τα "όχι" μπορεί να μετατραπούν σε "ναι" με κάποια λεφτά παραπάνω
ας ανεβάσουν λίγο τα συμβόλαια που δίνονται, καιρός είναι
λεφτά υπάρχουν στην άκρη από τις πωλήσεις
Η αναζήτηση βρήκε 581 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Mακάρι να στέκει το εκ νέου ενδιαφέρον για τον Γερμάνο και κυρίως μακάρι να προχωρούσε...
Αυτός μαζί με Κραλ μας ανεβάζουν επίπεδο και πράγματι είναι κινήσεις από το πάνω ράφι για τα δεδομένα μας.
Αυτός μαζί με Κραλ μας ανεβάζουν επίπεδο και πράγματι είναι κινήσεις από το πάνω ράφι για τα δεδομένα μας.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βαρεθήκατε να περιμένετε μεταγραφές που είναι δύσκολο (αν όχι αδύνατο) να πραγματοποιηθούν ? Ας κατεβεί ο πήχης να πάμε σε πιο γήινα πράγματα μπας και δούμε καμιά μεταγραφή.
Το μαροκινο λιονταρι περιμενουμε. Θα καταλαβει οτι η βερονα δεν έχει φραγκο και θα ερθει.
Για τον Τσέντιρα λες ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
θα επαιζε σουτια με τον λουτσεσκου καθε μερα. Δεν ειναι φορ που παιζει για την ομαδα. η ομαδα παιζει γιαυτον. φορακλα αλλα οχι το στυλ παικτη που θα ηθελε ο Λουτσεσκου.black death έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:18 Εγω τωρα να νιωσω ασχημα που δεν θα ανεβαινε η ψυχολογια μου αν περναμε το μορον;
- Παρ 01 Αύγ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως Ντιουκς και Κραλ είναι μεταγραφές από το πάνω ράφι.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ρε pavlenka 7 χρόνια ήσουνα στην Βέρντερ πες ένα καλό λόγο και στην ομάδα και στον παίχτη.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. 4 εκατομμύρια για παίκτη 31+ χρονών και από την Βέρντερ και πρόσφατα τραυματίας + να έχει μπει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του τα θεωρώ πολλά. Και θα συμφωνήσω με την ΠΑΕ που κάνει παζάρια. Κατά τα άλλα να έρθει το παλικάρι , θηρίο το βλέπω ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν κάποιος κρατάει στατιστικά, αλλά νομίζω κάθε χρόνο τέτοια εποχή υπάρχει ένα μοτίβο- ''πάγωμα''.
Το οποίο εν μέρει, έχει μια λογική εξήγηση, ασχέτως αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί.
Κάθε χρόνο μοιάζει να ξεκινάμε με κάποιες κινήσεις νωρίς, για τις οποίες ο στόχος είναι να συμμετέχουν στην ...
Το οποίο εν μέρει, έχει μια λογική εξήγηση, ασχέτως αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί.
Κάθε χρόνο μοιάζει να ξεκινάμε με κάποιες κινήσεις νωρίς, για τις οποίες ο στόχος είναι να συμμετέχουν στην ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τόσο μεγάλη η καθυστέρηση που θα συμβιβαζόμουν με το τανζνανικό άτι! Ξέρει την ομάδα, τι ζητάει ο Ραζβαν ,δεν θέλει χρόνο προσαρμογής και δεν θα καπελώσει τον Μύθου. Αν βάλει και γκολ θα είναι μπόνους. (μεταξύ σοβαρού κι αστείου)
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις ο κωσταντελιας άφησε το 7 και πήρε το παλιό το 65. Το αγαπημένο του Γερμανού είναι το 7!!!!! Τυχαίο???? Σύμπτωση????
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Άραγε ένα χαστουκακι από Αυστρία μεριά, θα κινούσε λίγο τα νερά στο βάλτο του μεταγραφικού σχεδιασμού μας? Δεν λέω για φάπα ολκής αλλά για ένα μικρό μπατσάκι που θα μπορούσε να διορθωθεί στον επαναληπτικό. Ή όχι?
Καλησπέρα σε όλους!
Με καμία επικριτική διάθεση, μιας και για μένα ο οπαδισμός ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυνατό όνομα το χαφ.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο Γερμανός
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ότι μου είπαν σας είπα
Δεν με χαλάει να βγω μλκς αν δεν βγει απλά να μην δημιουργηθεί προσδοκία και μετά έρθει κάποιος άλλος και απογοητευτουμε
Δεν με χαλάει να βγω μλκς αν δεν βγει απλά να μην δημιουργηθεί προσδοκία και μετά έρθει κάποιος άλλος και απογοητευτουμε
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πειράζει
Ζωντανέψαμε λιγάκι με την πληροφορία του φίλου
Ζωντανέψαμε λιγάκι με την πληροφορία του φίλου