Είμαι σίγουρος, πως μέσα σε όλη αυτή την οδύνη και την θλίψη που περνάει ο οργανισμός,
θα μπορέσεις να σταθείς Στρατηγός.
Να ξεπεράσεις τον πόνο και την οδύνη που σίγουρα μαστίζει και εσένα ως άνθρωπος,
να εστιάσεις στους στόχους της ομάδος,
να βοηθήσεις τους παίχτες να βρουν την χαμένη ...
Η αναζήτηση βρήκε 183 εγγραφές
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 02:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
γίνεται ξεκάθαρο πως στήνεται παιχνίδι από τον Μηχανισμό των ''κάτω'', για να εκμεταλλευτούν το θλιβερό γεγονός και να αποπροσανατολίσουν ομάδα και κόσμο.
Ήδη άρχισαν να εμφανίζονται αναρτήσεις με χυδαίο περιεχόμενο, με φωτογραφίες εκείνου του πανό στο ΟΑΚΑ, με σχόλια και κριτικές χυδαίες που ...
Ήδη άρχισαν να εμφανίζονται αναρτήσεις με χυδαίο περιεχόμενο, με φωτογραφίες εκείνου του πανό στο ΟΑΚΑ, με σχόλια και κριτικές χυδαίες που ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Είναι πραγματική μου απορία πως γίνεται να νιώθουμε σαν να έφυγε κάποιος δικός μας;
Κάθε μέρα φεύγουν άτομα σε δυστυχήματα αλλά δε νιώθω έτσι παρά μια στιγμιαία στεναχώρια. Τώρα ένιωσα λες και έφυγε κάποιος απ την οικογένεια μου. Οχι μόνο εγώ, αλλά όλοι μας. Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
γνωρίζουμε τι καιρό θα έχει κατά τον αγώνα.
Τώρα, 09:35 το πρωί, φυσάει πολύ και βρέχει.
ΥΣ προτεραιότητα σήμερα η ομάδα να δείξει πως έχει ξεπεράσει την οδύνη και επιστρέφει ξανά στον κύριο στόχο που είναι Πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Μην αφήσουμε σε κανέναν να μας αποπροσανατολίσει.
Σεβόμαστε τους ...
Τώρα, 09:35 το πρωί, φυσάει πολύ και βρέχει.
ΥΣ προτεραιότητα σήμερα η ομάδα να δείξει πως έχει ξεπεράσει την οδύνη και επιστρέφει ξανά στον κύριο στόχο που είναι Πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Μην αφήσουμε σε κανέναν να μας αποπροσανατολίσει.
Σεβόμαστε τους ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
μην χαλάτε το σάλιο σας για τους Todayδες.
Προσπάθησαν να τρυπήσουν πισώπλατα και εκ των έσω τον Σαββίδη και κατά επέκταση τον ΠΑΟΚ, όπως και αρκετοί ακόμη, υποκύπτοντας στις εντολές της κυβέρνησης των Αθηνών, που με δούρειο ίππο τον ''πλούσιο ελληνοαμερικάνο'', προσπάθησαν να υποτιμήσουν τον ...
Προσπάθησαν να τρυπήσουν πισώπλατα και εκ των έσω τον Σαββίδη και κατά επέκταση τον ΠΑΟΚ, όπως και αρκετοί ακόμη, υποκύπτοντας στις εντολές της κυβέρνησης των Αθηνών, που με δούρειο ίππο τον ''πλούσιο ελληνοαμερικάνο'', προσπάθησαν να υποτιμήσουν τον ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
δυστυχώς η Άεκ φέτος φαίνεται τρομερά οργανωμένη στο mind game.
Είδα τον αγώνα με τον γαύρο.
Αν ο αγώνας γινόταν με Έλληνα διαιτητή και όχι με τον συγκεκριμένο, οι γαύροι θα έπαιζαν με παίχτες (όχι απλά παίχτη) λιγότερους.
Σε κάθε επαφή, οι της Άεκ έπεφταν και σφάδαζαν στις κραυγές και στις ...
Είδα τον αγώνα με τον γαύρο.
Αν ο αγώνας γινόταν με Έλληνα διαιτητή και όχι με τον συγκεκριμένο, οι γαύροι θα έπαιζαν με παίχτες (όχι απλά παίχτη) λιγότερους.
Σε κάθε επαφή, οι της Άεκ έπεφταν και σφάδαζαν στις κραυγές και στις ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
είχα γράψει προ καιρό πως ο Μυστακίδης θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ, για να καταστρέψει την ομάδα, να αναγκάσει τους οπαδούς να πιέζουν τον Σαββίδη να ασχοληθεί ή να επιλύσει τα προβλήματα του μπάσκετ, να αναγκαστεί αυτός να το κάνει, με συνέπεια να πέσει το ποδόσφαιρο, να έρθουν κακές στιγμές ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
....
