Η αναζήτηση βρήκε 795 εγγραφές

Return

από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ριαν_Καπαγιαννιδης Από την στιγμή που ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι ΟΚ με τις 3-4ες θέσεις, αρκεί να είναι προπονητής της ομάδας ο Ραζβάν, δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να χαλιόμαστε εμείς οι 2-3 που θέλουμε κάτι άλλο. Πάμε να ξαναζήσουμε την μέρα της μαρμότας για ακόμα μία χρονιά αλλά ...
από barlow4
Τετ 20 Μάιος 2026, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Θα εφταιγε για ολα αν η διοικηση ηταν στοιχειωδως σοβαρη κ αν η παε λειτουργουσε με οργανογραμμα , διακριτους ρολους κ πλανο εξελιξης.
Αυτην τη στιγμη κυνηαμε τον αυτοφωρακια της παε.
Απο μια πλευρα, καλυτερα χωρις αυτοφωρακια μπας κ αναδειχθει (για δευτερη φορα) η διοικητικη ανυπαρξια.
από tsou
Τετ 20 Μάιος 2026, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Όταν παίζουμε πολλά ματς καιγόμαστε και δεν μπορούμε να τρέξουμε.

Όταν δεν παίζουμε ματς δεν μπορούμε να τρέξουμε γιατί υπάρχει έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Βέβαια, αυτά ισχύουν μόνο για εμάς. Οι άλλοι παίζουν άλλο άθλημα και σε άλλο πρωτάθλημα.

Ο ορισμός του μονά ζυγά δικά μας.

αυτή η ...
από john4serres
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

chrisg4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:10 Όνειρο το ρεπορτάζ για Besiktas αν ισχύει.
ΧΥΝΝΝ
από aivas19
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:21 Εχετε αναρρωτηθει ποτε τι καναμε στην προηγουμενη ζωη μας για να μας αξιζει η ενημερωση μας να ερχεται απο τον Κολκα;
Κοίτα από κάτι φυντάνια άλλων ομάδων, χίλια χρόνια ανάλατος Τζόρμπα και ο κουμπάρος του. Σουντουλίδης επίσης
από Polichni1926
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Όνειρο το ρεπορτάζ για Besiktas αν ισχύει.

ΧΥΝΝΝ

ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ!

εγω ειδα και ενα αρθρο του inpaok που λεει οτι σλοβενοι γραφουν σεναρια για ΠΑΟΚ και Ριερα . νομιζω οτι απο αυτα που εχουμε ακουσει και χωρις τρελες τυπου ερχεται ο μιτροβιτς στον ΠΑΟΚ ειναι οτι καλυτερο θα ...
από smoothcriminal1926
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

ΧΥΝΝΝ

ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ!

εγω ειδα και ενα αρθρο του inpaok που λεει οτι σλοβενοι γραφουν σεναρια για ΠΑΟΚ και Ριερα . νομιζω οτι απο αυτα που εχουμε ακουσει και χωρις τρελες τυπου ερχεται ο μιτροβιτς στον ΠΑΟΚ ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσα να φανταστω απο το εργο που εχω δει ...
από aivas19
Τετ 20 Μάιος 2026, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

st4this έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 19:22 Ποια ηταν η αλλαγη του Ταισον φετος και αδικηθηκε;
Θα έπαιζε βασικός ο Ιβανουσετς

Εικόνα
από gika
Πέμ 21 Μάιος 2026, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Οποιος πάρει την απόφαση να πουλήσει τον Κωνσταντελια καλό να είναι να τον ακολουθήσει όπου πάει.

Θα τον δίναν και στον γαύρο αυτοί αν τους έταζαν 100 ευρώ παραπάνω από ότι τους δίνει η στουτγγαρδη.

Αντί να φέρουν άλλους 3 ζαφειρηδες να παίξουμε μια φορά στην ζωή μας τσου λου, μετά από τέτοιο ...
από gika
Πέμ 21 Μάιος 2026, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:30 Βγαινει τιποτα επι τουτου; Μενει ή παμε επιτελους γι'αλλα;
Περίμενε. Πρώτα πρέπει να κάνουν troubleshoot γιατί το Skype δεν δουλεύει από τις 5 Μαΐου του 2025.
από nunies4
Πέμ 21 Μάιος 2026, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:30 Βγαινει τιποτα επι τουτου; Μενει ή παμε επιτελους γι'αλλα;
Τι να βγαινει; Δεν διαβασες στο τοπικ με τα "οικονομικα θεματα της ΠΑΕ", η την σημερινη αναλυση του Σαμπρακου;
Μονο πως δεν θα εχουμε απαγορευση μεταγραφων δεν γραφτηκε.
Υπαρχει καλυτερος να διαχειριστει το υπαρχον ροστερ;
από marsantos
Παρ 22 Μάιος 2026, 08:13
Jump to forum
Jump to topic

Ηρθα στην δουλεια χωρις να ξερω ποιος θα ειναι ο προπονητης μας, θα φυγω ξεροντας ποιος θα ειναι ο προπονητης μας. :mrgreen:

μπας και.

Φίλε embuji καλημέρα..
Όσο ήταν ανοιχτή η περίοδος των μεταγραφών η ομάδα πήγαινε υπερηχητικά..
Και το κατάφερε χάρη σε σένα παιχταρά μου..
Μόλις αρχίσουν οι ...
από gika
Παρ 22 Μάιος 2026, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;

Λιγοψυχοι και ανικανοι. Αυτο μου βγαζει πλεον η παραμονη λουτσεσκου. Δε γινεται μια διοικηση να αποδεχεται την φετινη χρονια.

Ειναι πιο λογικό το να μείνει, να γίνουν διοικητικές και οργανωτικές αλλαγές ...
από tsou
Σάβ 23 Μάιος 2026, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Από την Forza μαθαίνουμε σήμερα και επίσημα πως δεν τίθεται κανένα θέμα προπονητή και ο σχεδιασμός προχωράει με τον λουτσο.

Λευκή πετσέτα, θα πω εγώ. ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστώ.

Δε βαριέσαι....θα δούμε μπαλάρα Νοέμβριο-Γέναρη θα αδειάσει-καταρρεύσει η ομάδα τον Μάρτη θα χάσει κάθε δυνατό στόχο ...
από tsou
Σάβ 23 Μάιος 2026, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Αφού συμφωνούμε ότι είναι καλό γτ λες ότι θα κράζουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο; δηλαδή από όλες τις παθογένειες του οργανισμού ΠΑΟΚ εσύ τον γκρινιάρη λαό βλέπεις;

Ρε αδερφέ φέτος ταπεινώθηκες απανωτές φορές ενώ σαν οργανισμός ο ίδιος ο πρόεδρος ανέβασε στο Θεό τον πήχη μιλώντας για νταμπλ και ...