Η αναζήτηση βρήκε 581 εγγραφές
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Το τεράστιο κενό ανάμεσα στο κέντρο και στην άμυνα και οι συνέπειές του είναι θέμα επιλογής τακτικής, όχι θέμα επιλογής παικτών. Ο Λουτσέσκου θέλει στην ουσία δύο box-to-box παίκτες που να είναι δυνατοί, να κερδίζουν την μπάλα, να πατάνε περιοχή και να είναι καλοί στο passing game. Ιδανικά θα ήταν ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο υποβαθμισμένο όσο νομίζουμε και ούτε έχει τόσο κακό όνομα στην Ευρώπη.
Ίσα ίσα, είναι ένα πρωτάθλημα που προσφέρεται για restart καριέρας, για να γράψεις νούμερα και να πάρεις καλή μεταγραφή. Δείτε και τα ποσά στα οποία πουλάνε οι ελληνικές ομάδες, δεν τα λες ...
Ίσα ίσα, είναι ένα πρωτάθλημα που προσφέρεται για restart καριέρας, για να γράψεις νούμερα και να πάρεις καλή μεταγραφή. Δείτε και τα ποσά στα οποία πουλάνε οι ελληνικές ομάδες, δεν τα λες ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία όλα αυτά και καμία αντίρρηση
Το θέμα παραμένει όμως
Και το συμπέρασμά μας λοιπόν είναι πως οι αρμόδιοι, τεχνική ηγεσία εν προκειμένω, βλέπουν την τρύπα και είτε δεν τους νοιάζει, είτε πιστεύουν οτι κάποια στιγμή θα κλείσει μόνη της;
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ωραία είναι να λέμε για οχτάρια που ...
Το θέμα παραμένει όμως
Και το συμπέρασμά μας λοιπόν είναι πως οι αρμόδιοι, τεχνική ηγεσία εν προκειμένω, βλέπουν την τρύπα και είτε δεν τους νοιάζει, είτε πιστεύουν οτι κάποια στιγμή θα κλείσει μόνη της;
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ωραία είναι να λέμε για οχτάρια που ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως όχι απλά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά και ο παγκόσμιος αθλητισμός γενικότερα, επιτάσσουν πλέον ο παίκτης να είναι πρώτα αθλητής και μετά ποδοσφαιριστής, μπασκετμπολίστας κλπ. Η ταχύτητα, η αντοχή, η αθλητικότητα κλπ είναι αυτά που ψάχνουν οι σκάουτερς και δουλεύουν οι ομάδες. Καλό το τσούκου ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποχαιρετάμε και τον Φελίπε Σοάρες (ναι, ακομα πληρωνοταν απο τον ΠΑΟΚ). Συνεχίζει στην Πορτογαλία. Έτσι, μετα τον Κουαλιάτα, αλλο ενα στάσιμο συμβόλαιο φεύγει.
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι ξεφορτωθήκαμε τον Φιλίπε Σοάρες πού έχει βγει?
PAOK today
Ο Φιλίπε Σοάρες αναμένεται να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο να βρίσκει το νέο σταθμό της καριέρας του.
Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο αναμένεται σύντομα να αποτελέσει ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπική εκτίμηση, ανεξάρτητα με τα θέλω του Λουτσέσκου από τα χαφ του, όταν τα στόπερ σου δεν έχουν ούτε την ταχύτητα, ούτε την εμπειρία (τοποθετήσεις πχ) που καλύπτει την έλλειψη ταχύτητας, είναι απόλυτα λογικό να φτάνουν σε εύκολες αντεπιθέσεις όχι μόνο ομάδες επιπέδου Μπριζ (που δεν θυμάμαι ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχετικά με τις πωλήσεις, όταν βλέπεις πως αυτός που έφερες για να καλύψει το κενό του Κουλιεράκη κατέληξε στη Β Αραβίας, δεν είναι και ΤΌΣΟ παράλογο να φοβάσαι που θα καταλήξουν τα έσοδα από οποιαδήποτε πώληση.
Εννοείται πως πρέπει να κάνουμε πωλήσεις, εννοείται όμως πως πρέπει και να καλύπτονται ...
Εννοείται πως πρέπει να κάνουμε πωλήσεις, εννοείται όμως πως πρέπει και να καλύπτονται ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά έλεος με την καραμέλα με την χρόνια του πρωταθλήματος...
Ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι εκείνης της προετοιμασίας έλεγε ο Λουτσεσκου στη διοίκηση "ούτε το αεροπλάνο δε θέλει να απογειωθεί και να πάει για προετοιμασια με το ρόστερ που έχουμε"? Το ξεχνατε?
Ξεχνάτε μήπως πως προκρίθηκε από την ...
Ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι εκείνης της προετοιμασίας έλεγε ο Λουτσεσκου στη διοίκηση "ούτε το αεροπλάνο δε θέλει να απογειωθεί και να πάει για προετοιμασια με το ρόστερ που έχουμε"? Το ξεχνατε?
Ξεχνάτε μήπως πως προκρίθηκε από την ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
και του λέει ο Βάνιας
Agios speaking
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
"Σερβιτόρος" οι υπεύθυνοι των μεταγραφών, "υποχρέωση να διεκπεραιωσω" το γήπεδο;
Λέω εγώ τώρα...
Λέω εγώ τώρα...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταλαβαίνεις λίγο τι έχεις καταφέρει εδώ;Unpsofable78 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:56 "Σερβιτόρος" οι υπεύθυνοι των μεταγραφών, "υποχρέωση να διεκπεραιωσω" το γήπεδο;
Λέω εγώ τώρα...

- Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλυνση στο μεγάλο δάκτυλο του ενός ποδιού παρουσίασε ο Καμαρά.
Σε αθλητή που φοράει κλειστά παπούτσια και "μπαντάρει" άκρους πόδες και ενδεχόμενα και δάκτυλα, μπορεί να μην είναι απλή υπόθεση. Με το εφαρμοστό παπούτσι και την κάλτσα μπορεί να αναπτυχθούν δύσκολα, αναερόβια μικρόβια. Δεν ξέρουμε ...
Σε αθλητή που φοράει κλειστά παπούτσια και "μπαντάρει" άκρους πόδες και ενδεχόμενα και δάκτυλα, μπορεί να μην είναι απλή υπόθεση. Με το εφαρμοστό παπούτσι και την κάλτσα μπορεί να αναπτυχθούν δύσκολα, αναερόβια μικρόβια. Δεν ξέρουμε ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε εφόσον δεν τρώει... μπουγάτσα για πρωινό, είμαστε καλά..
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας
Agios speaking
Πατερ με προβλημάτισες και πάλι, αλλά θα ρίξω και εγώ τη ζαριά μου.
Προφανώς μιλάμε για τον Ιβαν ...