Η αναζήτηση βρήκε 24 εγγραφές

Return

από namisenoiazei
Παρ 06 Μαρ 2026, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Θα ήθελα να πω κάτι , που ίσως είναι unpopular opinion (που λένε και στο χωριό μου)

Θα προτιμούσα να πηγαίναμε σε άλλες οργανώσεις , πχ CHL ή euro cup που θα έχουμε περισσότερες (ή πολύ περισσότερες πιθανότητες)
κατάκτησής του , παρά το να πάμε σε μία οργάνωση και να είμαστε το κλοτσοσκούφι του ...
από namisenoiazei
Πέμ 02 Απρ 2026, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-UCAM Murcia, 79-73 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Αν παίζαμε στο πρώτο ημίχρονο , όπως παίξαμε στο 2ο , πιστεύω πως η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη.

Εκπληκτική κερκίδα , Φοβερό πάθος όλο το παιχνίδι και από εμάς και από τους παίκτες.

Έχω την εντύπωση πως ο Μέλβιν πρέπει να μείνει του χρόνου.

Αν παίξουμε όπως το 2ο ημίχρονο πάνω στην Ισπανία μπορεί ...
από namisenoiazei
Κυρ 05 Απρ 2026, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: 0. Timmy Allen

Ότι τον έχει πάρει από κάτω είναι σίγουρο , φαίνεται και από την όλη του παρουσία μέσα στο γήπεδο. Αλλά αν πραγματικά κάποιος τον έβρισε ή τον κορόιδεψε μέσα στο γήπεδο είναι απαράδεκτο .
από namisenoiazei
Κυρ 05 Απρ 2026, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Καλή δύναμη και μακάρι όλα να σου πάνε καλά
από namisenoiazei
Δευ 13 Απρ 2026, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 77. Kiril Despodov

Ξέρω ότι μπορεί να ακουστώ κολλημένος με το συγκεκριμένο παίκτη , αλλά δε γίνεται ένας παίκτης που εγγυημένα ξέρει να παίζει και έχει βοηθήσει την ομάδα να τον βγάζουμε σαπάκι , ή άχρηστο ή οτιδήποτε άλλο

Και τσουπ ξαφνικά βγαίνει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα εδώ και καιρό....

Σιδερένιος παλίκαρε
από namisenoiazei
Τρί 14 Απρ 2026, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Euroleague θα συνεδριάσει στις 16:00, εκεί που θα «κλειδώσουν» οι 20 ομάδες με το ίδιο format και τη νέα σεζόν.

Οι αλλαγές στη διοργάνωση μπαίνουν στην άκρη προς το παρόν και όλα δείχνουν πως θα τεθούν σε λειτουργία από την περίοδο 2027-28, με την Euroleague να συνεχίζει ...
από namisenoiazei
Τρί 14 Απρ 2026, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Οριστικό

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Euroleague αποφάσισε πως θα πορευτεί με το ίδιο format και τον ίδιο αριθμό ομάδων και τη σεζόν 2026-2027.

Το κρίσιμο Διοικητικό συμβούλιο της Euroleague αποφάσισε πως η λίγκα θα συνεχίσει ως έχει, τουλάχιστον για τη σεζόν 2026-2027.

Αυτό σημαίνει πως το ...
από namisenoiazei
Τρί 21 Απρ 2026, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 14:31 O ΠΑΟΚ έχει ιατρικό τημ να συμβουλέψει τον ΤΔ για ποιο λόγο είχε φέτος τραυματισμούς και αν αυτό οφείλεται στο καταπονήθηκε περισσότερο απ' όσο έπρεπε, ή αν ο οργανισμός του θέλει ειδική μεταχείρηση.
Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ φέτος θέλει όλο απόλυση . Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο
από namisenoiazei
Τετ 29 Απρ 2026, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όλο αυτό το κουτσομπολιό περί Τολιόπουλο σε εμάς ή στο γείτονα.

Αλλά από αυτά που έχω μάθει , δε νομίζω ότι ο γείτονας παίζει στα νούμερα που θα θέλει ο τολιόπουλος (στον βάζελο παίρνει 500κ άρα λογικά για να έρθει σε κάποιον από εμάς τους 2 θα θέλει σίγουρα 700κ ...