Και κάτι άλλο που ήθελα να πω.
Ποτέ στη ζωή μου δε θα δώσω συγχαρητήρια στους ψεύτες και τους κλέφτες.
Είναι η ντροπή του αθλήματος, η θέση τους είναι στη Δ' Εθνική κατηγορία.
Να πάνε να γαμηθούνε.
Η αναζήτηση βρήκε 715 εγγραφές
- Κυρ 19 Απρ 2026, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 19 Απρ 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
...
Αυτό στο εξήγησα εκείνη την μέρα που παίξαμε με τον βαζελο
Από κει και πέρα είναι το στιλ παιχνιδιού του γαύρου που όταν το παίζει καλά δεν μπορείς να ταμπουρωθείς.
...
Λίγο άτοπο αυτό καθώς όποτε ταμπουρώνεται καλά κάποιος θα λέμε πως δεν έπαιξε καλά ο οσφπ;
Άρα στο διπλό στο Καραϊσκάκης ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα κάνω 400 χλμ χωρίς εισιτήριο και με όλα τα έξοδα να με επιβαρύνουν γιατί θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί και θα το γιορτάσουμε στην πόλη του Βόλου.renegade έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:16 Αυτή τη στιγμή με το χέρι στην καρδιά ποιος θα λέγατε ότι είναι φαβορί για το κύπελλο
- Δευ 20 Απρ 2026, 02:39
- Jump to forum
- Jump to topic
0 τελικές προς το τέρμα, τελικά αν το δοκάρι έμπαινε, το 3-1 θα ήταν πλασματική εικόνα, τόσο χάλια μιλάμε.
Χωρίς να ψάχνω για δικαιολογίες, θα ήθελα όμως να να πω κάτι που πρόσεξα:
1 - Φάουλ υπέρ μας, ειδικά στον Ντέλια δεν δινόταν όταν ήταν σε καλή θέση σε όλο το παιχνίδι. Μας έδωσε ένα στις ...
Χωρίς να ψάχνω για δικαιολογίες, θα ήθελα όμως να να πω κάτι που πρόσεξα:
1 - Φάουλ υπέρ μας, ειδικά στον Ντέλια δεν δινόταν όταν ήταν σε καλή θέση σε όλο το παιχνίδι. Μας έδωσε ένα στις ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μια τέτοια μέρα.....μια ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....ασχολούμαστε με κάτι που μας πλήγωσε όλους,πολύ.
Συγχωρέστε με αλλά εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω αυτή την ομάδα,η οποία έπαιξε μέχρι το Φεβρουάριο,το καλύτερο ποδόσφαιρο.Και δεν το λέω εγώ,το λένε οι αντίπαλοι.
Το γεγονός ότι συνέβησαν τόσοι ...
Συγχωρέστε με αλλά εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω αυτή την ομάδα,η οποία έπαιξε μέχρι το Φεβρουάριο,το καλύτερο ποδόσφαιρο.Και δεν το λέω εγώ,το λένε οι αντίπαλοι.
Το γεγονός ότι συνέβησαν τόσοι ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
Εγώ θα έβαζα 1 τελευταία αγωνιστική για να βγάλετε όλοι κομπιουτεράκια 
- Πέμ 30 Απρ 2026, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
τελευταια μερα του εορταστικου μηνα της αγαπημενης μας ομαδας
δεν ξερω ποση πικρα κουβαλαω μεσα μου για οσα εχουν συμβει φετος, και δεν μιλαω φυσικα για τα χαμενα κυπελλα,πρωταθληματα και ευρωπαικα
μιλαω για τις αθλιες συμπεριφορες, τις προσβλητικες συμπεριφορες απεναντι στον συλλογο, σε οσα ...
δεν ξερω ποση πικρα κουβαλαω μεσα μου για οσα εχουν συμβει φετος, και δεν μιλαω φυσικα για τα χαμενα κυπελλα,πρωταθληματα και ευρωπαικα
μιλαω για τις αθλιες συμπεριφορες, τις προσβλητικες συμπεριφορες απεναντι στον συλλογο, σε οσα ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις πόσες συμπτώσεις παύει να είναι σύμπτωση?
Δεν είναι ανεξάρτητες όλες οι υποθέσεις μεταξύ τους, όταν υπάρχουν τραυματίες υπάρχουν και παίκτες που επιβαρύνονται επειδή αναγκάζονται να παίζουν συνέχεια και υπάρχουν και παίκτες που πιέζονται για να επιστρέψουν γιατί ο αντικαταστάτης τους είναι ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Στήριξη στην ομάδα και τίποτα άλλο...
Το να κλαψουριζουμε για την απώλεια του κυπέλλου λες και είμαστε καμία συνοικιακή ομάδα που έχει ραντεβού με την ιστορία της κάθε 15 χρόνια υποβιβάζει το μέγεθος μας.
