εγω θα ηθελα να μαθω ... πως πεταλώνουν τα τζιτζίκια??
Η αναζήτηση βρήκε 40 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
εγω θα ηθελα να μαθω ... πως πεταλώνουν τα τζιτζίκια??
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ξεσκονίζω την κασέτα με τίτλο ''Υπομονή.Από Νοέμβρη θα δουμε κανονικό ΠΑΟΚ"
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γίνεται να έχεις μέσα 95 λεπτά τον Μπάμπα και 80 τον Τάισον κόουτς. Υποφέρει η λογική.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γίνεται να προσπαθούμε να νομιμοποιήσουμε τον παραλογισμό.
Όχι, δεν είναι εικόνα ομάδας που 10/11 είναι από την περσινή ομάδα αυτό το πράγμα.
Δεν γίνεται να θεωρηθεί φυσιολογικό ότι δεν καταφέραμε ούτε υποψία ευκαιρίας 100 λεπτά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.
Το ότι σήμερα δεν είμαστε με ...
Όχι, δεν είναι εικόνα ομάδας που 10/11 είναι από την περσινή ομάδα αυτό το πράγμα.
Δεν γίνεται να θεωρηθεί φυσιολογικό ότι δεν καταφέραμε ούτε υποψία ευκαιρίας 100 λεπτά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.
Το ότι σήμερα δεν είμαστε με ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
οταν του κανουμε κριτικη πολλες φορες τον σκεφτομαι με το ροστερ του ζελου και της χαρτινης και με πιανει τρομος
Ζηλεψες τον πηλιο και το μανταλο χθες ε;
Παιδες, σταματηστε να κανετε το ασπρο μαύρο.
Το ροστερ οτι κι αν ειναι, επαιξε πολυ πολυ κατω απ'την αξία του και χθες.
Με ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως βλέποντας τους αγώνες με Λεφσκι μέσα έξω, με Μποεμιανς μέσα έξω, με Ριεκα στην Τούμπα και με Μπειταρ στην Τούμπα, όλοι αναρωτιομασταν πως αυτό το πράγμα μπορεί να γίνει ομάδα. Κι όμως έγινε. Ας περιμένουμε και θα την βρει την άκρη.
Συγγνώμη φίλε μου, αλλά όταν λες έγινε ομάδα? Την ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως βλέποντας τους αγώνες με Λεφσκι μέσα έξω, με Μποεμιανς μέσα έξω, με Ριεκα στην Τούμπα και με Μπειταρ στην Τούμπα, όλοι αναρωτιομασταν πως αυτό το πράγμα μπορεί να γίνει ομάδα. Κι όμως έγινε. Ας περιμένουμε και θα την βρει την άκρη.
Γίνεται κουβέντα για το ρόστερ και σίγουρα για κάθε ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκαθαρα η ελλειψη εντασης κ φυσικης καταστασης βαρενει το team Λουτσεσκου,μη κρυβομαστε.
Εδω κ χρονια ειμαι αντιθετος με την συγκεκριμενη φιλοσοφια του,προτιμω να ειμαι ετοιμος στα προκριματικα κ να γαζωνω κ μετα ας κανει μια μικρη κοιλια στο πρωταθλημα,παρα το αντιθετο.
2-3 ηττες στο πρωταθλημα ...
Εδω κ χρονια ειμαι αντιθετος με την συγκεκριμενη φιλοσοφια του,προτιμω να ειμαι ετοιμος στα προκριματικα κ να γαζωνω κ μετα ας κανει μια μικρη κοιλια στο πρωταθλημα,παρα το αντιθετο.
2-3 ηττες στο πρωταθλημα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο αυτό κάνει ο Λουτσέσκου. Έχει καλοκαιριάτικα τους παίχτες συγκαμένους, αρχές Οκτώβρη παίρνουν μπρος και εκεί γύρω στο χειμώνα τους περνάνε όλους από πάνω. Και όσο παίζουν μεταξύ τους δένουν. Πραγματικά δεν θυμάμαι παίχτη μα έχει έρθει επί Λουτσέσκου και να έδειξε κατευθείαν.
Δεν είδα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πρεπει να κρυξουμε τα προβληματα κατω απο το χαλακι επειδη περασαμε,απαραδεκτη εμφανιση.Εχω πολλα παραπονα.