Η αναζήτηση βρήκε 11 εγγραφές

Return

από DikefalosNisiotis
Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Παιδιά καλησπερα κι από μένα , δεν έχω γράψει από πέρυσι γιατί κάποια στιγμή είχε βγει μια τοξικότητα όπως το ένιωσα κι το εξέλαβα εγώ .
Τώρα για φέτος τι να πω , κάθε πέρυσι και καλύτερο το φόρουμ ;
Λίγο σεβασμό στους συνοπαδους ΣΑΝ κι εμενα., που γυρνάς κατάκοπος & *κατακαμένος* αναζητάς εναν κι ...
από DikefalosNisiotis
Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Θα πεθάνουμε με τον καημο να δούμε ένα..Νανασι στην ομάδα φίλε Magpies και δεν εξετάζω το αν μπορούμε ή όχι καθ'ότι μπορεί να υπάρχουν και υποκατάστατοι αυτού όπως Chotard , Urbanski κλπ .
Το τεστ με την Μπριζ ήταν ακραία αποδεικτικό κι όχι ενδεικτικό !
από DikefalosNisiotis
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Η στόχευση μας πάντως βάση λεγομένων του ίδιου του ιδιοκτήτη για τα 100 χρόνια ζωής του μεγαλύτερου συλλόγου του απανταχού Ελληνισμού είναι το νταμπλ στις εγχώριες διοργανώσεις !
Μέσω αυτού όπως ανέφερε κι ένας συνοπαδος μας και φυσικά με μια ακόμη καλή πορεία στην Ευρώπη ίσως δούμε, ζωή να'χουμε ...
από DikefalosNisiotis
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 17:11
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που ζητάμε είναι να γίνουν μια χρονιά όλα σωστά στη προετοιμασία της ομάδας και να δουλευτει ,όπως έχει δηλώσει κι ο προπονητής της, με το 80-90% του ρόστερ απ'το αρχικό πρώτο στάδιο κάτι που μάλλον δε πρόκειται πάλι να επιτευχθεί ως στόχος !
(Ας κλείσει κάποιο κενό τις επόμενες όχι απειρες ...
από DikefalosNisiotis
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

@renegade

Μα ήδη φαίνεται ότι η ομάδα ανοίγει χώρο για Μύθου και Μπαταούλα σαν 3ο φορ και 4ο-5ο στόπερ, οποιεσδήποτε συζητήσεις για μεταγραφές για αυτούς τους ρόλους έχουν παγώσει.

Με Χατσίδη και Μπαλντέ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί παίζουν σε μια πολύ γεμάτη γραμμή, ότι ο Σορετίρε ...
από DikefalosNisiotis
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα φίλοι συνοπαδοί μου δεν έχει σημασία αν στα μάτια κάποιου ο Χ Ντεσποντοφ ειναι ξέρω γω ρεβόλβερ λόγω των νουμερων - στατιστικών που κάνει και σ'ενος άλλου ένα αχρειαστο εξτρέμ που τον νοιάζουν εγωιστικά μόνο τα νούμερα που κάνει κακός τακτικά και ανύπαρκτος αμυντικά .
Το θέμα είναι να ...
από DikefalosNisiotis
Παρ 25 Ιούλ 2025, 04:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Η κατάσταση η σημερινή ήταν πραγματικά για γέλια και για κλάματα .
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ειπώθηκαν πράγματα που δεν θέλω καν να τα χαρακτηρίσω .
Ακόμα και στο σενάριο ότι πωλήθηκε ο καλύτερος μας παίχτης , η καψούρα μας ο μεσσι μας ο Κούδας μας και πάει λέγοντας ,οι κατάρες το ξέσκισμα ...
από DikefalosNisiotis
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:26
Jump to forum
Jump to topic

john4serres
Φίλε συνοπαδε εγώ πιστεύω ότι αυτός ο Κεντιρα είναι κλεισμένος απ'την αρχή και είναι stand by .
Δεν ισχύουν ούτε τα νούμερα που ακούγονται ούτε ότι μας κάνει τσαλιμακια για να μην έρθει απλά τόσο καιρό προφανώς η ομάδα ψάχνει αυτό το κάτι το καλύτερο .Γνώμη μου κι όχι πληροφορία για να ...
από DikefalosNisiotis
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά ώρες ώρες στο τόπικ αναρωτιέσαι ως πρόσημο είναι όντως γένους αντρικού ή γένους θηλυκού με μια έμφαση στη γνωστή εβδομάδα του μηνιαίου κύκλου τους ;
Φυσικά κι εγώ έχω απαιτήσεις απ'το Χ Ιβαν αλλά άλλο ρε παιδιά δεν επενδύουμε & δεν ενισχύεται η ομάδα,το δε χαλάμε δε νομίζω ότι μας αφορά ...
από DikefalosNisiotis
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

@Panx Romana
Φίλε όσον αφορά εμένα μακάρι όλοι να μετέφεραν,κατόπιν εγκρίσεως των mods, και να γραφανε με σεβασμό στους συνοπαδούς μας όπως εσύ κι ας είσαι νέο μέλος όπως λες !
(Κι εγώ σχετικά νέος είμαι).
από DikefalosNisiotis
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Θυμάμαι χαρακτηριστικά κουβεντολοι που πιάναμε κάτω απ'το camp - hotspot όταν ήμουν στη Σαμο με συναδέλφους μου και συγκεκριμένα από άρρωστο Αεχτσή που μου έλεγε τι είναι αυτός ρε μλκ ο δικός σας που τα βρήκε τοσα φράγκα , τι ξέπλυμα είναι αυτό :
Με 150 εκ που έχει βάλει φανερά κι άλλα τόσα που δε ...