Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μιας και δεν πρόλαβα το τοπικ του αγώνα αφού όλη τη χθεσινή μέρα προσπαθούσα να καταπιω την ισοφάριση στο 90, σήμερα με πιο καθαρή ματιά θέλω να εκφράσω την άποψη μου πηγάζει από όσα σκεφτόμουν την ώρα του αγώνα. Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όσα είδα. Και η ικανοποίηση προκύπτει από ...
Φοβερη εμφανιση απο ΟΛΟΥΣ. Παικτες, προπονητη, κερκιδα.
Κεννυ η καλυτερη μεταγραφη στην Ελλαδα φετος με διαφορα. Ο Γιακουμακης επισης φοβερη προσθηκη που οχι απλα τιμαει το ψωμι του, αλλα παιζει σαν να ειναι ΠΑΟΚ απο κουνια
Μιχαηλιδη δεν σε πιστεψα ποτε αλλα εχεις ωριμασει απιστευτα και εχεις ...
Τα καταφέραμε τελικά ε; Έχω χαλαστεί όμως που βρήκα μόνο τον Αντρίγια σκόρερ. Δεν πειράζει, άλλη φορά θα τους βρω όλους!! :lol: Δώστε στον obanebane το χρυσό κλειδί του δήμου Θεσσαλονίκης, ρε άνιωθοι!!
Δε μου λες thomas Murg , μιας και το θυμήθηκα. Χαλαρό άσσο σου έφερε ο Τσόχος και σήμερα ...
Τι να σχολιάσει κανείς ρε παιδιά, βλέπεις ΠΑΟΚ και απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο ..
ΜΠΡΑΒΟ στον προπονητή, ΜΠΡΑΒΟ στους παίχτες, ΜΠΡΑΒΟ στον λαό του ΠΑΟΚ!