μπας και.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1075 εγγραφές
- Παρ 22 Μάιος 2026, 07:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ηρθα στην δουλεια χωρις να ξερω ποιος θα ειναι ο προπονητης μας, θα φυγω ξεροντας ποιος θα ειναι ο προπονητης μας.
μπας και.
μπας και.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 07:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Οι καλυτεροι παικτες δεν εχουν καμια ορεξη να κανουν προετοιμασια μεσα στο κατακαλοκαιρο και να παιζουν προκριματικα Ιουλη μηνα.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψάχνω να βρώ ποιά ήταν η πιό γερασμένη ομάδα ΟΛΟΥ του Γιουρόπα λήγκ.
Ποιά ήταν, ποιά ήταν ...
Ψηφίζω προς ανανέωση του 34χρονου Οζντόεφ, του Τάισον, του Μπάμπα, του Λοβρέν, να κρατήσουμε Μειτέ, Πέλκα, να φέρουμε δανεικό Γιακουμάκη, και μην χάσουμε τον μεγάλο σεντερ μπάκ Κετζιόρα.
Η πιο ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;
Λιγοψυχοι και ανικανοι. Αυτο μου βγαζει πλεον η παραμονη λουτσεσκου. Δε γινεται μια διοικηση να αποδεχεται την φετινη χρονια.
Λιγοψυχοι και ανικανοι. Αυτο μου βγαζει πλεον η παραμονη λουτσεσκου. Δε γινεται μια διοικηση να αποδεχεται την φετινη χρονια.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;
Βέβαια ακριβώς τα ίδια,μα ακριβώς, γράφαμε τον Μάιο/Ιούνιο του 2023
Φιλε ο ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκάθαρα περίμεναν κατάκτηση κυπέλλου και 2η θέση οπότε δεν έγινε προεργασία ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αποδεδειγμενα ο Λουτσεσκου δεν εχει "αγαπες" σε παικτες και τους βαζει πανω απο καλυτερους τους, ουτε απαιτει ανανεωση ποδοσφαιριστων που δεν εχουν να προσφερουν απολυτως τιποτα. Δουλευομαστε μεταξυ μας.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Οριακά έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως θέλω να το πάρουν οι γάβροι, για την Κ Λ Α Ψ Α του ναιαλλάστηνπολυιδιοκτησία σδνα και τα στόριζ του δπγ από το Σούνιο.
Κατά βάθος βέβαια θα επικρατήσει η αγάπη μου για τον Μεντιέτα και τον Ανγκούλο, αλλά λέω.
Ειναι δυσκολο. Απο την μια, κερδιζει ο γαυρος ...
- Κυρ 24 Μάιος 2026, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μαρουσι πως πανε τα πραγματα;

- Κυρ 24 Μάιος 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντου σε οτι live μπεις οτι τσατ γινεται χαμος βριζονται πανυγηριζουν δεν υπαρχει. Τι ωραια που ειναι οταν εισαι στην απεξω

- Κυρ 24 Μάιος 2026, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
και φαουλ και τεχνικη και πεναλτυ.ramboutla έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 22:07 Αμα στην θεση του γαβρου ειμασταν εμεις, το τριποντο στανταρ θα ειχε γραψει
- Δευ 25 Μάιος 2026, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
- Δευ 25 Μάιος 2026, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Για να έρθει ο Κονσεϊσάο και ο κάθε Κονσεϊσάο θα πρέπει να βρει δομικά στοιχεία στον οργανισμό τα οποία δεν υπάρχουν .
και επίσης μεταγραφές.
συν το γεγονός ότι ο εκρηκτικός χαρακτήρας του δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να συνυπάρξει με τον Ιβάν.
αν και νομίζω ότι θεωρείται βέβαια η παραμονή του ...
- Δευ 25 Μάιος 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΕΡΤΖΙΟ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΡΑΜΑ ΛΙΓΟ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΦΕΡΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΕΔΩ.
- Δευ 25 Μάιος 2026, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic