Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές

Return

από Andrew R
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Φίλε μου το γήπεδο είναι στόχος ζωής όπως το έχτισαν οι πριν από εμάς. Δεν είναι προϊόν εκβιασμού και λανθασμένου χρονικού ορίζοντα Ο Ιβάν δεν μπορεί να κάνει γήπεδο Τώρα!!!! Εκτός κι αν ματώσει. Για αυτό γίνεται κι ολο αυτό το αλισβερίσι χωρίς ουσία . Σέρνουν τον Ιβάν σε μια διαδικασία που στην ...
από PAOK LARISSA
Τρί 12 Αύγ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

1996... πρώτη χρονιά Θεσσαλονίκη, φοιτητής, που όλοι οι σύνδεσμοι για να προστατέψουμε τον ΠΑΟΚ κ τον πρόεδρο που κάτι καλό εκανε με τα τότε δεδομένα, κάναμε ντου στην εκπομπή του σαγόνια στην ερτ3 και τον πήραμε κ φύγαμε γτ μας τρυπουσαν και εσπέρναν διχόνοια στο σύλλογο κάτι Γεωργίου κ Θωμαιδηδες ...
από tolis14
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

μην πουλάτε τρέλα στον λαό του ΠΑΟΚ.

Αν και εφόσον, ο Ιβάν τα σκάσει και πάρει Ζαφείρη, τότε κάθε καλοκαίρι να βγάζουμε και έναν πλούσιο να διεκδικεί την ΠΑΕ, το γήπεδο, το λιμάνι ή το Μακεδονία Παλάς, ώστε ως αντίδραση ο Ιβάν να τα σκάει χοντρά.

Του χρόνου θα στείλω εγώ μια υπεύθυνη δήλωση ...
από navigator11
Τρί 14 Οκτ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μετά από μια αρκετά κουραστική ως τώρα μέρα μπήκα λίγο να χαζολογήσω, διαβάζοντας λίγο ξεκατίνιασμα περί ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ κλπ.
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 14 Οκτ 2025, 19:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Καλό Παράδεισο να έχει ο Λουκάς, αν και είμαι σίγουρος ότι προς τα εκεί πορεύεται. Εύχομαι όσοι έμειναν πίσω να βοηθήσουν τον Γιαννάκη να αντεπεξέλθει τις δυσκολίες της ζωής. Μεγάλη υπόθεση να έχεις στην οικογένειά σου τέτοιο πρόβλημα και να παραμένεις στις επάλξεις!
από Equalizer
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

ΠΑΟΚ - ΠΑΟΚ, σημειώσατε 1. Και... "live to die another day".

Ο Δικέφαλος παίζοντας ΚΥΡΙΩΣ απέναντι στους φόβους, τη νευρικότητα, την εσωστρέφειά του, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του Ολυμπιακού. Στο πρώτο μισάωρο, ξεκάθαρα οχι. Η ομάδα φοβόταν και τον ίσκιο της.

Μόλις βγήκε ο ...
από aivas19
Τρί 08 Ιούλ 2025, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Ζητησε ανανεωση Μπραντον και
ABOLEYTOI έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 20:29 γιατί έχει γάζα στα μούτρα στο βίντεο της προπονησης;
Ζητησε ανανεωση Μπραντον 😂
από Equalizer
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

ΞΑΝΑ κάνουμε τα στραβά μάτια σε Ταισον, που έκανε νοήματα αρνητικά στον πάγκο επειδή σκόραρε πριν βγει αλλαγή... Εχουμε και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.
από dragon
Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

gpap5 έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 16:23 Βλέπει ο Λοβρέν τους τύπους που φάγανε τα λεφτά στον ΟΠΕΚΕΠΕ και γελάει.
''Γατάκια'', τους λέει, ''κοιτάτε να μαθαίνετε''...

Περαστε μια εβδομάδα στον πάγκο κύριε!
Mod team
Αμα βλέπεις μπαλα