Η αναζήτηση βρήκε 681 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Δευ 25 Αύγ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

[media] Εικόνα[/media]

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ
από Outsider1926
Τρί 26 Αύγ 2025, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Κάνω μία δήλωση και αποχωρώ για την ώρα: Για όνομα του Θεού όχι δίδυμο Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης μέσα στη σεζόν, αν κάποια ανώτερη δύναμη με ακούει ας σώσει τα μάτια μου από αυτό το θέαμα. Με τον Ιταλό ακόμα και να έρθει δεν μου δίνει ασφάλεια ότι θα πάρει τη θέση ενός εκ των δύο, μπορεί να είναι καλός ...
από paoki19
Τρί 26 Αύγ 2025, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

Είναι παράδοξο πόσο εύκολα απογοητευεστε μερικοί με ένα όνομα που βγάζουν οι αρδ, ενώ πριν λίγες ώρες τα παιδιά που έχουν τις πληροφορίες μιλούσαν για μεγάλες κινήσεις...

Λίγο υπομονή βρε αλάνια και απογοητευομαστε όλοι μαζί στις 2 Σεπτεμβρίου...
από theo G4
Τρί 26 Αύγ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 10:20 Αρα το γλυκο... ηταν ζελεδακια; Εγω ελπιζω σε κατι καλυτερο.
Γιατί ρε άσχημα είναι τα αρκουδάκια Haribo,
και οι μικρές coca colitses τα σπάνε.
από DimitrisS
Τρί 26 Αύγ 2025, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

"H ανακοινωση της απόκτησης του Ζαφειρη, θα δημοσιευτει οταν θα ειναι ετοιμη."

Δημοσιογραφος/Ρεπορτερ.
από Polichni1926
Τρί 26 Αύγ 2025, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις μολις στον Λιμπερο λιμπερο λιμπερο λιμπερο κατι ελεγε ο παραγωγος οτι απο την abola βγαινει οτι η Σπορτινγκ ειναι σε προχωρημενες συζητησεις με Ντελια. Εχετε ακουσει κατι εσεις; Εμενα μου φαινεται εκτος πραγματικοτητας πλεον να φυγει ο Ντελιας. Δεν εχει γραφτει σε κανενα σαϊτ ΠΑΟΚ ομως ...
από adam04
Τρί 26 Αύγ 2025, 14:15
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις μολις στον Λιμπερο λιμπερο λιμπερο λιμπερο κατι ελεγε ο παραγωγος οτι απο την abola βγαινει οτι η Σπορτινγκ ειναι σε προχωρημενες συζητησεις με Ντελια. Εχετε ακουσει κατι εσεις; Εμενα μου φαινεται εκτος πραγματικοτητας πλεον να φυγει ο Ντελιας. Δεν εχει γραφτει σε κανενα σαϊτ ΠΑΟΚ ομως ...
από Maklaz
Τρί 26 Αύγ 2025, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Την βάζω και εδώ γιατί μαζεύεται κόσμος

Εικόνα
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από kz1111
Τετ 27 Αύγ 2025, 09:17
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 09:14 Πολυ σκονη εχει σηκωθει για το φορ... Αυτο ομως σημαινει οτι ο Τσαλοφιδης χαιρεταει;

Επισης κατι ειπανε οτι ο ((((μπουζας)))) εγραψε κατι για τον Ταισον. Εχει κανενας εικονα τι εγραψε ακριβως;
«Σοβαρο οικογενειακο προβλημα, ας ελπισουμε να το ξεπερασει και να μην φυγει» αυτο εγραψε
από Polichni1926
Τετ 27 Αύγ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ σκονη εχει σηκωθει για το φορ... Αυτο ομως σημαινει οτι ο Τσαλοφιδης χαιρεταει;

Επισης κατι ειπανε οτι ο (((( μπουζας )))) εγραψε κατι για τον Ταισον. Εχει κανενας εικονα τι εγραψε ακριβως;

λεει οτι αντιμετωπιζει σοβαρο οικογενειακο προβλημα και ας ελπισουμε να το ξεπερασει χωρις να φυγει ...
από Polichni1926
Τετ 27 Αύγ 2025, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:17
Polichni1926 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:16
embuji έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:14

Τρωει havaianas στο κεφαλι;
τρωει αρκετο milwaukee bucks φημες λενε
ΩΩωωωω... Κακο. Ελληνικης προελευσεις οι bucks? Μην φταιμε κιολας
τοσο μακρια δεν εχω φτασει σε ρεπορταζ η αληθεια ειναι ,αφηνω κατι και στον μπουζα .χαχα
από epitropos
Τετ 27 Αύγ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Τιποτα δεν είναι τυχαιο..Μακαρι αφανισμο
από DaVinci
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Όλο το καλοκαίρι υπήρχε σύρμα για φορακλα πρώτης κλάσης, θα τρίβουμε τα μάτια μας κλπ κλπ και μέσα Αυγούστου φέραμε τον χάρτινο Γιακουμάκη δανεικό. Για στοπεράκλα ακούγαμε που μέχρι κι ο έμπιστος Ολλανδός έλεγε για μεγάλη επένδυση αλλά τελικά έρχεται ένας δανεικός με 40 εμφανίσεις σε πρώτη κατηγορία ...
από wickerman
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Παλικάρια για τον Τζίμα διαλέξτε είτε το ο κόσμος παίζει μπάλα, είτε το πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μην το ξεχειλώσετε εδώ μέσα με τα off-topic επειδή είναι εμπορικό το θέμα και βαριέστε να μπαίνετε στα κατάλληλα.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω το κουράζουμε πολύ με Τσάλοφ. Καλός παίκτης, όχι για μας, δεν ταίριαξε με την ομάδα, δεν φταίει εν προκειμένω ο προπονητής, ούτε ο παίκτης. Απλά κάποιες μεταγραφές δεν βγαίνουν - σύμφωνα με έρευνα οι μισές απ'όσες γίνονται. Πάμε παρακάτω.