Η αναζήτηση βρήκε 629 εγγραφές
- Τετ 06 Μάιος 2026, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Βασικά δεν το λες γήπεδο. Πέρα από όσους είμαστε δεμένοι με το συγκεκριμένο γήπεδο και γουστάρουμε την ιεροτελεστία σίγουρα δεν προσελκύει κόσμο ως εμπειρία.για 300 δεν ξέρω. Δεν θέλω να μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί εγώ ότι και να βάλουν βρε με δόσεις θα είναι βρε με ένα μήνα απεργία πείνας, θα πάρω ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Θα τα φτιάξει όλα ο Παπαμιμίκος και δεν θα πιάνουν κοροϊδο τον ΠΑΟΚ.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δε πειραζει προεδρε για το χαλι που ειδαμε φετος με εξαιρεση 2 μηνες. Δε χρειαζομασταν παικτες, ενισχυση, διοικηση της προκοπης. Τιποτα απολυτως ολα καλα ηταν.
Προπονητικο σε 15 χρονια και γηπεδο σε 30 εμεις σε θελουμε και φτωχο, και στο ροστοφ, με skype και που και που ενα ελικοπτερο και σπαθι ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν απαιτώ πρωτάθλημα στα 100 χρόνια. Απαιτώ όραμα και παρουσία από τον ηγέτη της ομάδας. Απαιτώ επαγγελματισμό και σεβασμό στα διοικητικά και στα αγωνιστικά τμήματα.
Απαιτώ θάρρος, θράσος προσπάθεια και μαχητικότητα. Από το Skype στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ.
Με παραλίγο πώληση Ντελια και ασόβαρο ...
Απαιτώ θάρρος, θράσος προσπάθεια και μαχητικότητα. Από το Skype στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ.
Με παραλίγο πώληση Ντελια και ασόβαρο ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον 2ο χρόνο του πήρε πρωτάθλημα ο κλόουν, που παρεπιπτόντως δουλεύει πολύ καλύτερα του Σαββίδη. Έφερε σοβαρό άνθρωπο και του άφησε το πρότζεκτ δίνοντας του και σοβαρό μπατζετ. Εδώ πρέπει να εμπλέκονται, γιοι, ανηψιοί, γαμπροί, και κάθε τυχαίος.
Τι εννοείς ότι ο νέος αντιπρόεδρος δεν έχει το ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Parolos
Σοβαρά τώρα μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα γυρνάς και γράφεις πως κάνω προπαγάνδα?
Εγώ?
Δεν ντρέπεστε λίγο ρε
Έχουμε να δούμε μια χαρά πόσα χρόνια η παε είναι εταιρία οικογενειακό περίπτερο έχετε βγάλει τα παοκομετρα ένα καλοκαίρι σε όλους έχετε ορίσει τι είναι ΠΑΟΚ στο μυαλό σας και ...
Σοβαρά τώρα μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα γυρνάς και γράφεις πως κάνω προπαγάνδα?
Εγώ?
Δεν ντρέπεστε λίγο ρε
Έχουμε να δούμε μια χαρά πόσα χρόνια η παε είναι εταιρία οικογενειακό περίπτερο έχετε βγάλει τα παοκομετρα ένα καλοκαίρι σε όλους έχετε ορίσει τι είναι ΠΑΟΚ στο μυαλό σας και ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι πιστεύετε ότι κάτι θα αλλάξει και μιλάτε για πλάνο τριετίας, πενταετίας , τεχνικούς διευθυντές, αυξημένο μπάτζετ κλπ σας παραδέχομαι για την υπομονή και την αισιοδοξία σας.
Είμαστε και μεις με την πίκρα στην ψυχή μας, με τα ΑΝ και τα ΓΙΑΤΊ μόνιμα στις συζητήσεις μας . Που βλέπουμε ότι φτάσαμε ...
Είμαστε και μεις με την πίκρα στην ψυχή μας, με τα ΑΝ και τα ΓΙΑΤΊ μόνιμα στις συζητήσεις μας . Που βλέπουμε ότι φτάσαμε ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαστε η μοναδική σου "εταιρεία" στην οποία δουλεύουν φίλοι του γιου σου για να κάνουν μεταγραφές ενώ πιο πριν δούλευαν σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Που ανήψια σου κάνουν τους σκάουτερ. Που ρόλο στρατηγικού σύμβουλου θα έχει ο Αντρασ της ανηψια σου. Που δουλεύουν παιδιά γυναίκες αδερφές γυναικών ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβάν βγαίνει ο κλόουν και λέει ότι ξερίζωσε το σύστημα τη βρωμιά το παρασκήνιο και τις λάσπες...αυτός ο γελοίος κλόουν πήρε καλύτερες αποφάσεις από σένα φέτος
Πραγματικά το χαρτί είναι μια μέτρια ομάδα που απλά είχε σταθερότητα...γκρίνια κλαψα και για διοίκηση έναν τροβαδούρο ντενεκέ κλόουν.
Δεν ...
Πραγματικά το χαρτί είναι μια μέτρια ομάδα που απλά είχε σταθερότητα...γκρίνια κλαψα και για διοίκηση έναν τροβαδούρο ντενεκέ κλόουν.
Δεν ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ χάσαμε το κύπελλο από τον οφη....
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Θαύμα είπε... Θαύμα πήρε ο ΟΦΗ μετά από 40 κύπελλο..
- Δευ 11 Μάιος 2026, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαρσαντε σε παρακαλώ στείλε μου από αυτά που πίνεις, είναι δύσκολη στιγμή και τα χρειάζομαι.
Τρέχω να παίξω του χρόνου πρωταθλητη τον ΠΑΟΚ. Pole position εξασφαλίσαμε όχι αστεία.
Ιδίως το ότι μαεστρικα παγιδεψαμε την αεκ να πάρει το πρωτάθλημα ώστε του χρόνου να είναι κουρασμένη στην Ευρώπη ...
Τρέχω να παίξω του χρόνου πρωταθλητη τον ΠΑΟΚ. Pole position εξασφαλίσαμε όχι αστεία.
Ιδίως το ότι μαεστρικα παγιδεψαμε την αεκ να πάρει το πρωτάθλημα ώστε του χρόνου να είναι κουρασμένη στην Ευρώπη ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 00:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς μας ανέλυσε πως οι συνθήκες είναι ιδανικές να το πάρουμε του χρόνου, μιας κα φέτος οι συνθήκες ήταν οι χειρότερες δυνατές...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
εντωμεταξυ, ολοι αυτοι που επιλεγει ειναι ανικανοι, αυτος ομως βλεπει 10 χρονια μπροστα. 4D chess μιλαμε!
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι κάθεστε και γράφετε..
Λες και η 2η θέση θα οδηγούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ για εμάς. Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα. Που όχι ότι είναι πλήρως απίθανο, αλλά εμείς είμαστε ιστορικά ανίκανοι.
Όλα θα αλλάξουν από του χρόνου, μετά την επιλογή Παπαμιμίκου που θα αλλάξει την ρότα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ...
Λες και η 2η θέση θα οδηγούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ για εμάς. Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα. Που όχι ότι είναι πλήρως απίθανο, αλλά εμείς είμαστε ιστορικά ανίκανοι.
Όλα θα αλλάξουν από του χρόνου, μετά την επιλογή Παπαμιμίκου που θα αλλάξει την ρότα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ...