Η αναζήτηση βρήκε 326 εγγραφές
- Τρί 28 Απρ 2026, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Πιστολιοπουλος 
- Τετ 29 Απρ 2026, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όλο αυτό το κουτσομπολιό περί Τολιόπουλο σε εμάς ή στο γείτονα.
Αλλά από αυτά που έχω μάθει , δε νομίζω ότι ο γείτονας παίζει στα νούμερα που θα θέλει ο τολιόπουλος (στον βάζελο παίρνει 500κ άρα λογικά για να έρθει σε κάποιον από εμάς τους 2 θα θέλει σίγουρα 700κ ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ότι σήμερα τελείωσε το θέμα της παραμονής παικτών όπως ο Μελβιν και ο Κονιαρης, στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.
Είναι προφανές, όταν σφίγγουν τα γάλατα, ότι μερικά παιδιά δεν είναι για πολλά.
Αφενός ο Κονιαρης δεν κάνει ούτε για 3ος, μιας και το ταβάνι του είναι χαμηλό και πλέον δεν υπάρχει ...
Είναι προφανές, όταν σφίγγουν τα γάλατα, ότι μερικά παιδιά δεν είναι για πολλά.
Αφενός ο Κονιαρης δεν κάνει ούτε για 3ος, μιας και το ταβάνι του είναι χαμηλό και πλέον δεν υπάρχει ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος Θανάσης ρε παιδιά
Ξεχάστε παίκτες της οικογένειας Αντετοκούμπο
Ξεχάστε παίκτες της οικογένειας Αντετοκούμπο
- Πέμ 30 Απρ 2026, 01:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο προγραμματισμος απο οτι φαινεται παει μια χαρα. Σημερα φανηκε η διαφορα ποιοτητας ξενων. Ο Χιλιαρντ ειναι ακριβως το στυλ παικτων που πρεπει να ερθουν για να ανεβουμε επιπεδο.
Μουρ, Μελβιν, Κονιαρης, Ομορουγι και Αλεν (το φελεκι σου μεσα) δεν εχουν θεση στον ΠΑΟΚ του 27. Βαρεθηκα τις ηλιθιες ...
Μουρ, Μελβιν, Κονιαρης, Ομορουγι και Αλεν (το φελεκι σου μεσα) δεν εχουν θεση στον ΠΑΟΚ του 27. Βαρεθηκα τις ηλιθιες ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 08:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Χεζονια επίσης
- Παρ 01 Μάιος 2026, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ κατα την γνωμη μου για τον μπασκετικο ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε οι μεταγραφες ουτε τα ροστερ ουτε ο Τελης ουτε τιποτα
Ειναι ο "λαος" του ΠΑΟΚ ο οποίος σε ποδόσφαιρο και μπασκετ επηρεασμενος απο την ΑΡΡΩΣΤΗ ατμοσφαιρα της Θεσσαλονικης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ παιδεια και παει αναλογα με ...
Ειναι ο "λαος" του ΠΑΟΚ ο οποίος σε ποδόσφαιρο και μπασκετ επηρεασμενος απο την ΑΡΡΩΣΤΗ ατμοσφαιρα της Θεσσαλονικης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ παιδεια και παει αναλογα με ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι διαθέσιμος ο Ντόρσεϊ, τι να κάνουμε τώρα
- Δευ 04 Μάιος 2026, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς θέλουμε ομάδα να γαμει το δίδυμο! Και αυτό θα φτιάξει η ΚΑΕ. Σε ένα χρόνο; Σε δύο; Θα τους γαμησουμε. Αντε να αρχίσουμε και τα εξοχικά στο μπάσκετ
- Δευ 04 Μάιος 2026, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ναζ έχει κλείσει σε εμάςbasketikos4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 12:31 Εχω την εντυπωση οτι μπαζινας ειναι σχεδον κλεισμενος.
Αν κλεισει και ο καλαθης βλεπω τον ναζ μητρου λονγκ στους διπλα παρεα με τον αδερφο του.
- Τρί 05 Μάιος 2026, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
πιστεύω ότι μόλις τελειώσουν τα πλέι οφφ θα ακούσουμε για τους πρώτους που κλείσανε οριστικά και μέχρι τέλος ιουνίου προβλέπω το 90% του ρόστερ να είναι έτοιμο
- Τρί 05 Μάιος 2026, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιχταρα ο Νικ,πολύ θα χαρώ αν έρθει στην ομάδα.
- Τρί 05 Μάιος 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
δε θα πω κάτι που δε ξέρετε.
Αλλά σήμερα σκεφτόμουν ότι προ των εξελίξεων με Μυστακίδη , ούτε στα τρελά μου όνειρα δεν έλπιζα να δω Καλάθη και Ναζ στην ομάδα μου...και τώρα είναι μια απτή , πολύ πιθανή πραγματικότητα.
Αλλά σήμερα σκεφτόμουν ότι προ των εξελίξεων με Μυστακίδη , ούτε στα τρελά μου όνειρα δεν έλπιζα να δω Καλάθη και Ναζ στην ομάδα μου...και τώρα είναι μια απτή , πολύ πιθανή πραγματικότητα.
- Τρί 05 Μάιος 2026, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Kαταλαβαινετε τι παικτης ερχεται στον ΠΑΟΚ??
Ενας θρυλος της Ευρωπης..
Ο παικτης με τις περισσοτερες ασιστ στην ιστορια της Ευρωλιγκα απο οποιοδηποτε αλλον..
Ενα πραγματικο κομπιουτερ μεσα στο γηπεδο..
Εχουμε ζησει Κονιαρη,Τσιακμα,Παπαδακηδες κλπ γατακια στον ΠΑΟΚ..
Ο Καλαθης θα μας φαινεται μεσα ...
Ενας θρυλος της Ευρωπης..
Ο παικτης με τις περισσοτερες ασιστ στην ιστορια της Ευρωλιγκα απο οποιοδηποτε αλλον..
Ενα πραγματικο κομπιουτερ μεσα στο γηπεδο..
Εχουμε ζησει Κονιαρη,Τσιακμα,Παπαδακηδες κλπ γατακια στον ΠΑΟΚ..
Ο Καλαθης θα μας φαινεται μεσα ...
- Τετ 06 Μάιος 2026, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Σοβαρά συζητάμε αν μας κάνει ο Καλάθης?
Ας τον πάρουμε και ας βγει παλτό, μακάρι να έρθει ο Καλάθης στον ΠΑΟΚ
Ας τον πάρουμε και ας βγει παλτό, μακάρι να έρθει ο Καλάθης στον ΠΑΟΚ