Παιδιά καλησπερα κι από μένα , δεν έχω γράψει από πέρυσι γιατί κάποια στιγμή είχε βγει μια τοξικότητα όπως το ένιωσα κι το εξέλαβα εγώ .
Τώρα για φέτος τι να πω , κάθε πέρυσι και καλύτερο το φόρουμ ;
Λίγο σεβασμό στους συνοπαδους ΣΑΝ κι εμενα., που γυρνάς κατάκοπος & *κατακαμένος* αναζητάς εναν κι ...
Η αναζήτηση βρήκε 11 εγγραφές
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Θα πεθάνουμε με τον καημο να δούμε ένα..Νανασι στην ομάδα φίλε Magpies και δεν εξετάζω το αν μπορούμε ή όχι καθ'ότι μπορεί να υπάρχουν και υποκατάστατοι αυτού όπως Chotard , Urbanski κλπ .
Το τεστ με την Μπριζ ήταν ακραία αποδεικτικό κι όχι ενδεικτικό !
Το τεστ με την Μπριζ ήταν ακραία αποδεικτικό κι όχι ενδεικτικό !
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Η στόχευση μας πάντως βάση λεγομένων του ίδιου του ιδιοκτήτη για τα 100 χρόνια ζωής του μεγαλύτερου συλλόγου του απανταχού Ελληνισμού είναι το νταμπλ στις εγχώριες διοργανώσεις !
Μέσω αυτού όπως ανέφερε κι ένας συνοπαδος μας και φυσικά με μια ακόμη καλή πορεία στην Ευρώπη ίσως δούμε, ζωή να'χουμε ...
Μέσω αυτού όπως ανέφερε κι ένας συνοπαδος μας και φυσικά με μια ακόμη καλή πορεία στην Ευρώπη ίσως δούμε, ζωή να'χουμε ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που ζητάμε είναι να γίνουν μια χρονιά όλα σωστά στη προετοιμασία της ομάδας και να δουλευτει ,όπως έχει δηλώσει κι ο προπονητής της, με το 80-90% του ρόστερ απ'το αρχικό πρώτο στάδιο κάτι που μάλλον δε πρόκειται πάλι να επιτευχθεί ως στόχος !
(Ας κλείσει κάποιο κενό τις επόμενες όχι απειρες ...
(Ας κλείσει κάποιο κενό τις επόμενες όχι απειρες ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
@renegade
Μα ήδη φαίνεται ότι η ομάδα ανοίγει χώρο για Μύθου και Μπαταούλα σαν 3ο φορ και 4ο-5ο στόπερ, οποιεσδήποτε συζητήσεις για μεταγραφές για αυτούς τους ρόλους έχουν παγώσει.
Με Χατσίδη και Μπαλντέ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί παίζουν σε μια πολύ γεμάτη γραμμή, ότι ο Σορετίρε ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα φίλοι συνοπαδοί μου δεν έχει σημασία αν στα μάτια κάποιου ο Χ Ντεσποντοφ ειναι ξέρω γω ρεβόλβερ λόγω των νουμερων - στατιστικών που κάνει και σ'ενος άλλου ένα αχρειαστο εξτρέμ που τον νοιάζουν εγωιστικά μόνο τα νούμερα που κάνει κακός τακτικά και ανύπαρκτος αμυντικά .
Το θέμα είναι να ...
Το θέμα είναι να ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 04:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Η κατάσταση η σημερινή ήταν πραγματικά για γέλια και για κλάματα .
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ειπώθηκαν πράγματα που δεν θέλω καν να τα χαρακτηρίσω .
Ακόμα και στο σενάριο ότι πωλήθηκε ο καλύτερος μας παίχτης , η καψούρα μας ο μεσσι μας ο Κούδας μας και πάει λέγοντας ,οι κατάρες το ξέσκισμα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
john4serres
Φίλε συνοπαδε εγώ πιστεύω ότι αυτός ο Κεντιρα είναι κλεισμένος απ'την αρχή και είναι stand by .
Δεν ισχύουν ούτε τα νούμερα που ακούγονται ούτε ότι μας κάνει τσαλιμακια για να μην έρθει απλά τόσο καιρό προφανώς η ομάδα ψάχνει αυτό το κάτι το καλύτερο .Γνώμη μου κι όχι πληροφορία για να ...
Φίλε συνοπαδε εγώ πιστεύω ότι αυτός ο Κεντιρα είναι κλεισμένος απ'την αρχή και είναι stand by .
Δεν ισχύουν ούτε τα νούμερα που ακούγονται ούτε ότι μας κάνει τσαλιμακια για να μην έρθει απλά τόσο καιρό προφανώς η ομάδα ψάχνει αυτό το κάτι το καλύτερο .Γνώμη μου κι όχι πληροφορία για να ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά ώρες ώρες στο τόπικ αναρωτιέσαι ως πρόσημο είναι όντως γένους αντρικού ή γένους θηλυκού με μια έμφαση στη γνωστή εβδομάδα του μηνιαίου κύκλου τους ;
Φυσικά κι εγώ έχω απαιτήσεις απ'το Χ Ιβαν αλλά άλλο ρε παιδιά δεν επενδύουμε & δεν ενισχύεται η ομάδα,το δε χαλάμε δε νομίζω ότι μας αφορά ...
Φυσικά κι εγώ έχω απαιτήσεις απ'το Χ Ιβαν αλλά άλλο ρε παιδιά δεν επενδύουμε & δεν ενισχύεται η ομάδα,το δε χαλάμε δε νομίζω ότι μας αφορά ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
@Panx Romana
Φίλε όσον αφορά εμένα μακάρι όλοι να μετέφεραν,κατόπιν εγκρίσεως των mods, και να γραφανε με σεβασμό στους συνοπαδούς μας όπως εσύ κι ας είσαι νέο μέλος όπως λες !
(Κι εγώ σχετικά νέος είμαι).
Φίλε όσον αφορά εμένα μακάρι όλοι να μετέφεραν,κατόπιν εγκρίσεως των mods, και να γραφανε με σεβασμό στους συνοπαδούς μας όπως εσύ κι ας είσαι νέο μέλος όπως λες !
(Κι εγώ σχετικά νέος είμαι).
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Θυμάμαι χαρακτηριστικά κουβεντολοι που πιάναμε κάτω απ'το camp - hotspot όταν ήμουν στη Σαμο με συναδέλφους μου και συγκεκριμένα από άρρωστο Αεχτσή που μου έλεγε τι είναι αυτός ρε μλκ ο δικός σας που τα βρήκε τοσα φράγκα , τι ξέπλυμα είναι αυτό :
Με 150 εκ που έχει βάλει φανερά κι άλλα τόσα που δε ...
Με 150 εκ που έχει βάλει φανερά κι άλλα τόσα που δε ...