Δεν είμαι λοβοτομημένος.
Θα κατστρεψει το μπασκετ για να αναγκασει το Σαββιδη ν ασχοληθει με την ΚΑΕ κι ετσι θα πεσει το ποδοσφαιρο.....
Ρε φιλε σορυ αλλα ουτ ο Χρυσανθος δε τα γραφει αυτα.
προσβολή να με συγκρίνεις με τον AllAboutPAOK, αλλά το αφήνω.
Σχολιάζεις, χωρίς να διαβάζεις ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
το οποίο υποβιβάζεται σε απλο τρίποντο, αν χασουμε σήμερα.nunies4 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:08
Πέρα από την δυσκολία, το ματς την άλλης Κυριακης είναι 6ποντο. Έχει και αυτό την σημασία του
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
εμπάθεια ή αποτυχημένος στοιχηματζής;Kaizen έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:11 Ποσες κατοχες λετε να χαρισει σημερα ο Πελκινιο;;
Στα ποσα αποτυχημενα τακουνακια θα σταματησει;;
Ποσους παικτες θα προσπαθησει να περασει;;
- Τρί 10 Φεβ 2026, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
τα τελειώματά του, ιδίως σε αγώνες φωτιά, είναι άσχημα.
Αλλά οι ασίστς του, είναι διαμάντια.
Φαίνεται να έχει δουλέψει πολύ το κομμάτι της τελικής πάσας.
Αλλά οι ασίστς του, είναι διαμάντια.
Φαίνεται να έχει δουλέψει πολύ το κομμάτι της τελικής πάσας.
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
MVP Μεϊτέ - όσοι ήταν γήπεδο, καταλαβαίνουν.
Ανάλυση από αύριο.
Απλά ήθελα να γράψω πως μου σηκώθηκαν οι τρίχες από το ρίγος, όταν είδα την Μάνα ενός εκ των άτυχων παιδιών, να χτυπά το τύμπανο στην σέντρα.
Ανατριχίλα.
Και σε κάθε χτύπημα, πρώτο το ''ΠΑΟΚ'' και αμέσως μετά ''Αδέλφια ζείτε, εσείς ...
Ανάλυση από αύριο.
Απλά ήθελα να γράψω πως μου σηκώθηκαν οι τρίχες από το ρίγος, όταν είδα την Μάνα ενός εκ των άτυχων παιδιών, να χτυπά το τύμπανο στην σέντρα.
Ανατριχίλα.
Και σε κάθε χτύπημα, πρώτο το ''ΠΑΟΚ'' και αμέσως μετά ''Αδέλφια ζείτε, εσείς ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ πήγα στον αγώνα και είδα τα εξής:
1. η ομάδα έχει σκάσει. Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και το μεγάλο διάστημα επιστροφής των τραυματιών, έχει ως αποτέλεσμα να παίζουν οι ίδιοι παίχτες συνεχόμενα παιχνίδια σε υψηλές εντάσεις. Ως συνέπεια, η κούραση είναι εμφανής.
Ο Μεϊτέ έπιανε το πόδι του και ...
1. η ομάδα έχει σκάσει. Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και το μεγάλο διάστημα επιστροφής των τραυματιών, έχει ως αποτέλεσμα να παίζουν οι ίδιοι παίχτες συνεχόμενα παιχνίδια σε υψηλές εντάσεις. Ως συνέπεια, η κούραση είναι εμφανής.
Ο Μεϊτέ έπιανε το πόδι του και ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
MVP για εμένα ο Μίχα.
Διόρθωσε την αμυντική ανασφάλεια, έφτιαξε καλύτερα το παιχνίδι από πίσω μπροστά, έκοψε αντεπιθέσεις,
έδωσε ώθηση στην ομάδα να βγει μπροστά.
Ο Μιχαηλίδης φέτος, κάνει χρονιά για μεγάλη μεταγραφή.
Διόρθωσε την αμυντική ανασφάλεια, έφτιαξε καλύτερα το παιχνίδι από πίσω μπροστά, έκοψε αντεπιθέσεις,
έδωσε ώθηση στην ομάδα να βγει μπροστά.
Ο Μιχαηλίδης φέτος, κάνει χρονιά για μεγάλη μεταγραφή.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
πέραν των επιτρεπτών ορίων κακός σήμερα.
Διαφορετικός παίχτης φέτος.
Κακώς παίρνει την θέση από τον Ιταλό.
Διαφορετικός παίχτης φέτος.
Κακώς παίρνει την θέση από τον Ιταλό.