Η αναζήτηση βρήκε 23 εγγραφές
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αντί να χαίρεστε που πρώτη φορά εδώ και πόσα χρόνια έχουμε έτοιμη ομάδα, με πολλές ποιοτικές λύσεις πίσω από κάθε βασικό, και έχουμε πρώτη φορά πραγματικά την πολυτέλεια να περιμένουμε μέχρι 15+ Αυγούστου και να διαπραγματευτούμε από θέση ισχύος με τον κάθε παίχτη που αυτή την περίοδο δεν ψήνετε για ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δε θα πω ακριβές ποσό, σίγουρα από τα μεγαλύτερα, αν οχι το μεγαλύτερο...
Απλά προφανώς και θα έχουμε τα ίδια, απλά αν είναι του χρόνου πχ θα φύγει ο Ντέλιας με τις ευχές όλων μας, αφού έχουμε δρομολογήσει τη διαδοχή και τσιμπώντας το ανάλογο τίμημα με Μουντιάλ μέσα κλπ...
Είναι δεδομένο πως ΔΕΝ ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως δεν είναι ακριβός ο κραλ... μια φορά πρεπει να γίνει η υπέρβαση, εχουμε να δούμε μια υπέρβαση απο το double
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Άξιο αναφοράς η συνέντευξη του προπονητή στην Μπουντου, πολύ ωραίες ερωτήσεις. Βάζω εδώ το απόσπασμα που μιλάει για τον επιθετικό: πρες, κίνηση στο χώρο τρέξιμο ενώ εκθειάζει Μπράντον, Σαμάτα. Έμφαση λοιπόν στην προσπάθεια και όχι στην αποτελεσματικότητα στα γκολ. Οταν το καταλάβουμε λίγο καλύτερα ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδω που φτάσαμε θα γίνουν οι μεταγραφές πιστεύω 39 Αυγούστου. Προσωπικά αν είναι καλές επιλογές δεν με ενοχλεί, εχουμε το ροστερ για να κατέβουμε ως φαβορί στα παιχνίδια της Ευρώπης. Αρκεί να γίνουν καλές επιλογές. 4 προσθήκες θέλουμε, 2 χαφ, 1 στοπερ και φορ.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Πείτε μου οτι είναι ψέμα... όντως παμε για Γιακουμάκη;
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να καταλάβω, τι δεν μπορείτε να καταλάβετε. Φέτος γίνατε ΠΑΟΚ;
Θα παίξουμε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς μεσα εξω, θα περάσουμε και μετα θα ψωνίσουμε.
Τι είναι ολα αυτά που γραφεται εδώ μεσα τόσες μερες δεν καταλαβαίνω.
Θα παίξουμε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς μεσα εξω, θα περάσουμε και μετα θα ψωνίσουμε.
Τι είναι ολα αυτά που γραφεται εδώ μεσα τόσες μερες δεν καταλαβαίνω.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι ο μεγαλύτερος κατακριτής του Γιακουμάκι ως βασικό φορ Εθνικής Ελλάδος.
Δεν μου άρεσε καθόλου σε σχέση με τα φορ που είχε τόσα χρόνια εχει διαθέσιμα η Εθνική μας, αλλά εχει και φοράρες... (Παυλίδης, Δουβίκας, Ιωαννίδης)
Παρόλο αυτά νομίζω για την ομάδα μας θα βγει μια ουσιαστική μεταγραφή, θα ...
Δεν μου άρεσε καθόλου σε σχέση με τα φορ που είχε τόσα χρόνια εχει διαθέσιμα η Εθνική μας, αλλά εχει και φοράρες... (Παυλίδης, Δουβίκας, Ιωαννίδης)
Παρόλο αυτά νομίζω για την ομάδα μας θα βγει μια ουσιαστική μεταγραφή, θα ...