Η αναζήτηση βρήκε 7 εγγραφές
- Παρ 15 Αύγ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Κλείστε τον ή πάρτε κάποιον άλλον. Ήμαρτον με 3 χαφ η ομαδα 15 του μηνός. Ξεκινάει και το πρωτάθλημα τώρα. Αλλά εντάξει μην βιάζεστε Σεπτέμβρη κλείνει το παράθυρο. Έχουμε χρόνο...
Υπομονη
Αξιζει η καθυστερηση
Αυτος ο παιχτης αλλαζει τις ισορροπιες και ειναι κατι που δεν μπορεις να βρεις
Φτανει ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια καλή γιούχα και το Σάββατο που παίζουν εντός και θα πειστεί οριστικά ο Τσέχος Μπέος ότι αυτά που κατεβάζει η κλάβα του δεν συναντιούνται με την πραγματικότητα
- Δευ 25 Αύγ 2025, 07:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιες ειναι οι αναγκες που δεν σου καλυπτει ενα χαφ σαν τον Ζαφειρη;Και γιατι ειναι τρομακτικα τα λεφτα για 22χρονο που πεταει και ειναι περιουσιακο στοιχειο με μεταπωλητικη αξια;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-Ο Μπρεθγουειτ θα μπορούσε απλά να στείλει συμβόλαιο υπογεγραμμένο και να δηλωθεί.Μιλάμε για παίχτη που χθες έπαιξε ματς
-Ο Μοπέι πιθανολογώ ότι λόγω συμμετοχών μπορεί να ενεργοποιήθηκε αγορά, αλλά να μη τον θέλουν
Εμένα και ο Τσίμι Άβιλα μου κάνει και ο Μπακακμπού μου κάνει
Μόνο μην αφήσουν την ...
-Ο Μοπέι πιθανολογώ ότι λόγω συμμετοχών μπορεί να ενεργοποιήθηκε αγορά, αλλά να μη τον θέλουν
Εμένα και ο Τσίμι Άβιλα μου κάνει και ο Μπακακμπού μου κάνει
Μόνο μην αφήσουν την ...
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δε νομίζω ότι μπορούμε να τον κρατήσουμε πέρα από το καλοκαίρι με τεράστιο συμβόλαιο μέχρι το 28 και σχεδόν ένα 10αρικο αγορά στην Κρουζ Αζουλ.Ελπίζω να μη του γυρίσουν τα μυαλά γιατί διαβάζω κάτι για ομίλους Πατσούκα και μέτοχο με καμιά 50αρια δισ
- Παρ 02 Ιαν 2026, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
συμφωνώ απόλυτα με westblock
επίσης, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή πληρώνει 4 φορ
για οποιαδήποτε κίνηση (ούτε καν, αλλά λέμε), θα πρέπει να ξεφορτωθεί 2 από αυτούς
υγ. εάν συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια ο μύθου, του χρόνου θα δούμε άλλον παίχτη
Χάρηκα πολύ όταν άκουσα τον Μύθου μετά το 1ο του ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Πχ χθες ανέβασαν οι false9 βίντεο που συγκρίνουν με βάση τους μισθούς τα μπατζετ του γαύρου με μας καθώς αξιολογούν και του παίκτες επίσης.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι βγάλανε τον μισθό του Κένι στο 1,7Μ!!!! αλλά όταν φτάσανε στον Ζαφείρη ...