Μια βδομάδα πριν το τελευταίο ματς που τον χρειαζόμαστε βγαίνουν αυτά , τέλεια.
Όλα καλά βαίνουν για την Κυριακή
Η αναζήτηση βρήκε 268 εγγραφές
- Τρί 17 Φεβ 2026, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Κάποιοι βγάζετε τόση μιζέρια απαισιοδοξία ηττοπάθεια και έλλειψη πίστης στην ομάδα ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΈΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΜΙΑ ΠΑΟΚ 1-1 ΠΟΥ ΠΗΓΑΊΝΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΥΑ ΜΑΤς ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΑΜΕ ΕΊΜΑΣΤΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΓΡΑΦΙΚΟΊ?
...
Φίλε eortpol μιλάς για μιζέρια και απαισιοδοξία. Επειδή τα γραπτά μένουν, όταν όλο ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Το χειρότερο δεν είναι αυτό.
Το χειρότερο είναι να ζητάει εξτρέμ για back up του Τάισον και να του φέρνουν τον Ιβανούσετς για να γίνει δεκάρι.
Ο ιβανουσετς σε ολη την καριέρα του πλάγια επαιζε κυριως. 10αρι εχουμε και την αλλη αδυναμια του τον πελκινιο, μην ξεχασουμε να τον ανανεωσουμε κι ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίκτες τύπου Ιβανουσετς είναι αυτό ακριβώς που διαχρονικά θέλει ο Ραζβαν αριστερά. Ακριβώς για να έχει δεύτερο δεκαρι που συγκλίνει ώστε το κεντρικό δεκαρι να προωθείται για να διαταράσσει τις γραμμές του αντιπάλου, αλλά και να εναλλάσσονται οι παίκτες μεταξύ τους
Άρα η επιλογή Ιβανουσετς ήταν στα ...
Άρα η επιλογή Ιβανουσετς ήταν στα ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι μαλακιες δηλώσεις είναι αυτές που έκανες;
Να γράψω και εγώ την μαλακία μου μετά από μήνες ? τέτοια μαυρίλα που έχω μέσα μου δεν έχω όρεξη ούτε για αναλύσεις ούτε για τίποτα ... Ας το κάνουν αυτοί που πληρώνονται αδρά και πάνω από όλα ο πρόεδρος ...
αλλά ρε Μπάνε ... πόσο δίκιο έχεις ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Μαρσάντε , πραγματικά πρέπει να κάνω τεράστια προσπάθεια για να σου γράψω κάτι που δε θα το μετανιώσω.
Ιδίως η εξεφρασμένη σου άποψη ότι ο ΠΑΟΚ "είναι σε μια φάση αναδιάταξης της θέσης του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο" και το 1/5 που για άλλους είναι 1/10 κι άλλα τέτοια που λες το τελευταίο καιρό ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχασε κύπελλο, πρωτάθλημα και προκριματικά Ch.L.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάκη εδώ θα διαφωνήσω.
Η νοοτροπία και φιλοσοφία του ΠΑΟΚ από το 2017-2018 και ύστερα είναι πάντα πρωταγωνιστική.
Η χρονιά ξεκινάει με στόχο και τα 3 πάντα.
Η νοοτροπία και φιλοσοφία του ΠΑΟΚ από το 2017-2018 και ύστερα είναι πάντα πρωταγωνιστική.
Η χρονιά ξεκινάει με στόχο και τα 3 πάντα.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Και πέρυσι και φέτος σκατά τα έκανε ο Ραζβάν
Ωραίες οι κοντρες διοικητικά, αλλά υπάρχουν καθαρά αγωνιστικά εγκλήματα στο χορτάρι που δεν είναι διοικητικές αποφάσεις
Η τεράστια τρύπα που έχουμε στα χαφ και κάνει κάθε ματς ροντέο, αν πέρυσι εξηγούνταν από το "μεγάλο κακό" της διοίκησης να μη φέρει ...
Ωραίες οι κοντρες διοικητικά, αλλά υπάρχουν καθαρά αγωνιστικά εγκλήματα στο χορτάρι που δεν είναι διοικητικές αποφάσεις
Η τεράστια τρύπα που έχουμε στα χαφ και κάνει κάθε ματς ροντέο, αν πέρυσι εξηγούνταν από το "μεγάλο κακό" της διοίκησης να μη φέρει ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχασε κύπελλο, πρωτάθλημα και προκριματικά Ch.L.
Όταν ξεκίνησε η χρονιά ο οργανισμός ΠΑΟΚ σου έδειξε ότι έχει στόχο το πρωτάθλημα? 1 Σεπτεμβρίου εσύ πίστευες ότι ρεαλιστικά έχουμε στόχο το πρωτάθλημα?
Στο κύπελλο όταν πέσαμε στο μονοπάτι με γάβρο ήσουν σίγουρος ότι θα πας τελικό?
Τα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
να φυγει ο Ραζβαν για να ερθει ενας προπονητης που εχει δειξει εργο μονο μια σεζον στην κυπρο μονο και μονο επειδη πλεον ειναι στη Ρωσια. Μιλαμε για τραγωδια.
Αναγουλες θα χουμε.
Καλο καλοκαιρι
Αναγουλες θα χουμε.
Καλο καλοκαιρι
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Ωραιο πλανο..
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic