Σίγουρα έβλεπες το ματς ή τρολαρεις;George Best4 έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:56 Το ματς δε γύριζε.Μονο ο Ντελιας μπορούσε όπως έκανε και την ενέργεια αυτή.
Βγήκε και πέσαμε ταχύτητα
Μας έπαιξε πολύ καλά ο βαζελος.
Δυνατά με ξύλο, αλλά και τακτικά αψογα
Η αναζήτηση βρήκε 715 εγγραφές
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Το στήσιμο σήμερα φάνηκε από το πρώτο μαρκάρισμα του Τζούρισιτς. Όλα τα άλλα είναι μκλς
Τα 4 λεπτά καθυστερήσεις είναι το κερασάκι στην τούρτα
Τα 4 λεπτά καθυστερήσεις είναι το κερασάκι στην τούρτα
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Αστεια ομαδουλα ο βαζελακος κερδισε με τακτικες του 1960 και διαιτησια τυπου ΑΕΧ 2023
προχωραμε σαν να μην εγινε τιποτα απολυτως
προχωραμε σαν να μην εγινε τιποτα απολυτως
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν φοβαμαι την ομαδα,παιζουμε καλα.Θα υπαρχουν κ αυτες οι νυχτες.Εχω πιστη στον προπονητη και στους παικτες μας.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μονο που δεν εδειξε καρτα οποιουδηποτε χρωματος στον πγ σιωπη,δεν ξερω αν αξιζει να ειπωθουν πολλα για αυτο το ματς.
Θελανε να το δωσουν με το ζορι στον βαζελο για να τον κρατησουν στο παιχνιδι αλλα και να ανεβει πρωτος ο γαβρος.
Απο εκει και περα μικρη ομαδουλα ο βαζελος,τετοιες καθυστερησεις ...
Θελανε να το δωσουν με το ζορι στον βαζελο για να τον κρατησουν στο παιχνιδι αλλα και να ανεβει πρωτος ο γαβρος.
Απο εκει και περα μικρη ομαδουλα ο βαζελος,τετοιες καθυστερησεις ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 08:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την αρχη η στοχευση ηταν στο να χτυπησουν. Ηταν ξεκαθαρη οδηγια. Του Τζουρισιτς δεν νομιζω να ηταν βαση σχεδιου.
Ούτε του σιώπη ήταν.
Σε αντίθετη με του τετέ που ήταν καθαρή κίτρινη η οποία θα άλλαζε πολλα γιατί ο τετέ είχε εντολή να βγάλει πολύ επιθετικότητα απέναντι στον μπάμπα
Ας ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το ποιος έπρεπε να ξεκινήσει στην εντεκάδα και για το ποιος έπρεπε να αντικαταστήσει ποιον, με συγχωρείτε αλλά ας μείνουμε στις διαπιστώσεις για το ποιος δεν απέδωσε καλά και μόνον σε αυτές.
Για τον Μειτε π.χ. και το αν άντεχε, αν αντέχει και ποσο αντέχει, ειναι πραγματικα αστείο να εκφέρουμε ...
Για τον Μειτε π.χ. και το αν άντεχε, αν αντέχει και ποσο αντέχει, ειναι πραγματικα αστείο να εκφέρουμε ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουν ειπωθεί όλα εκτός από ένα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση να βγάλει ανακοίνωση που να στηλιτευει το πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα του Σιώπη απέναντι στον Κωνσταντελια, έναν συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα. Και να απευθυνεται προσωπικα στον Σιώπη και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Δεν χρειάζεται να πει ...
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση να βγάλει ανακοίνωση που να στηλιτευει το πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα του Σιώπη απέναντι στον Κωνσταντελια, έναν συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα. Και να απευθυνεται προσωπικα στον Σιώπη και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Δεν χρειάζεται να πει ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Σας έχω πρήξει, το ξέρω.
Θέτω ένα ερώτημα κι ας κάνει όποιες σκέψεις θέλει ο καθένας σας. Αν θέλει.
Όλοι μας γνωρίζουμε την ατάκα του Αλέκου Αλεξανδρή για το ταβλι με τον γιό του αλλά και εκείνη για τον διαιτητή που λέει περιπου "εγώ έκανα θέατρο, εσύ γιατί το έδωσες".
Η κεντρική ιδέα πίσω από ...
Θέτω ένα ερώτημα κι ας κάνει όποιες σκέψεις θέλει ο καθένας σας. Αν θέλει.
Όλοι μας γνωρίζουμε την ατάκα του Αλέκου Αλεξανδρή για το ταβλι με τον γιό του αλλά και εκείνη για τον διαιτητή που λέει περιπου "εγώ έκανα θέατρο, εσύ γιατί το έδωσες".
Η κεντρική ιδέα πίσω από ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δική μου οπτική:
Αγωνιστικός χώρος άθλιος, που ευνοούσε ομάδες που παίζουν με τη δύναμη. Νομίζω πως επίτηδες ήταν σε αυτήν την κατάσταση το γήπεδο.
Διαιτητής υπέρ του δέοντος εδράκιας. Αυστηρός με εμάς και επιεικής με τον βάζελο. Αν έβγαζε κόκκινη στο δρεπάνι στον Σιώπη, σήμερα κανείς (ούτε ...
Αγωνιστικός χώρος άθλιος, που ευνοούσε ομάδες που παίζουν με τη δύναμη. Νομίζω πως επίτηδες ήταν σε αυτήν την κατάσταση το γήπεδο.
Διαιτητής υπέρ του δέοντος εδράκιας. Αυστηρός με εμάς και επιεικής με τον βάζελο. Αν έβγαζε κόκκινη στο δρεπάνι στον Σιώπη, σήμερα κανείς (ούτε ...
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξυπόλυτος στ' αγκάθια
sdna - Σωτήρης Μήλιος
Ο ΠΑΟΚ έχασε το αήττητο στο πρωτάθλημα και είναι δική του επιλογή αν θα επιτρέψει να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι βρέθηκε ο κρυπτωνίτης του.
Το σκηνικό επαναλήφθηκε τόσες πολλές φορές, που έπαψε να είναι τυχαιότητα. Γλίστρα εδώ. Γλίστρημα εκεί ...
sdna - Σωτήρης Μήλιος
Ο ΠΑΟΚ έχασε το αήττητο στο πρωτάθλημα και είναι δική του επιλογή αν θα επιτρέψει να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι βρέθηκε ο κρυπτωνίτης του.
Το σκηνικό επαναλήφθηκε τόσες πολλές φορές, που έπαψε να είναι τυχαιότητα. Γλίστρα εδώ. Γλίστρημα εκεί ...
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Αυτοί γράφουν για τον Σιώπη με σκοπό να προλαβουν μια πιθανη επισημη τοποθετηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δημιουργούν κλίμα δηλαδή ώστε να εμφανιστούν ως αδικημένοι και στοχοποιημενοι.
Γι αυτό πολυ νωρίς είχα γράψει εδώ μέσα ζητώντας την επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τώρα είναι αργά.
Τους γνωρίζω σαν καλπικη ...
Γι αυτό πολυ νωρίς είχα γράψει εδώ μέσα ζητώντας την επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τώρα είναι αργά.
Τους γνωρίζω σαν καλπικη ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά μην χαλιέστε
Ακούστε τον "στρατηγό" τι είπε:
"εμεις χασαμε το παιχνιδι"
Ξερει τι λέει ο στρατηγός και οι Αθηναίοι ξερουν και τι ακουνε
Ακούστε τον "στρατηγό" τι είπε:
"εμεις χασαμε το παιχνιδι"
Ξερει τι λέει ο στρατηγός και οι Αθηναίοι ξερουν και τι ακουνε
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 06:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι με κάλυψες !
Οταν γύρισα σου ζήτησα και συγγνώμη
Ναι εγώ το ζήτησα να το ξέρω αν χρειαστεί το οτιδήποτε , δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο γεγονός το οποιο για μένα έχει λήξει . Απλά επειδή είπες δεν ξέρω καν ποιος είσαι και πότε σου εριξα μπαν και εγώ θυμόμουν ξεκάθαρα για αυτό ...
Οταν γύρισα σου ζήτησα και συγγνώμη
Ναι εγώ το ζήτησα να το ξέρω αν χρειαστεί το οτιδήποτε , δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο γεγονός το οποιο για μένα έχει λήξει . Απλά επειδή είπες δεν ξέρω καν ποιος είσαι και πότε σου εριξα μπαν και εγώ θυμόμουν ξεκάθαρα για αυτό ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Κηφισιά 23/11 19:00 NovaSports
Πάλι καλά που δεν τον λέει Βολιακο