Αναζήτηση για περισσότερες από 1075 εγγραφές

Return

από embuji
Παρ 22 Μάιος 2026, 07:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ηρθα στην δουλεια χωρις να ξερω ποιος θα ειναι ο προπονητης μας, θα φυγω ξεροντας ποιος θα ειναι ο προπονητης μας. :mrgreen:

μπας και.
από embuji
Παρ 22 Μάιος 2026, 07:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Οι καλυτεροι παικτες δεν εχουν καμια ορεξη να κανουν προετοιμασια μεσα στο κατακαλοκαιρο και να παιζουν προκριματικα Ιουλη μηνα.
από embuji
Παρ 22 Μάιος 2026, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

Ψάχνω να βρώ ποιά ήταν η πιό γερασμένη ομάδα ΟΛΟΥ του Γιουρόπα λήγκ.

Ποιά ήταν, ποιά ήταν ...

Ψηφίζω προς ανανέωση του 34χρονου Οζντόεφ, του Τάισον, του Μπάμπα, του Λοβρέν, να κρατήσουμε Μειτέ, Πέλκα, να φέρουμε δανεικό Γιακουμάκη, και μην χάσουμε τον μεγάλο σεντερ μπάκ Κετζιόρα.

Η πιο ...
από embuji
Παρ 22 Μάιος 2026, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;

Λιγοψυχοι και ανικανοι. Αυτο μου βγαζει πλεον η παραμονη λουτσεσκου. Δε γινεται μια διοικηση να αποδεχεται την φετινη χρονια.
από embuji
Παρ 22 Μάιος 2026, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;

Λιγοψυχοι και ανικανοι. Αυτο μου βγαζει πλεον η παραμονη λουτσεσκου. Δε γινεται μια διοικηση να αποδεχεται την φετινη χρονια.

Βέβαια ακριβώς τα ίδια,μα ακριβώς, γράφαμε τον Μάιο/Ιούνιο του 2023

Φιλε ο ...
από embuji
Παρ 22 Μάιος 2026, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκάθαρα περίμεναν κατάκτηση κυπέλλου και 2η θέση οπότε δεν έγινε προεργασία ...
από embuji
Παρ 22 Μάιος 2026, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αποδεδειγμενα ο Λουτσεσκου δεν εχει "αγαπες" σε παικτες και τους βαζει πανω απο καλυτερους τους, ουτε απαιτει ανανεωση ποδοσφαιριστων που δεν εχουν να προσφερουν απολυτως τιποτα. Δουλευομαστε μεταξυ μας.
από embuji
Παρ 22 Μάιος 2026, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Οριακά έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως θέλω να το πάρουν οι γάβροι, για την Κ Λ Α Ψ Α του ναιαλλάστηνπολυιδιοκτησία σδνα και τα στόριζ του δπγ από το Σούνιο.

Κατά βάθος βέβαια θα επικρατήσει η αγάπη μου για τον Μεντιέτα και τον Ανγκούλο, αλλά λέω.

Ειναι δυσκολο. Απο την μια, κερδιζει ο γαυρος ...
από embuji
Κυρ 24 Μάιος 2026, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Στο μαρουσι πως πανε τα πραγματα; :lol: :lol:
από embuji
Κυρ 24 Μάιος 2026, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Παντου σε οτι live μπεις οτι τσατ γινεται χαμος βριζονται πανυγηριζουν δεν υπαρχει. Τι ωραια που ειναι οταν εισαι στην απεξω :lol: :lol:
από embuji
Κυρ 24 Μάιος 2026, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

ramboutla έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 22:07 Αμα στην θεση του γαβρου ειμασταν εμεις, το τριποντο στανταρ θα ειχε γραψει
και φαουλ και τεχνικη και πεναλτυ.
από embuji
Δευ 25 Μάιος 2026, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
από embuji
Δευ 25 Μάιος 2026, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Για να έρθει ο Κονσεϊσάο και ο κάθε Κονσεϊσάο θα πρέπει να βρει δομικά στοιχεία στον οργανισμό τα οποία δεν υπάρχουν .
και επίσης μεταγραφές.
συν το γεγονός ότι ο εκρηκτικός χαρακτήρας του δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να συνυπάρξει με τον Ιβάν.

αν και νομίζω ότι θεωρείται βέβαια η παραμονή του ...
από embuji
Δευ 25 Μάιος 2026, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΕΡΤΖΙΟ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΡΑΜΑ ΛΙΓΟ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΦΕΡΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΕΔΩ.