Η αναζήτηση βρήκε 102 εγγραφές

Return

από ΠΟΡΚΥ-5
Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Επαναφορά του ΠΑΟΚ στις προσπάθειες απόκτησης του Τσέχου χαφ https://www.transfermarkt.com/alex-kral/profil/spieler/337333 από την Ουνιόν Βερολίνου. Ακούγεται πως η προσφορά που κάνει ο Δικέφαλος στη γερμανική ομάδα ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ και στα 4 εκατ. για τριετές συμβόλαιο στον παίκτη ...
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Να ρωτήσω κάτι ο Ζαφείρης έχει γυναίκα το παιδί ή να ετοιμάζονται οι Σαλονικιες για το γνωστό κόλπο γκροσο?
από prist64
Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

πω πω πω
gazzeta,παπασκουριάς γραφουν για Λοκονγκα

οταν λεγαμε για ASL ή AMSL αυτοι τρωγανε βελανιδια
και ασταρωνανε τα καγκελα
από Michael Scott
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Εδω ειναι που πρεπει να κανουμε την κίνηση ματ και να προσφέρουμε ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Θωμά τον Μουργκ!

Νομιζω θα τρομάξουν τοσο πολυ που θα μας τον δώσουν και πιο φθηνό :lol: :opaokara:
από blackzone44
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:28 ο black κατι (δε θυμαμαι ας με συυχωρεσει το παιδι) που ειπε οτι ειναι κλεισμενος ο Ζαφ που εξαφανιστηκε να μας πει καμια εξελιξη??
Δεν υπάρχει άλλη εξελίξει έχει κλείσει η μεταγραφή και περιμένουμε την Σλαβια να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη που έχει ήδη βρεθεί.
από blackzone44
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα μάγκες, έχει έρθει προσφορά για Τσαλοφ αγορά με €3.000.000 επίσης για Σέντερ μπακ απο ότι έμαθα δίνουμε συμβόλαιο κοντά στα 1.5
από Paok1926 + male-sykies
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Ο τζομπαρτζογλου έπαιρνε ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα και.. Ο άνθρωπος είναι μίζερος όσο δεν πάει. Κοιτάξτε μόνο τα μούτρα του όταν οι άλλοι του λένε για συμφωνία με Ζαφείρη. Η μιζέρια η ίδια. Σε οδηγεί στην κατάθλιψη η στα ναρκωτικά.

Λίγο ηρεμα με το τι γράφουμε...
Sourmenetes
από prist64
Τρί 12 Αύγ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν ...
από Unpsofable78
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Aye4

Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...
από Kabamaru11
Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Vanja Drkusic της Ζενιτ θα ηταν καλη επιλογη,εχει ηδη ρυθμο,δεν δειχνουν να τον πολυπιστευουν για βασικο,4εκ τον ειχαν παρει πριν 1,5 χρονο αν ειδα καλα,με τοσα ισως κ λιγοτερα ανετα τον εδιναν.Ειναι διεθνης σε καλη ηλικια,πολυ δυναμικος αλλα οχι εμπειρος σε υψηλο επιπεδο οπως ο γαλλος.
από blackzone44
Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

Αυριο ανακοινώνεται ο Ζαφειρης Μάγκες μου ότι να ναι γράφουν στην Τσεχία έχετε τον λόγο μου.
από MagdiTolba
Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε χωρίς παρεξήγηση, δεν έχω θέμα μαζί σου εννοείται. Απλά δεν θεωρώ λογική τη σιγουριά μέχρι να επισημοποιηθεί κάτι (είτε μεταγραφή είτε ναυάγιο)

Στην πολύ αρχή κι εγώ δεν πίστευα τον blackzone. Αν θυμαστε ελεγε για προταση μας στα 8.5 εκ. Κανείς δεν το πίστευε. Η sfina το είχε διαψεύσει ...
από Macho
Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Δε ήθελα αλλά εφόσον το βλέπω να έρχεται σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και αγαπάω την ομάδα υπερβολικά για να μην βάλω όσο γίνεται ένα λιθαράκι ώστε να μην γίνει οίκος ανοχής εδώ μέσα εάν δεν έρθει:

Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας ...
από WeWillRockYou
Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που τελείωσε η πρώτη πρόκριση και εξασφαλίστηκαν οι όμιλοι τα ερωτήματα είναι:
- θα κλείσει τελικά ο Ζαφείρης άμεσα;
- είναι έτοιμος ο Γιακουμάκης για το παιχνίδι την επόμενη εβδομάδας
- και το κυριότερο, αν πράγματι έχει σκάσει πρόταση για Τσαλόφ, τον δίνεις πριν τα παιχνίδια με την Ριέκα με ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παρ 15 Αύγ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Hayate έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 10:35 Πάλι παίζουν άρθρα για Ραμπιο βλέπω όπως πέρυσι....Να δούμε που θα κάτσει η μπίλια...
Φιλικά, σταμάτα το. Το χαζοτρόλινγκ έπαψε να είναι αστείο το 2010, κρίμα είναι να το συνεχίζεις.