Αυτά που λέει η Φορτσα...
Κατάθλιψη πρωινιατικα...
Τι +1 σε όλους αυτούς και ίδια τριπλετα φορ;
Δεν ήθελα να το πιστέψω. Ήλπιζα μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα δούμε μια κάποια αλλαγή. Πφφφφ
Προσθήκες δηλαδή τα σέντερ μπακ,ο Γιαννούλης, εξτρέμ και ενα χαφ. Και θα πούμε και ευχαριστώ.
Πολλοί εδώ ...
Η αναζήτηση βρήκε 143 εγγραφές
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 03:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Φέτος κρεμόμασταν αποτο ριπαπα του Μειτε για να βλεπόμαστε και του χρόνου θα κρεμόμαστε απο το ισχίο του... Μιλάμε για άσοβαρα πράγματα...
Αφού νιώθετε οκ ρισπεκτ
Αφού νιώθετε οκ ρισπεκτ
- Κυρ 24 Μάιος 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δηλαδή, θα βγάλω το καπέλο στον Ιβάν αν διώξει τον Ράζβαν, φέρει τον Χ Μπενίτεθ, τα κάνει μαντάρα, τον πληρώσει μια περιουσία και φέρει τον επόμενο; Δηλαδή, ας βγω τέταρτος του χρόνου, χαλάλι, αρκεί να έχει κάψει τα εκατομμύριά του ο Ιβάν.
Δεν λέει αυτό απο πάνω. Λέει ότι αν έχεις μάπα σούπα ...
- Κυρ 24 Μάιος 2026, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυτρώνουν οι Μεϊτέ στα δέντρα για να πάμε να πάρουμε καλύτερο και να είναι ο Σου ρεζέρβα... Εγώ λέω να φέρουμε και βασικό δεκάρι να είναι ρεζέρβα ο Ντέλιας να μην βασιζόμαστε στο ποιά εποχιακή γρίπη είναι σε έξαρση.
Λολ λογικά το ίδιο είναι ο Ντέλιας με τον 32χρονο Μειτε με πρόβλημα στο ισχίο ...
- Δευ 25 Μάιος 2026, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει. Μπορεί κάποιος εδώ να πει υπεύθυνα ποια είναι η διάγνωση του Μειτε; Εικάζω πως όχι.
Αυτά που έχουμε είναι λίγα. Ξέρουμε για ενόχληση στο ισχίο και τον προπονητή να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Μεϊτέ έχει ένα πρόβλημα που κουβαλάει καιρό, παίζει με ενέσεις, κάτι που έχει ...
Αυτά που έχουμε είναι λίγα. Ξέρουμε για ενόχληση στο ισχίο και τον προπονητή να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Μεϊτέ έχει ένα πρόβλημα που κουβαλάει καιρό, παίζει με ενέσεις, κάτι που έχει ...
- Δευ 25 Μάιος 2026, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Κονσεισάο ελεύθερος λέει ο Ρομάνο...
Να σκάσω είμαι πφφφ
Να σκάσω είμαι πφφφ
- Τετ 27 Μάιος 2026, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ο τρόπος που απάντησε είναι σαν να λέει έχω συμβόλαιο αλλά ρωτήστε τον ιδιοκτήτη μη τυχόν θέλει να με απολύσει.
Δεν είδα πείσμα , δεν είδα ενθουσιασμό, δεν είδα όρεξη από αυτά που (έγραψαν ότι) είπε.
Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι στο γύψο.
Αυτό καταλαβαίνω.
Εντάξει τώρα σοβαρά, όταν κάθε ...
- Τετ 27 Μάιος 2026, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
Με επιφύλαξη το λέω, αλλά επειδή μου το είπαν το μεταφέρω και εδώ. Στη συνάντηση με τον ΑΣ πέρα απο το θέμα του γηπέδου με τον Τέλη συζητάνε και για το Βολει. Ξανά λέω με επιφύλαξη, αλλά το άκουσα απο έμπιστο γενικά άτομο.
Μακάρι να βρεθεί λύση όπως και να έχει.
Μακάρι να βρεθεί λύση όπως και να έχει.