Η αναζήτηση βρήκε 584 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αυτά που δίνει ο Ντέλιας στο γήπεδο και οτι πρόσφερει στο brand ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να τα βρούμε σε άλλον παίχτη. Αρνηθείτε την πρόταση και ανανεώσετε τον για να ηρεμήσει λίγο το κεφαλι μας με το καλοκαίρι που έχουμε.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε πλάνο αντικατάστασης αφού θα ρθει καλύτερος αφού
Να μας πείτε με 60 μύρια έσοδα ΜΟΝΟ από πωλήσεις άμα αρκούν για αυτάρκεια η πρέπει να πουλήσουμε και κανέναν ακόμα
Να μας πείτε με 60 μύρια έσοδα ΜΟΝΟ από πωλήσεις άμα αρκούν για αυτάρκεια η πρέπει να πουλήσουμε και κανέναν ακόμα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Κυκλοφορεί πλέον παντού.
Δηλαδή τη χρονιά που συμπληρώνονται 100 χρόνια
Με τον Μυστακίδη και καλά να είναι το αντίπαλο δέος αντί να ιδρώσει το αυτί σου πας και πουλάς σε ευτελές ποσό ότι και να μου πειτε το μεγαλύτερο ταλέντο σου
Τζίμας - Κουλιε- Ντελιας και η ζωή συνεχίζεται;
Όχι δεν είναι έτσι ...
Δηλαδή τη χρονιά που συμπληρώνονται 100 χρόνια
Με τον Μυστακίδη και καλά να είναι το αντίπαλο δέος αντί να ιδρώσει το αυτί σου πας και πουλάς σε ευτελές ποσό ότι και να μου πειτε το μεγαλύτερο ταλέντο σου
Τζίμας - Κουλιε- Ντελιας και η ζωή συνεχίζεται;
Όχι δεν είναι έτσι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πάντα έγκυρος Γιώργος Μάνος αποκάλυψε ότι είμαστε πολύ κοντά σε Κραλ κι ότι ψήνεται η μεταγραφή Ντελια στη Στουτγάρδη καθώς έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του παίκτη αλλά και ο Ρεμπε που μεσολαβεί και για τον ΠΑΟΚ
Σε ελεύθερη μετάφραση θα παζαρεύουμε Κραλ για 5 βδομάδες ενώ η πώληση ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμα πρόκειται για πώληση τσακ τσακ γίνονται ολαkz1111 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:55 Update από γκαζετα για προφορικη συμφωνια ΠΑΟΚ - Στουτγκάρδης για Κωνσταντέλια
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝ προχωρήσει η πώληση Ντέλια, εκτός από τα πολλά που θα ακολουθήσουν..., θα ήθελα να δω και μια εξήγηση από τους ίδιους 3-4-5 ανθρώπους, που έγραψαν ίσα με 20 φορές για το τι δείχνει η πρόθεση της ΠΑΕ, που έφεραν έναν μεσοεπιθετικό δανεικό ενώ " δεν τον χρειαζόμασταν ".
Εδώ θα είμαστε. Ξαναλέω ΑΝ ...
Εδώ θα είμαστε. Ξαναλέω ΑΝ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Ιβάν είναι τόσο χαζός που θα κάνει τέτοιο χοντρό λάθος σε ένα τόσο ιδιαίτερο καλοκαίρι. Η μόνη περίπτωση είναι να επιμένει όντως ο Ντελιας αλλά από την άλλη δεν φαίνεται να κάνουμε και καμιά σοβαρή προσπάθεια να τον μεταπεισουμε (αναπροσαρμογη).
Τρελά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχως οποιος δεν καταλαβαινει την αγωνιστικη και ψυχολογικη επιπτωση που θα εχει στην σεζον η πωληση Ντελια, δεν εχει ιδεα απο μπαλα.
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κατάσταση η σημερινή ήταν πραγματικά για γέλια και για κλάματα .
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ειπώθηκαν πράγματα που δεν θέλω καν να τα χαρακτηρίσω .
Ακόμα και στο σενάριο ότι πωλήθηκε ο καλύτερος μας παίχτης , η καψούρα μας ο μεσσι μας ο Κούδας μας και πάει λέγοντας ,οι κατάρες το ξέσκισμα και ...
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ειπώθηκαν πράγματα που δεν θέλω καν να τα χαρακτηρίσω .
Ακόμα και στο σενάριο ότι πωλήθηκε ο καλύτερος μας παίχτης , η καψούρα μας ο μεσσι μας ο Κούδας μας και πάει λέγοντας ,οι κατάρες το ξέσκισμα και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δεδομένο ότι αν φύγει ο Ντέλιας πάλι πριν από παιχνίδι στα ξαφνικά μόνο κακό θα κάνει στον ΠΑΟΚ και ότι ότι χρήματα βγάλει η ομάδα θα τα ξοδέψει τα επόμενα χρόνια σε ντεμέκ δεκάρια όπως ο Μουργκ. Ποδοσφαιρικά μπορείς να τον πουλήσεις με αυτά τα χρήματα και με οψιόν αγοράς αλλά όταν δεν είσαι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν 2-3, αλλά είναι σε προχωρημένη ηλικία.analog έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:32 Δηλαδή μετά το σημερινό έχει κανείς όρεξη να ασχοληθεί με επικείμενες μεταγραφές;
Υπάρχει έστω ένας που να πιστεύει ότι προχωράμε με τους υποψήφιους στόχους;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Α επισης στο Στουτγκαρδομανια αναμεσα στα πολλα επεσε στο ματι μου σε εναν που ελεγε οτι τα Ελληνικα και Τουρκικα (;) μεσα ειναι πολυ πιο σοβαρα απο οτι ειναι ο Pletti (φανταζομαι αναφερεται στον Plettenberg που ειχε παρει εργολαβια τα νεα για Ντελια) και απο κατω καποιος του απαντησε οτι ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει να το πάρουμε λίγο αλλιώς...εκανε μαλακια ο Ιβάν? Έκανε...ΞΕΚΑΘΑΡΑ...Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που στην ζωή του τα έχει κάνει Οοοοοολα σωστά? ΚΑΝΕΙΣ...Μπορεί στη τελική να την είδε την φάση καθαρά λογιστικά και οχι συναισθηματικά...Business man είναι ρε μάγκες ανατολικού τύπου..ψυχρός ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ονειρευοσασταν αλλιώς τα 100 χρόνια; Εγώ όχι. Ότι πιο ΠΑΟΚ. Όνειροpanpangr77 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:15 Στα 100 μας χρόνια ,σε ένα χρόνο θα ζήσουμε όλα τα εκατό μας χρόνια.
Οι γιορτές, τα κορεο, οι εκδηλώσεις είναι για τους νεροβραστους.
Και ο ΠΑΟΚ είναι τόσο metal. Διαχρονικά
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια σας παιδια!
Εχω να μπω να γραψω πολλα πολλα χρονια , δεν παυω ομως να μπαινω να διαβαζω (χωρις να κανω συνδεση λογω βεραμαρας)
Με αυτα που εχω διαβασει ειδικα σημερα , ενιωσα την αναγκη να μπω να γραψω και πραγματικα αναρωτιεμαι , πως καταντησε ετσι αυτο το φορουμ που καποτε το αγαπουσαμε ...
Εχω να μπω να γραψω πολλα πολλα χρονια , δεν παυω ομως να μπαινω να διαβαζω (χωρις να κανω συνδεση λογω βεραμαρας)
Με αυτα που εχω διαβασει ειδικα σημερα , ενιωσα την αναγκη να μπω να γραψω και πραγματικα αναρωτιεμαι , πως καταντησε ετσι αυτο το φορουμ που καποτε το αγαπουσαμε ...