Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές

Return

από manolios
Σάβ 28 Ιουν 2025, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 82. Soualiho Meïté

θεικό το βιντεάκι δεν ξέρω το βρήκα καλόγουστο

edit: μειτέ μειτέ εσύ θα τους γ@μείς τρία βιντεάκια δεν έκανε κανείς (σαν να το ακούω στην τούμπα)
από manolios
Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Αν ισχύει η ανανέωση ντέλια την βγάζω επιτόπου στην παραλία και αρχίζω :D :D :D
από manolios
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

ένας αιγύπτιος δημοσιογράφος με 3000 folowers στο X γράφει

🚨 Mostafa Mohamed's potential move to PAOK is heating up! 🔥🇬🇷

πριν δυο ώρες

τώρα βλέπει τα ελληνικά δημοσιεύματα η έχει προσωπικές πληροφορίες δεν έχω ιδεα...
από manolios
Τρί 15 Ιούλ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

τα ίδια λέγατε όταν ήρθε ο πρίγιο τα ίδια με τον κεντζιόρα με τον καμαρά με τον καθένα βασικά ...
πάντε πάρτε μια ομάδα και αγοράστε όποιον θέλετε αφήστε ήσυχο τον Πάοκ σταματήστε την γκρίνια εμπιστευτήτε όποιον φέρνει τους παίκτες και αγαπήστε την παοκάρα στα καλά και στα στραβά

φτάνει πια ρε ...
από manolios
Τρί 15 Ιούλ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

τα ίδια λέγατε όταν ήρθε ο πρίγιο τα ίδια με τον κεντζιόρα με τον καμαρά με τον καθένα βασικά ...
πάντε πάρτε μια ομάδα και αγοράστε όποιον θέλετε αφήστε ήσυχο τον Πάοκ σταματήστε την γκρίνια εμπιστευτήτε όποιον φέρνει τους παίκτες και αγαπήστε την παοκάρα στα καλά και στα στραβά

φτάνει πια ρε ...
από manolios
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

αν δεν έχει αναφερθεί βρήκα αυτό σε σημερινό δημοσίευμα αφρικανικου site
Faris Moumbagna

Despite this exclusion, Moumbagna isn’t short of suitors eager to relaunch his career. Several clubs have already expressed interest in the young Cameroonian striker. According to Africafoot, PAOK Thessaloniki ...
από manolios
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Πάντος για τον τραυματισμό του καμερουνέζου βλέπω οτι ήταν ο μοναδικός μέχρι τώρα αν και 8 μήνες έξω ..
από τον Μάρτιο δείχνει ότι επέστρεψε στις προπονήσεις και ήταν στον πάγκο χωρίς όμως να αγωνιστεί εμένα θα μου άρεσε το ρίσκο για αυτόν τον παίκτη
από manolios
Σάβ 02 Αύγ 2025, 07:39
Jump to forum
Jump to topic

Μου ακούγετε καλή κίνηση σε περίπτωση όμως που προς τέλος αυγούστου πουληθεί ο Τσάλοφ

Αφήνεις μια θέση ξένου ελεύθερη για ευρώπη και φεύγει η τεράστια σπαζοκεφαλια της δήλωσης παικτών αναίμακτα .
από manolios
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

burbu έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 23:11 Πάντως ο sadilek υπέγραψε στην Σλάβια, 6-8 παίζει, άρα πιθανόν έχουν τον αντικαταστάτη :opaokara:
Αύριο ίσως έχουμε νεότερα
αν δεν κάνω λάθος αυτός ειναι κλείσμένος εδω και 2 μήνες δεν είναι νέα μεταγραφή αρα δεν έχει σχέση με αντικαταστάτης του ζαφειρη