Η ομάδα πλέν κάθε χρονιά αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις με την σπουδαιότερη να είναι η ...
Το να κλαψουριζουμε για την απώλεια του κυπέλλου λες και είμαστε καμία συνοικιακή ομάδα που έχει ραντεβού με την ιστορία της κάθε 15 χρόνια υποβιβάζει το μέγεθος μας.
Η ομάδα πλέν κάθε χρονιά αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις με την σπουδαιότερη να είναι η ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σημαντικότατη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην ομάδα του Πειραιά, μετά από περίεργο ματς.
Κάκιστο ξεκίνημα, μετριότατο Α μέρος, βελτίωση στην επανάληψη και εν τέλει το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.
Η ομάδα ΞΕΚΑΘΑΡΑ επηρεασμένη από τραυματισμούς και από χαμένη ψυχολογία.
Μόλις βρήκε τρόπο ...
Κάκιστο ξεκίνημα, μετριότατο Α μέρος, βελτίωση στην επανάληψη και εν τέλει το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.
Η ομάδα ΞΕΚΑΘΑΡΑ επηρεασμένη από τραυματισμούς και από χαμένη ψυχολογία.
Μόλις βρήκε τρόπο ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Έχετε κάνει τρομερά άδικη κριτική σε μια σεζόν που έχουν τραυματιστεί όλοι οι κομβικοι μας παίχτες.
Ντελιας Ζιφκο και ο μέτριος Μεϊτε σήμερα κουβάλησαν και ήρθε η νίκη.
Περιμέναμε όντως ο απειρος Χατσιδης να κάνει αυτά που κάνει ο Ζιφκο?
Ο μέτριος χωρίς ρυθμό Μεϊτε είναι το καλύτερο μας χαφ με ...
Ντελιας Ζιφκο και ο μέτριος Μεϊτε σήμερα κουβάλησαν και ήρθε η νίκη.
Περιμέναμε όντως ο απειρος Χατσιδης να κάνει αυτά που κάνει ο Ζιφκο?
Ο μέτριος χωρίς ρυθμό Μεϊτε είναι το καλύτερο μας χαφ με ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Με ένα ημίχρονο του ζιλε, με τον μειτε με ένα πόδι και το χειρότερο ματς του Κένι τριμπαλο στον γαβρο.
Παβλενκα έλειψες πολύ...
Κρίμα ρε, αυτή η ομάδα πλήρης είχε το ντάμπλ χαλαρά....και ναι...μην φοβάστε να το πείτε το δίμηνο του χειμώνα ήταν η καλύτερη βερσιόν της ιστορίας μας....
Κρίμα ρε για ...
Παβλενκα έλειψες πολύ...
Κρίμα ρε, αυτή η ομάδα πλήρης είχε το ντάμπλ χαλαρά....και ναι...μην φοβάστε να το πείτε το δίμηνο του χειμώνα ήταν η καλύτερη βερσιόν της ιστορίας μας....
Κρίμα ρε για ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
νικη επι της Ε.Ο με 4 σελιδες παραλειπομενα
Ουτε με τις Σερρες να παιζαμε
Ουτε με τις Σερρες να παιζαμε
- Δευ 04 Μάιος 2026, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα παρά τη νίκη και το σκορ δεν ήτανε καθόλου καλή.
Πολλοί στέκονται στις ανάσες,τα τρεξίματα κτλ
Άν εξαιρέσουμε το κομμάτι των τραυματισμών, μέσα στο γήπεδο εγώ δεν βλέπω διαφορά σε σχέση με τις άλλες ομάδες και αναλογιζόμενοι τοσημείο που βρισκόμαστε και την καταπόνηση που έχει η κάθε ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
χωρίς ίχνος εξυπνακισμού πολλοι δεν βλεπουν "τι παιζεται" αλλά "τι θα ηθελαν να παιζεται"
Μετα την μπαλλα που παιζει η Μπαρτσελονα του ΦΛΙΚ ηλθε το Παρι- Μπαγερν να επιβεβαιωσει ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ οτι :
το ποδοσφαιρο Α Λ Λ Α Ξ Ε
Πλεον ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗ μονο ευκαιριες μονο γκολ
Ενα τετοιο παιχνιδι ειδαμε χθές ...
Μετα την μπαλλα που παιζει η Μπαρτσελονα του ΦΛΙΚ ηλθε το Παρι- Μπαγερν να επιβεβαιωσει ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ οτι :
το ποδοσφαιρο Α Λ Λ Α Ξ Ε
Πλεον ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗ μονο ευκαιριες μονο γκολ
Ενα τετοιο παιχνιδι ειδαμε χθές ...