Η αναζήτηση βρήκε 10 εγγραφές

Return

από gika
Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ντροπή και μόνο ντροπή. Σε όλες τις ομάδες ο ερασιτέχνης είναι η μάνα του συλλόγου, ο θεματοφύλακας των ιδεών που πρεσβεύει κάθε ομάδα, το ανάχωμα σε κάθε περίεργο επενδυτή που θα ασχοληθεί με ΠΑΕ, ΚΑΕ.

Σε μας συμβαίνει το αντίθετο.

Και σε μας μάνα είναι, απλά είναι κράμα Πισπιριγκου ...
από aivas19
Παρ 07 Νοέμ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Φιλε ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι λες και δε σε χαρακτηρισα καπως. Περιεγραψα τι παιζει με μενα. Στα 18000 εισιτηρια δε ξέρω πόσοι ειναι στο ιδιο καζανι αλλα εγώ ξέρω 5 άτομα που είναι ετσι. Και ναι επρεπε να υπαρχει μηχανισμος να δηλωνουμε οτι το εισιτηριο μας ειναι για πωληση και να γεμιζει η θεση ...
από fossa
Παρ 07 Νοέμ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Αν και δεν σντιλαμβανομαι την ερωτηση, να σου απαντήσω. Οταν μου περισσεύει στην τσέπη να κανω 600 χμ πήγαινε-έλα έρχομαι. Εχω τον γιο μου φοιτητή που κωλοζοριζεται και βγάζει διαρκείας και είναι παρών . Πέρασα το τέστ; Μπορεί να ισχύει καί τό τελευταίο που έγραψα, οτι είμαι βλαξ και κανω ...
από sn0ufel4
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 01:24
Jump to forum
Jump to topic

@kokoblokos

1) διαρκείας που δεν έρχονται
2) πολλοί πολλοί λιγότεροι που μπαίνουν κούτρα
3) εισιτήρια που αγοράζονται σε άλλες θύρες και πάνε και κάθονται αλλού. Χθες στην 5 είχα δίπλα μου παιδιά που είχαν εισιτήρια για τη 2
από warmeater
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Διαβάζοντας το θέμα της σημερινής live sport "λύθηκε" και η απορία για την "επιλογή/χρησιμοποίηση" Τριάντη απο τον χαρτάκια
από Amsterdamer_87
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Να απαντήσω στους φίλους που αναρωτιούνται για τον Τσαλοβ. Η μόνη εξήγηση για την χρήση του Τσαλοβ είναι στο μυαλό του λουτσεσκου η εξής. Θέλει να παίζει με 10 παίκτες αλλα δεν το παίρνει χαμπάρι ο αντίπαλος. Μετά οταν βγάζει τον Ρώσο ο αντίπαλος παθαίνει σοκ γιατί νομίζει ότι παίζουμε με 12 ...
από wickerman
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Να απαντήσω στους φίλους που αναρωτιούνται για τον Τσαλοβ. Η μόνη εξήγηση για την χρήση του Τσαλοβ είναι στο μυαλό του λουτσεσκου η εξής. Θέλει να παίζει με 10 παίκτες αλλα δεν το παίρνει χαμπάρι ο αντίπαλος. Μετά οταν βγάζει τον Ρώσο ο αντίπαλος παθαίνει σοκ γιατί νομίζει ότι παίζουμε με 12 ...
από panpangr77
Δευ 03 Νοέμ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Θα εκφράσω μια αιρετική άποψη ,εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε την Κυριακή ήταν πολύ καλός ,εξαιρετικές επαφές με την μπάλα ,έσπαγε και απελευθέρωνε χώρους για τους συμπαίκτες του .Ήταν άτυχος γιατί βάλαμε 2 γκολ στην αρχή και μετά κάναμε διαχείριση . Σε ένα διάστημα που ο Ντελιας δεν ήταν καλος,αυτός ...
από Kaizen
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd

Διανοηστε οτι το ματς θα μπορουσε να εχει βγει ακομα και 5-5 ετσι;; Αρρωστο ματς κερδισαμε. Ισως το πιο τρελο ματς του ΠΑΟΚ που εχω δει στην ζωη μου
από astral
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Έχω πιο πολλά νεύρα για το σκουπίδι τον σιωπή παρα για την ήττα.

Ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός.