ο ντελιας αλλα η ομαδα εχει ποιοτητα να αντεξει.....στο πρωταθλημα εχουμε καλες πιθανοτητες, εμεις να ειμαστε εκει με θετικη αυρα και ολα θα πανε καλα.....
από marsantos
Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Άκουσα και σήμερα τις δηλώσεις του Ρασβάναρου.
Θέλω να πω κάτι που εδώ και καιρό μου έρχεται όταν ακούω ή διαβάζω δηλώσεις του.
Δεν περίμενα ποτέ πως θα έχουμε στον πάγκο μας έναν τέτοιο άνθρωπο - προπονητή. Έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος, ταπεινότητα, προσήλωση και πάθος για το καλό του συλλόγου.
Να ...
από navigator11
Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:49
Jump to forum
Jump to topic

Και σκέψου, αδερφέ, ότι, όπως έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς διάφορα "πετσιά" συνοπαδοί σε σοσιαλ κλπ, είχε/έχει να διαχειριστεί μια ομάδα παρατημένη. Πέρα από τον "πόλεμο", που είχε να αντιμετωπίσει από τους διοικούντες και το υπαλληλικό σκυλολόι τους. Φαντάσου πόσο πολύ έχει ταυτιστεί με τον ...
από nunies4
Παρ 12 Δεκ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Αξίζει να διαβάσετε το άρθρο του Μήλιου στο SDNA που εννοείτε δεν θα άφηνε χωρίς άρθρο αυτή την iconic στιγμή
από black death
Σάβ 13 Δεκ 2025, 04:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Jean Valjean έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 04:43 Ποιά κλητική ρε φίλε;
Που την είδες την κλητική;
Στο ποστ που ξεκίνησε τη συζήτηση? :roll:
από Kabamaru11
Πέμ 18 Δεκ 2025, 01:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 29. Alexander Jeremejeff

Shivaspace έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 01:22 πωπω μια βαζελόφατσα που έχει..πως θα περάσει αυτός την Τσιμισκή?? :lol:
Εδω περασε ο Τσαλοφ απο Αριστοτελους,με αγκαλια μια σιδερωστρα...... :lol:
από john4serres
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: 29. Alexander Jeremejeff

Την τελευταία φορά που πήραμε ψηλό φορ που τον λένε Αλέξανδρο και μάλιστα Ιανουάριο, πήγε πολύ καλά. :nairepaok: